Metter

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Metter

  1. Endnu en rotte i fælden fristes man til at sige. :wink:

    Det er skægt at man kan finde på at bruge tid på at oprette sig som bruger og svare i en tråd uden at opdage den har et par år på bagen.

    Men det fanger da også lidt opmærksomhed at ligge nr 5 i en googlesøgning efter "pulse sonic pulsur" med titlen "Er det noget værd"

    HAHA.. Ja det havde jeg sq ikke lige set..

    Men det kommer sig af at de endnu engang sender pulsure med som gave. Så som så mange andre ville jeg lige google det for at se hva jeg kunne finde, og der fandt jeg denne side.

    Så ja, lad os bare sige at jeg er endnu en rotte i fælden, men hva fanden, så kom jeg da af med min mening

  2. Ta og kig lidt rundt omkring på nettet, man kan sagtens finde fede og ordentlige pulsure til rimelige penge. Jeg var selv ret tæt på at købe iform netop for at få et pulsur med i købet. Jeg begyndte derfor at kigge lidt rundt omkring og fandt mange sider, hvor de har nogen gode tilbud, på kendte mærker. Jeg kan anbefald siden pulsure.dk, de har gode tilbud. Men jeg tror at hvis man vil være seriøs med sin træning, så skal man ikke købe det gennem iform.

    Jeg glemte så lige min pointe.. Hehe og det er at man kan købe ure i mange farver. Selv endte jeg med at købe et Green-tee Polar ur

  3. Hm ok, men ja det er nok noget lort. Min kæreste vil bare gerne have det iForm har lige nu, der er lyserødt :smile:

    Ta og kig lidt rundt omkring på nettet, man kan sagtens finde fede og ordentlige pulsure til rimelige penge. Jeg var selv ret tæt på at købe iform netop for at få et pulsur med i købet. Jeg begyndte derfor at kigge lidt rundt omkring og fandt mange sider, hvor de har nogen gode tilbud, på kendte mærker. Jeg kan anbefald siden pulsure.dk, de har gode tilbud. Men jeg tror at hvis man vil være seriøs med sin træning, så skal man ikke købe det gennem iform.