Deeveext

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Deeveext

  1. Jeg tror at 'perfekt heldbred' henviser til at du skal være i form, og ikke have skader der kan påvirke din yde evne. Perfekt heldbred må jo dækker over svage led, dårlig syn, permanente skader osv. Jeg kunne ikke forstille mig at du bliver afvist hvis du ikke har tykt nok hår, eller fregner, og nu har jeg ikke været i krig, men det er vist ikke tænderne man slås med.

    Keep trying 'n ace it. :laugh:

  2. Jeg var netop lige kommet igennem nogle af de gamle Aktiv Træning blade jeg aldrig fik læst, og faldt lige over denne artikel som du måske kunne få gavn af. Jeg sammenfatter lige det vigtigste i den, som passer til dig.

    --

    Ifølge en professor i søvn Dr. Alfred Wiater har mennesker noget der hedder "søvnvinduer" hvor kroppen lukker ned for de vigtigste processor. Det første naturlige søvnvindue kommer omkring 22:00-22:30. Din krop reagerer på at livet omkring dig bliver langsommere, mere stille og det bliver mindre lys. Hvis du ikke sover inden denne tidsperiode så lukker din krop igen op for de processor og det bliver sværere at falde i søvn. Det næste vindue kommer først ved 3:00-4:00 tiden om natten. Men på langt sigt, handler det om at tilvende kroppen til at gå i seng på dette tidspunkt, og ligeledes stå op på samme tidspunkt.

    Den anden kilde er en søvntabel som siger at behovet for søvn er som følgende(*)

    [..]

    Teenagere 9-10 timer

    Voksne 7-8 timer

    [..]

    *) Men naturligvis svinget behovet også afhængig af genopbygning af kroppen, sygdom, stress, eller søvnunderskud, og naturligvis er søvn meget individuelt!

  3. Hej Fora!

    Jeg har et lille problem som jeg har haft noget tid, måske var der nogle herinde der ved hvad det skyldes eller kan fortælle mig hvordan jeg kommer af med det! :laugh:

    Efter jeg har været i bad, og har tøret vandet væk så kommer der små afskallede ting på min hud, det er kun i ansigtet. Det ligner små hvide snefnug, men det er jo nok små hudflager der er skrabet af. Nogle der kender noget til dette?

    Edit: Jeg har overvejet at gå i sauna en gang imellen, eller måske få en hudskraber, eller måske begynde at bruge noget ansigts creme og sæbe. Tror i det vil hjælpe?

    Hilsen,

    DeeVeext

  4. Hej, jeg har brug for nogle gode råd til hvordan jeg kommer tilbage til livet.

    Jeg var meget aktiv som yngre, og var i super form, da jeg trænede 5/ugen men så fra 18 til 22 har jeg faktisk bare siddet stille, jeg stoppede brat med træning og min mad vaner forsatte uændret. Jeg ville forsøge at starte op med noget mavebøjninger, men jeg får meget hurtigt ondt i den nedre del af ryggen og kan måske kun klare 30 før det er for meget. Jeg ville også gerne løbe, men efter bare et par minutter så gør det ondt i mine knæ og på siderne af hælen.

    Måske burde jeg indse at jeg er blevet langt overvægtig efter denne lange periode hvor jeg bare har siddet stille. Jeg vejer lige under 100 kg - 185 cm høj men det meste er på maven. Det kom hurtigt da jeg brat stoppede, men desværre ser man det jo ikke selv. Jeg er begyndt at spise sundt og taber mig hurtigt. Men hvordan griber jeg træningen an? Jeg vil jo gerne i form igen, og have en ordenlig kondi.

    Bør jeg starte med mindre gentagelser, og mindre strækninger, eller bør jeg helt vente til jeg har tabt mig mere? Hvad kan jeg gøre for at hjælpe på mine ryg smerter og kan man overhoved tabe sig, og bygge muskler samtidig?

    Kærlig hilsen,

    Philip :blush:

  5. Okay Okay.. Jeg ved godt du skriver at man ikke bare sådan uden videre kan afgøre noget uden at opsøge en sagkyndig. Men kan du så sige noget om hvorvidt 28" er en børne cykel eller til voksne? Jeg har ingen forstand på det, men vil bare gerne vide om det er noget jeg skal køre ud og se på. :blush:

  6. Hej alle skønne mennesker! :w00t:

    Nu er sommeren da endelig ved at slå ind, så er det på tide at skifte den gamle mountain-bike ud. Den stod desværre ude i sommeren, og kæde, gear m.m. er rustet, orker ikke at få det ordnet, så det bliver til en ny cykel istedet. Men hvilken størrelse skal jeg se efter!

    Jeg fandt en god en i størrelsen 28" men har ingen idé om størrelserne, jeg er cirka 180 cm. høj. Hvad siger eksperterne :blush: