hellokristina

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hellokristina

  1. Hej allesammen! :cool:

    Jeg er ny herinde, og har ikke meget forstand på hverken vægttab eller stofskifte, så derfor har jeg et spørgsmål omkring stofskiftet:

    Jeg har hørt, at hvis man ligger i et mindre energiunderskud over en længere periode, vil stofskiftet tilpasse sig dette energiindtag, så man ikke kan tabe sig længere efter et stykke tid. Hvis dette er sandt, hvad vil der så ske, hvis man begynder at spise det, der svarer til ens oprindelige ligevægtsindtag igen, og man ser bort fra fedt- og muskeltab? Vil man så tage på eller vil stofskiftet så igen tilpasse sig, og i så fald - hvor lang tid vil det tage?

    Håber på, at I kan svare på mit spørgsmål, for det er noget, jeg virkelig undrer mig over. :blink:

  2. Super god og lærerig artikel! :4thumbup:

    Jeg er ny herinde, og har ikke meget forstand på hverken vægttab eller stofskifte, så derfor har jeg et spørgsmål omkring stofskiftet:

    Jeg har hørt, at hvis man ligger i energiunderskud over en længere periode, vil stofskiftet tilpasse sig dette energiindtag, så man ikke kan tabe sig længere. Hvis dette er sandt, hvad vil der så ske, hvis man begynder at spise det, der svarer til ens oprindelige ligevægtsindtag? Vil man så tage på eller vil stofskiftet så igen tilpasse sig, og i så fald - hvor lang tid vil det tage?

    Håber på, at en er i stand til at svare på mit spørgsmål, for det er noget, jeg virkelig undrer mig over. :smile: