Bagzen86

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bagzen86

  1. Ville der ikke være daglige symptomer eller arbejdsrelaterede symptomer hvis det var karpaltunnelsyndrom? Reumatologibogen skriver at hvis man flekser eller sxtendere håndleddet max uden belastning og holder den 1 minut skulle man kunne fremkalde symptomerne så det kan du måske prøve. Og så skal du selvfølgelig lige have det tjekket hos lægen.

    Mht til forskeren omkring operationer: siges der noget om der er forskelle i operationerne eller om patienter med kraftige symptomer bliver lige så hurtige smertefri. Er det en fordel at operere hurtigt i forløbet eller er det bedre at vente til smerterne bliver voldsomme? (godt forskningsemne i øvrigt)

    Hej jeg er offer for karpal tunnel syndrom... jeg fik opereret mit højre håndled som 14 årig og skal ha ordnet mit venstre nu her engang.. jeg er 23 nu... jeg kan fortælle dig at det normalt er hele dagen man har gener.. men det er tydeligst om natten og om morgenen..

    det er normalt lange finger og ringefinger til dels lillefinger.. der er lidt forskellige meninger om fingerene..

    Men det er helt klart en fordel at blive undersøgt.. det blir man på sygehuset.. hvor man får stød op igennen figrene til armen reagerer.. ved hjælp af denne responstid vurderer de i dag om det er karpal tunnelsyndrom.. det er ikke behageligt men det gør heller ikke ondt..

    Det er ved at forsøge om det kan undersøges vha ultralyd, det man også bruger ved graviditet..

    Men smerterne bliver ikke bedre.. og undersøgelsen tager ikke længe.. men snak med lægen.. Det kan med tiden ødelægge dine muskler i hånden, vi snakker om lang tid... Men det er normalt idenfor f.eks. rengøring da håndledet belastes hårdt ved forkert opvriding af klude..