Banker

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Banker

  1. Bel K, hvor gammel var du da du begyndte "endelig" begyndte at gaine vægt???

    Jeg har nemme nøjagtigt samme problem som fyren der har oprettet denne tråd og er virkelig ved at være træt at det :).

    Jeg vejer dog lidt mere, 78 kg og 188 høj. Men har efterhånden styrketrænet i 7 år og fylder 24 nu her. Jeg synes virkeligt jeg har PRØVET alt hvad de kloge foreslår:

    Jeg spiser næsten så jeg får kvalme hver gang, og jeg har mere eller mindre spist proteinpulver eller weightgainer altid ved siden af kosten. Har læst side op og side ned om de forskellige kropstyper og hvilken slags kost det er bedst at spise. Jeg kan godt se at det eneste der går igen alle steder når man spørg er: "Spis ENDNU mere!". Men det kan da simpelthen ikke passe man skal spise så unaturligt meget hvis du forstår.

    Min kammerat som jeg træner med startede selv med at være virkelig tynd, og vi træner et tungt styrketræningsprogram for at opbygge masse. Det er også lykkedes fint for ham, han er gået over til et lidt anderledes program da han ikke behøver mere masse. Jeg er også steget, men kun i styrke, hvor jeg faktisk løfter mere end ham. Jeg bliver dog kun markeret, og får stort set ingen masse STADIGVÆK.

    Jeg har altid bare konkluderet at jeg nok stadig var ved at vokse og jeg derfor stadig havde en sindsyg høj forbrændig, men nu er jeg som sagt snart midt i 20´erne. Burde kiloene og ølvommen ikke snart melde sin ankomst???