DIAMANTEN

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DIAMANTEN

  1. Hej Alle!!

    Jeg er en ung fyr på 23 år som de sidste 2 år har været plaget af smerter i iskias

    "Iskias er navnet på de 2 største nerver vi har- en i hver side. De udspringer i lænden og går ned gennem baller og ben"

    og i mit tilfælde går det fra lænden og ned igennen venstre side.

    Jeg har altid spillet fodbold meget og holdt mig i form med fitness og styrketræning. da jeg så den 24.december skal gå rundt om juletræet får jeg lavet en forkert vending(åbenbart) hvor jeg med det samme kan mærke den er gal.

    i et halvt års tid fortsætter jeg dog med fodbolden, for hvis jeg blev rigtig varm så kunne jeg ikke mærke så meget til det anden end jeg ikke følte mig ligeså smidig.

    til sidst må jeg stoppe med fodbolden da jeg ikke kunne bevæge mig rigtigt i en uge op til kampene.

    jeg begynder til fysioterapi , hvor jeg får en masse øvelser og hvor de laver lidt udstræknings øvelser på mig.

    det går jeg til i et år og det bliver lidt bedre. men min krop forbliver meget låst og skæv.

    jeg ryger rundt til forskellige fysioterpeuter fordi de på stribe løber tør for ideer. de råder mig til at begynde til fodbold igen,fordi de mener det kan hjælpe.

    Efter 1 år hos fys råder de mig til at begynde til fodbold igen da de mener det kun kan hjælpe.. efter 4 træningspas går det helt galt igen.

    smerterne kommer i meget højere grad end før.. nu dunker smerterne i lænden på mig hele tiden, kan næsten ikke gå ture. og når jeg har gået for længe bliver mine lægge ømme og det føles som om jeg er ved at få krampe.. det snurrer tit i min venstre fod og jeg mister meget følelse i min venstre fod. når jeg skal stå op om morgenen er det virkelig en kamp hvor kæresten må løfte mig

    det er sådan min tilstand er nu.

    har droppet min fys da jeg mener det er spild af tid og har ikke råd til betale 1500 om måneden på noget der ikke "kurrerer" mig

    er begyndt til akkupunktur som min far heldigvis betaler. det dæmper smerten lidt men slet ikke nok.

    HVAD pokker kan jeg gøre?? PLease kom med muligheder.. er virkelig på bar bund med det her. er simpelthen den værste tid i mit liv :(

    mvh tommy

    Hej Tommy

    Har netop oprettet mig som bruger her på Motion-online, netop for at søge efter andre der har erfaring med smerter i lænd og ben. Jeg søgte på spondylolistese som er min diagnose. Et af de svar du har fået er netop omkring dette problem. De smerter du beskriver er nøjagtig magen til mine. Jeg fik min diagnose i 1996, hvor det var rigtig slemt. Måtte holde op med at løbe og løft af tunge ting var bandlyst. Derefter blev det langtsomt bedre efter behandling ved fys samt træning af de dybe mavemuskler mv.

    Men nu 14 år efter er det blevet slemt igen, så derfor søger jeg efter personer med mange års erfaring - evt. operation ;o(.

    Jeg kan kun sige til dig, at du skal få en diagnose - koste hvad det vil - for din tilstand kan hurtigt forværres, hvis du ikke kommer igang med de rigtige øvelser og undgår tunge løft osv. Held og lykke

    hilsen Inga