Mrs.P

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mrs.P

  1. Øh.. er det ikke kun, når du har bare lår..? Måske ikke så aktuelt lige nu, men hvis du tror, det vil hjælpe at vikle gaze omkring.. Ja, så vil jeg syntes, det er meget nemmere bare at ta' et par cykelshorts eller andre tights på..!

  2. Du skriver, du er 15 år.. og at dine sko er nogle år gamle!

    Kan du stadig passe de sko?

    Du løber 3 gange om ugen.. men ikke særligt langt! Jeg tror nu alligevel at dine sko er ved at være godt brugt, hvis du har løbet med dem i to år... men det er nok IKKE årsagen til, at din fod sover..

    Foden sover, hvis du på en eller anden måde får blokeret for blodomløbet..

    Det kan godt være at skoene er for små, og/eller at du binder dem alt for stramt..

  3. Hej Jeg var i trænings-centret idag og løb på løbebånd brugte Pulsmålerne som sidder på løbebåndenes "Håndtag" Og mens jeg løber i det femte minut lyser skærmen rød og siger Pas på høj Puls 180 står der så det er første gang dette sker . Er det pga varmen havde drukket meget vand . Eller skal jeg være meget opmærksom på noget??

    Tak til alle svar

    .

    Ps ved ikke om det er det rigtige mappe den er lagt i

    Havde du selv indtastet din maxpuls? Eller bare din alder? Nogle siger jo, at maxpulsen er 220 fratrukket alderen.. Dvs. hvis man er 45 skulle maxpulsen være 175.. og ja, så vil apparaterne 'råbe' op, når pulsen ryger over.. Men dét er der jo ikke nødvendigvis noget farligt ved :o)

    Man kan forøvrigt normalt ikke træne sig til en højere maxpuls.. Kun en lavere hvilepuls kan indikere god form.

  4. Nej, du kan ikke være i gang med at følge en begynderprogram... Dér vil aldrig stå, at du skal løbe 6 gange om ugen!

    En vigtig del af opstarten er, at sørge for ordentlig restitution mellem løbeturene.

    Om der er noget galt med dine løbesko.. tja, det kan du muligvis få hjælp til i en sportsbutik/løbebutik! Det vil være vigtigt, at finde ud af, om du pronerer eller ej!

    Hvis du Googler øvelser muskler omkring knæ vil du få flere bud på øvelser, der vil kunne styrke musklerne omkring knæene.

    Go' tur i svømmehallen - fin afveksling til løb :o)

  5. Efter styrt på cykel med forslået skulder til følge.. forlod jeg skadestuen med besked om at tage 1 Ipren (200 mg Ibuprofen)+ 2 Pinex (2 x 500 mg Paracetamol) 3 gange dagligt.

    Efter besøg hos egen læge 4 dage efter, og stadig meget hævet skulder, der gjorde AV's.. blev det ændret til 1 Ibuprofen Actavis (400 mg) + 2 Pinex Comp (2 x 500 mg Paracetamol/30 mg codein.phosph.hemihydr.) 3 gange dagligt.

    Dette sidste virker effektivt.. Jeg sover utroligt meget. Gad vide, om man skal nedtrappes? Jeg har nu taget denne cocktail i snart 6 dage..!