daper08

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by daper08

  1. Jeg er enig med de andre - tag i hæren, og se på det dér. Jeg har brændt for det i siden jeg var 14-15, og er stadig på vej. Du skal pt. have gennemført en sergent eller konstabel uddannelse som minumum og du skal ihvertfald ned under 13 minutter, helst under de 12 hvis du vil i betragtning. Jeg selv startede på 12min/cooper i hæren, og ligger på 10:50 nu. Du skal være ufattelig senestærk og udholden - råstyrke har ikke den største betydning. Men vis dem at du brænder for det, hele vejen igennem.

    Søg ind i HBU - find ud af om du er egnet, er du det og får gode karakterer søg sergentskolen efterfølgende led et hold HBU, og derefter tag en HRU med en udsendelse som GF, og derefter prøv kræfter korpset. Det er selv den vej jeg er igang med at gå.

    Alle de egenskaber som at kunne lave et godt ildoverfald/stillingsskifte/befalinger finder du nok først ud af om du er dygtig til når du starter, det nok svært at forberede sig på. Det samme med skydning.

    - Og ja dyk/svøm så meget du kan!

    HBU = Hærens Basisuddannelse (værnepligt)

    HRU = Hærens Reaktionsstyrke uddannelse inkl. Afghan

    Mange gange held og lykke!

    Skriv endelig hvis du vil vide mere om ovenstående.

  2. til DBM:

    Hvis du ikke kan argumenterer for, hvorfor du tror, at der ALDRIG kommer kvinder i Jægerkorpset, så kan du lige så godt lade være med at skrive.

    Jeg kan jo også lige så godt skrive, at jeg tror du er en alkoholiker, der har ringet til 1-1-2 og sagt: "Hva' fa'n, jeg mangler BAJERE! BAAAJERE! GULDBAJERE! Det er en nødssituation! Jeg bor på adressen.... og tager I ikke også noget spæk med?"

    Man kan tro alt muligt, og selv i abstrakte/subjektive emner, må man argumenterer for sit lort.

    Bare rolig selvfølgelig kommer der kvinder i eliten. Både JGK og Frømandskorpset er jeg sikker på. SIRIUS er nok en smule sværre da man dér er 12 'mænd' og kun mænd i 26måneder - der skal man ikke kunne fristes af en kvinde.

    Men se bare på Amerika - de har da en lille håndfuld kvindelige elitesoldater. èn skal jo være den første - jeg tror at hvis din vilje virkelig er 100% så skal det nok lykkes.

    Held og lykke med det!

  3. Apaturia>>

    Det virker som om, du vil være Jæger kun for at bevise overfor dig selv (og muligvis andre), at du kan klare det. Det er et rigtig skidt udgangspunkt - og vil ikke kunne bære dig igennem den ekstremt hårde optagelse. Når man bliver tilstrækkeligt presset ryger stoltheden og dermed viljen til at gennemføre og blive ved med at presse sig selv, hvis der ikke er et højere formål med smerten.

    Hvis du virkelig har et ønske, om at gennemføre uddannelsen skal du VILLE være jæger = arbejde som jægersoldat i en årrække. Du skal sætte dig ind i, hvad det indebærer at være Jæger og hvad deres opgaver er. Og hvis det så virkelig er det du vil, så skal du søge ind. Hvis du kun er interesseret i at bevise, at du kan komme ind, skal du lade være, for så gennemfører du ikke.

    Hvis du ikke allerede har læst fx "Jo, du kan" af Moltke-Leth, "Et liv på kanten" af B.S., "Sådan" af Carsten Mørch, så synes jeg det lugter lidt af, at du på nuværende tidspunkt ikke er klar over, hvad det er, du har som mål. Sæt dig ind i tingene og find ud, af om det er det du vil. Og hvis du så finder ud af, at det er det, så kan du begynde en målrettet træning.

    Helt enig med dig.

    JGK giver ikke folk chancen der vil bevise overfor sig selv at de kan. De giver kun folk chancen der drømmer og altid har drømt om at blive JÆGER. Derfor er det godt du skriver her. Jeg kan på nuværende tidspunkt sige at med dit syn og din vinkel på at blive jæger som den første kvinde i korpset ikke er godt nok. Du vil blive sorteret fra endten ved psykolog samtalen, eller på baggrund af din ansøgning. - Det er der de fleste falder fra. Og ikke fysisk. Du skal forstå den livsfilosofi som er beskrevet i både "Et liv på kanten" og "Jo du kan" som blandt andet Quantanamo skriver.

    Hvis jeg var dig, ville jeg kigge fra det fysiske og så begynde at læse en masse filosofi og om folk der tidligere har været jægere.

    Enhver kan opnå det fysiske - det er skam det mellem ørene der betyder noget. Jeg ved godt i og med dette er et motions forum kan folk næsten ikke lade være med at snakke om det fysiske - men det er altså slet ikke det vigtigste - slet ikke når du ikke engang har aftjent din værnepligt endnu.

  4. Hvis du sender mig en PM med din mail kan jeg sende dig Jægerkorpsets "bliv jæger basse på ét år" - 100 sider om fysisk træning op til aspirant tiden.

    MEN husk nu. Den fysiske form er blot 10% af stoffet i at kunne blive Jæger. De sidste 90% er din psyke og personlighed. Start med at læs en masse om hvordan mennesket kan presse sig selv til det helt vanvittige yderste. Læs evt. om folk fra både Jægerkorpset, Frømandskorpset og SIRIUS. Fokuser meget på din personlighed. Er du tolerant? Er du friluftsmenneske? - Kend dig selv.

    Jeg har blandt andet følt mig meget inspireret af Nicolai Molkte-Leth.

    Jeg har erfaret at omtrent 8/10 af de der ønsker at blive elitesoldater misforstår hvad det vil sige at være elitesoldat. De går næsten udelukkende kun op i deres fysik, og tror at de skal være "en stor stærk, iskold soldat". I disse tilfælde har det da ledt dem til at få en helt fantastisk fysik ja. Men de egner sig bare ikke som elitesoldater, på grund af de ikke har det rette mellem ørerne. Personligt kender jeg en mand der er i allerhøjeste form, og er ufattelig stærk - han har hele livet drømt om at blive Jæger, og har skam også kunne fuldføre alle øvelserne i aspirant tiden med Tilfredsstillende med et ekstra +. Men rent mentalt havde han ikke den krævede forståelse for samarbejde der krævede i en patrulje. Han er blevet smidt af kurset 2 gange nu, og må fortsætte som professionel soldat.

    Kort sagt, tag ikke det fysiske så tungt. I forhold til psyken er fysikken INGEN ting. Du kan blive jæger ved at have en nogenlunde form men ekstra god mentalitet. Men du kan ikke blive jæger på at have en ekstra god form men kun nogen lunde mentalitet.

    Håber det kan hjælpe dig en smule tættere på dit mål.

    Bare giv den gas!