KasperMunck

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KasperMunck

  1. Hej Morten

    Jeg forstår godt at du ikke nødvendigvis vil fylde dig med diverse "kunstige" proteintilskud. Jeg går selv meget op i at jeg ved hvad jeg spiser - dvs. at der ikke er diverse tilsætningsstoffer mm. i min kost.

    Jeg har haft stor succes med at hente proteiner fra nødder og peanutbutter (jovist, der er meget fedt i peanutbutter, men det er af den sunde slags!). Prøv denne opskrift på peanutbutter proteinbar http://www.eatstrong.dk/opskrift/65/Peanuts-bars - i stedet for proteinpuilver, så brug en håndfuld mandler og en håndfuld hasselnødder som du har blendet til en melet konsistens.

    God fornøjelse.

  2. Hej alle

    Jeg har efter talrige opfordringer lavet hjemmesiden www.eatstrong.dk der er fyldt med proteinrige, sunde og nærende opskrifter til fri benyttelse. Det er brugerne selv der opretter opskrifter, så her kommer en opfordring til alle: Opret jeres opskrifter på www.eatstrong.dk/indsend/opskrift og hjælp andre såvel som de har hjulpet dig.

  3. Proteinpulver er blot et tilskud der kan hjælpe dig med at få det nødvendige proteinindtag, om det være sig 1,5g eller 2g / kg. kropsvægt. Som det også er nævnt, så kan du principielt klare dig uden, men hvis man cutter samtidig kan det være lidt nemmere at få nok proteiner og stadig holde kalorieindtaget nede vha. proteintilskud. Hvis du helst vil undgå tilskud, så søg efter proteinrige opskrifter, fx på www.eatstrong.dk, da du sagtens kan sammensætte en proteinholdig, sund og nærende kost uden tilskud

  4. Hej

    Som AndreasH skriver, så er protein meget vigtigt. Når du træner i så stort omfang som du gør er det især vigtigt at få nok proteiner, ellers risikerer du at nedbryde i stedet for at opbygge din krop. På siden www.eatstrong.dk kan du finde en masse nemme og hurtige opskrifter der er smækfyldt med proteiner og som består af dagligdagsvarer.

  5. Hej alle

    Jeg har oprettet siden www.eatstrong.dk hvor alle frit kan tilføje deres proteinrige og sunde opskrifter til deling med alle. Der er allerede 100 tilgængelige opskrifter, men jeg vil opfordre alle ildsjælene herinde på MOL til at tilføje deres favoritopskrifter til siden, der så på sigt vil blive en kæmpe database med de aller bedste og sundese opskrifter.