skovbak29

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by skovbak29

  1. Synes i er noget hårde...

    Jeg er ikke uddannet inden for kost men har gennem mit liv været ved et utal af diætister rådgivere mv.

    Men jeg ved at det sagtens kan lade sig gøre at tage på selvom man spiser rimeligt fornuftigt og motionere, det kommer an på hvordan og hvor meget osv der skal ikke ret meget forkert til som kvinde før man godt kan tage på.

    For det første har mænd en forbrænding der er næsten dobbelt så høj som kvinder, hvilket gør det svære for kvinder og tabe sig.

    Kroppen er som en motor der skal holdes igang, derfor spis ofte og dyrk motion flere gange i løbet af dagen begge dele er med til og sætte forbrændingen op, nogen steder kan man også læse at æbler er med til at øge forbrændingen er dog ikke noget jeg har fra diætist men noget jeg har læst herinde, og det er også lidt logik da sådan noget som æble cider eddike også skulle øge sin forbrænding hvilket man også kan læse mange steder. (gerne motion efter aftensmaden da det på den tid er nemt at forbrændingen kommer ned jeg tog 5 min på kondicykel hver aften, bare lige for at få gang i det igen efter aftensmaden)

    Men hold dig fra alt hvidt brød pasta mv. kun groft både ris pasta og brød, spis lidt men tit og motioner og hold dig så hellere fra de ting og få så nogen proteiner det er vigtigt for at tabe sig, grunden til at mænd forbrænder mere end kvinder er at de har en større muskel masse, det er muskel massen der øger din forbrænding, dine musker opbygges af proteiner, dermed forbrænder du mindre hvis ikke du får de proteiner din krop har behov for.

    Sundhedsstyrelsen anbefaler du skal have din puls op to gange om uge samt røre dig aktivt en halv time dagligt (Gå 10000 skridt dagligt) du kan finde på nettet hvad forskellige slags motion svare til i skridt. Og dette er hvis du skal holde vægten så ellers kan du gå ud fra du skal lidt mere end det hver dag for at tabe dig.

    Bemærk: Jeg er som sagt ikke uddannet men er selv gennem mit liv blevet rådgivet rigtigt rigtigt meget af diætister så det er alt efter hvad jeg selv kan huske af min rådgivning

    (Prøv evt. at lave kost dagbog måske får du nogle ting du ikke selv har tænkt over, det virkede rigtigt godt for mig)

    Træning 3 gange om ugen samt en-to gå ture hver dag det var nok til jeg tabte mig :-)

    Held og lykke fremover håber det lykkes for dig

  2. Check fedt indholdet... jeg så på de pølser med 80% kød og der stod der var 24% fedt i hvordan så end det kan lade sig gøre men det er ihvertfald alt alt alt for meget og kyllingepølser indeholder vist 10% fedt så der er en væsentlig forskel så husk og checke fedt indholdet som ikke bør ligge højere end 10-12 stykker efter hvad jeg har fået at vide af diætist