Ninjakebab

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ninjakebab

  1. Jeg har selv været der, med en BMI på omkring 19 indtil jeg blev omkring 18 år og begyndte at træne og spise mere. At have et højt stofskifte kan virkelig være belastende, og folk tager bare ikke hensyn som hvis man var overvægtig istedet. Tynde mennesker kan åbenbart ikke bliver såret over sådanne kommentarer, synes den brede befolkning :/

    Du nævner ikke om det er sulten der mangler, eller om du synes det er for tidskrævende/kedeligt at skulle spise hele tiden? Hvis det er derfor, så er det motivation der skal til. Gør madlavningen spændende, og fokuser på målet i sidste ende.

    Generelt skal man bare indstille sig på at ændre på sine spisevaner permanent. Have altid hurtig og nem mad klar til at snacke på, et par dåser tun (i olie), en masse nødder, avocadoer osv. (en del fedt, men den gode slags).

    Personligt tyede jeg også til weight-gainer proteionshake (dem fra Bodylab smager faktisk ret godt) med 1/3 protein, og 2/3 kulhydrat.

    Du skal også indstille dig på at skulle skrue træningslængden ned, så du f.eks. ikke har timelange træningspas. Du siger du styrketræner, så er det en ide at sætte vægten op, og dine reps ned så du hurtigere er færdig. Hold din puls lidt nede ved ikke at skynde dig fra den ene maskine til den anden.

    Det hele handler om at øge mængden af overskydne kalorier i hverdagen, enten ved at indtage flere, og/eller bruge færre :) Hvis du virkelig ikke kan tage fedt på, med den mængde mad du kan spise, så må musklerne tage dets plads. Det endte jeg med, og er kommet op på en BMI på 22-23 og 8-9% kropsfedt. fedt kan bare ikke sidde fast på mig :( Nu er du selvfølgelig af hunkønsracen, så fedtet burde være lidt mere medgørligt i din situation, teehee.

  2. Du har målt forkert.

    Jeg har altså målt adskillige gange. Og selv når jeg er lidt gavmild og lægger 2 mm til er den stadig under 5%. Men ja, da den siger den kan undervurdere fedtprocenten på magre personer vælger jeg at regne med 7-8% - og det er alligevel en fordobling af hvad testen siger :crazy: Hvis alt er gjort ordenligt. Det er bare stadig lavt.

    Prøv at se hvad 4-punkts testen siger...

    Problemet med den, er at jeg bor alene. Har ikke mulighed for at måle på min ryg :P ret fjollet man skal måle der, egentlig.

    Interresante links forresten. Den ene taler om en måling der anvender 8 hudfolder. Nogen der kender til links el.lign. der anvender flere end 3 hudfolder? (og som man kan måle selv - begrænser det nok en del)

  3. Goddag goddag!

    Er ny her, og skriver da jeg er lidt bekymret over min vægt pt.

    Som overskriften siger, har jeg målt min kropsfedt op til flere gange nu, til at være 3,5 - 4% med en fedttang (50 kroner?) udfra Jackson-Pollock metoden.

    Har set adskillige videoer og billeder nu, for at sikre mig at jeg måler rigtigt - det gør jeg. Den siger godt nok at den kan undervurdere fedtprocenten med 2-3 stykker, men det er stadig lavt.

    Lidt info:

    188 cm høj

    80 kg

    Cykler 14 km hver dag til universitet (på meget høj intensitet, gnms. hastighed=26km/t også i bykørsel)

    Dyrker parkour regelmæssigt, også derfor min vægt er så høj som den er, da jeg har en ganske veludviklet muskelmasse.

    Generelt har jeg altid været meget spinkel og tynd. Det ændrede sig (mht. muskler) da jeg blev lidt ældre. Jeg har altid haft minimale mængder fedt på kroppen, og har altid forsøgt at tage på. Spiser ganske normalt, få måltider men dog store portioner (1 kg aftensmad f.eks.). Har det sidste års tid spist proteinpulver hver 2. dag ca, da jeg havde en del tilovers, fordi jeg trænede op til extremmarathon sidste år.

    Grunden til at jeg nu har anskaffet mig en tang for at måle, er fordi jeg tydeligt kan se min fedtprocent er faldet over det sidste halve års tid. Jeg har være meget stresset og er begyndt at cykle mere. Er ikke tilfreds med den lille mængde fedt jeg har - og det er ikke udfra de 3-4%, men udelukkende æstetisk. En lav fedtprocent har selvfølgelig både fordele og ulemper, men fra mit synspunkt vejer ulemperne tungest lige pt.

    Mine spørgsmål er så;

    Er en så lav fedtprocent realistisk? Og er der nogen der ligger inde med billeder af referencer som viser folk med lignende tal?

    Er der nogen der kender andre "almindelige" mennesker med en fedtprocent under f.eks. 8? Prøver at finde tendensen her.