mxo

Medlemmer
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mxo

  1. Please hjælp er der en der ved hvordan jeg kan stoppe min hygge trøstespisning???

    jeg har i en uge holdt mig fra sukker og spist meget få kulhydrater og ja vægten faldt også men så idag spiste jeg næsten 800 gram chokolade :( har kvalme og har lyst til at kaste op men prøver at lade være.

    Jeg ved ikke hvorfor jeg fik flip kan slet ikke lide chokolade men det var bare som om der var noget der sagde at nu var det nu.

    Jeg har et problem det er at når jeg holder mig fra kulhydrater bliver jeg deprimeret og føler angst er det normalt???

    Hvad skal jeg gøre vægten stiger og stiger og jeg føler ingen mæthed :(

  2. Min vægt er i de sidste par måneder steget med 6 kg :( fra 53 til 59 kg . Problemet er bare at alle 6kg er rent fedt har fået fedt på maven og brystet har i langtid fået at vide jeg skal tage lidt på da jeg vejede 53 fordelt på 176 cm . Jeg har fået det lidt bedre især min temperatur er blevet mere normal fryser ikke så meget mere og mine store ædeflip er stoppet altså tænker ikke så meget på mad mere men nu har jeg fået et værre problem fedtet på maven irretere mig meget og føler jeg ikke kan trække vejret så godt mere tror jeg har for meget fedt som lukker for luftvejene når jeg ligger ned (kan også være af rygning ) men jeg står op hele tiden og kan ikke trække vejret . Skal jeg tabe mig igen for at få det bedre for synes jeg har fået flere ulemper end fordele af det fedt det ser klamt ud , jeg ved godt jeg burde træne og bygge muskler i stedet for men det har jeg ikke overskud til lige nu. Undre mig bare over at min vægt er 58 men er ligeså tyk som en p 100 kg og det er ikke noget jeg bilder mig ind , jeg er især træt af at jeg ikke kan trække vejret så godt mere fedtet har åbenbart sat sig i luftvejene .

  3. Mike, jeg er oprigtig glad for at du mødte den rigtige person på det rigtige tidspunkt der kunne hjælpe dig.

    Jeg har dog blot svært ved at se hvorledes MXO's tydelige problem kan løses i såfald? Som jeg ser det er der 3 muligheder

    • søge professionel hjælp (sammen med ven/familie)
    • håbe at løbe ind i en "civilist" der kan hjælpe herunder f.eks. MOL
    • klare det selv
    Jeg hælder stadigvæk mest til punkt 1 da jeg har en tiltro til at der findes nogle kompetente personer som kan hjælpe og som vil hjælpe. Det kan meget vel være at der skal ledes et stykke tid inden den rigtige hjælp/instans bliver identificeret.
    jeg er bange for at jeg måske ikke kan få det bedre , tænker nogle gange at som der fx findes blinde, døve og lamme mennesker så findes der også nogle med en fejl i hjernen som ikke kan rettes.. Er det tilfældet tror jeg ikke jeg kan holde det ud .. For jeg har prøvet næsten alt , det er som om jeg ikke kan ændre min tankegang som altid er negativ og føler kun jeg jeg skal overstå livet jeg er 24 nu og har haft det sådan siden jeg var 13-14 men det er bare blevet værre og værre kan huske da jeg var på studietur i Prag var jeg faktisk også den eneste fra klassen der sad søvnløs i bussen og på hotellet alle andre snorkede jeg lå bare og kunne ikke få ro før kl 5 om morgenen sov jeg og stod op som den første igen ( jeg var ca.16 år) kan godt være jeg ikke har brug for så meget søvn men det tror jeg ikke for der er ikke mange mennesker som kun har brug for 3-5 timers søvn .... Så det er ikke noget nyt men tænker mere over det nu end før. Jeg håber jeg KAN få det bedre ellers vil jeg hellere dø for hader dagen i forvejen og det mangler lige at jeg også skal igennem natten uden så meget søvn .
  4. Nogen har ikke nosser til at kapere den (din) barske virkelighed og søger bare at fortrænge den som trolleri fordi den er for ubehagelig for dem at tænke på.

    Jeg er enig med Morten om den læge/psykolog.

    har allerede en tid hos psykolog men der er 40 dage tilbage , det er ude på psykriatisk sygehus, og får allerede antidepressiv men det har ikke hjulpet så stoppede med dem, det er ikke fordi jeg ikke prøver at få hjælp men det er ikke altid at man kan få det bedre bare ved at tage til psykolog, eller få medicin har hørt om mange som stadig har det psykisk dårligt på trods af de får hjælp, og jeg er ikke en troll havde jeg været det vil jeg ha skrevet noget mere overdrevent får at få mere opmærksomhed , jeg synes ikke mine opslag vækker så meget opmærksomhed .... Og jeg er også selv træt af at jeg ikke bare kan spise når jeg er sulten og stoppe når jeg er mæt, sove når jeg vil og stå op når jeg har fået nok søvn men sådan har jeg det ikke for mig er mad noget jeg spiser på følelser og søvnen er noget jeg bruger hele dagen på at tænke om jeg kan sove, ligger tit fra kl 24 helt til kl 7-8 uden at lukke et øje selvom jeg bliver søvnig. (Nå men det havde ikke noget med flippet at gøre)
  5. Undskyld jeg siger det men tror du ikke du burde droppe smøgerne?

    Er slv stoppet for en del år siden og det er det bedste jeg har gjort for mig selv.

    har prøvet men bliver mere deprimeret når jeg gør det , har fået antidepressiv medicin pga en depression jeg har , men jeg stoppede dem og nægter at tage antidepressiv mere de gjorde mig unormal og konstant træt og svimmel og det værreste var de væskeophobninger jeg fik. Jeg overvejer også at stoppe igen mén venter jeg er mere klar ,,, hvis jeg nogensinde bliver det, jeg ved hvad min depression skyldes det er min afbrudt søvn og søvnløshed men hvad der gør mug søvnløs ved jeg ikke har prøvet alt kan bare ikke sove så godt ....
  6. Chokolade ER sq altså også mere spændende end en clementin.

    Jeg kender selv problematikken med visse ting - de skal bare ikke være i huset - de skal slet ikke købes!

    Men har man fået chokolade (eller noget andet) i gave, så skal man da spise det og ikke have dårlig samvittighed bagefter.

    det var slet ikke min det er lidt pinligt der ikke er noget tilbage har lige været nede og købe en ny.
  7. Lidt frugt tager ens sukkertrang, men helt ærligt så tror jeg du skal passe på det ikke bliver en besættelse.... er du normal vægtig?

    jeg spiste også lidt vandmelon og en clementin men kunne alligevel ikke lade den plade chockolade være , kan ikke engang lide det men følte en tvang :S til at jeg bare skulle .
  8. Der sker ikke noget ved det. Drop de forstyrrede tanker du har omkring mad. Du har brug for hjælp - det har du fået at vide så mange gange herinde efterhånden. Vi kan ikke hjælpe dig med de problemer, du har.

    . Jeg er bare så træt Af at jeg hele tiden får trang til at flippe ud , det er især når jeg ikke spiser kulhydrater så mister jeg næsten alt vandet i min krop bliver bare ved med at tisse nonstop og bliver mere og mere træt , ka det være salt mangel ? Nu tisser jeg faktisk ikke mere efter det ædeflip , har det ubehageligt men alligevel føler jeg mig ikke træt mere
  9. Hvad gør jeg nu , det lyder måske voldsomt men kom til at spise 250 gram chokolade næsten 1500 kcal , jeg havde i forvejen spist 1200 kcal , jeg havde spist sundt hele dagen , men fandt noget chockolade i skabet som ikke er noget jeg har købt og kunne ikke stoppe før alt var blevet spist nu sidder jeg med mavesmerter og brækfornemmelser , men jeg ved bare ikke hvorfor jeg ikke kan finde ud af at spise noget med sukker i det er enten eller , mit spørgsmål er hvis jeg går en tur på 30-35 km vil jeg så alligevel tage på ? Har allerede gået 10 km, mangler bare resten .

  10. Hvorfor er det jeg bliver søvnløs når jeg er på kur?

    Jeg har taget 5 kg på som jeg prøver at tabe igen det går også godt med vægttabet bortset fra at jeg mere eller mindre ikke kan falde i søvn.

    Har tabt de første 3 kg på 3 dage uden at sulte(det meste er nok væske), har spist omkring 1200 kcal om dagen og gået ture på omkring 28 km, men mangler stadig at tabe 2 kg, men det irretere mig at jeg ikke kan falde i søvn !! Jeg har købt nogle søsygepiller og melatoninpiller, det hjalp lidt fordi de gjorde mig lidt træt i nat sov jeg i ca 3 - 4 timer men med mange opvågninger, hvad skal jeg gøre??

    Vejer nu 57 kg 176 cm (jeg har været nede og veje 50 kg) så det er ikke fordi jeg ikke kan tabe mig men det er gået udover min søvn og jeg sulter jo ikke med 1200 kcal.

  11. Er der en læge eller en der ved hvorfor min krop reagere som den gør: igår spiste jeg 1300 kcal og gik en tur på 3 timer, da jeg så kom hjem og vil sove kunne jeg slet ikke falde i søvn, det er som om min krop slet ikke kan tabe sig mere , jeg skulle tisse hele natten og det var ikke bare lidt men flere liter, jeg fik nok og to' 10 mg melatonin det hjalp lidt men stod op igen 4 timer efter og skulle tisse og kunne ikke sove igen fordi jeg svedte mine blodåre var helt fremme og følte jeg ikke kunne trække vejret, jeg tænkte det nok er fordi jeg er dehydreret jeg blandede et glas vand med en masse salt men det hjalp ikke kunne ikke sove så gik jeg ud og gik en tur midt om natten og ja sjovt nok er jeg stadig ikke søvnig selvom jeg Idag har spist for 2000 kcal i håb om det vil hjælpe :(

  12. Hvis du kan læse : Umiddelbart skulle man tro, at problemet er løst, hvis man bare sørger for at drikke for eksempel Cola Light.

    Men sådan hænger det ikke sammen. Dr. Nimer Assy fortæller, at det ikke er uden risiko at drikke light-drikke med kunstige sødestoffer.

    "Light-drikke indeholder ingen fruktose, men aspartam og karamel-farvestoffer. Begge disse stoffer kan øge resistensen mod insulin og medføre fedt-lever," uddyber Dr. Nimer Assy. There is some evidence that links diet soda consumption with liver problems. A 2009 study published in the "Journal of Hepatology" found that people who drink about 33 oz. of diet soda per day, roughly three cans, were five-times more likely to develop a fatty liver than those who drank no diet soda. Other studies have also linked aspartame, an artificial sweetener widely used in diet colas, to liver damage in rats. Aspartame has been on the market since 1981 and has been subjected to numerous studies, including human trials. The U.S. Food and Drug Administration maintains that aspartame is safe as a general purpose sweetener.

  13. Kan du på nogen måde fortælle hvad det er der får dig til at tro at pepsi/cola skulle have skadet din lever?

    Jeg er mere bekymret for om du har taget skade længere nord.

    http://jyllands-posten.dk/ditliv/madvin/article4193814.ece

    http://www.livestrong.com/article/522131-does-diet-soda-damage-the-liver/http://www.livestrong.com/article/522131-does-diet-soda-damage-the-liver/

    Jeg drikker altså omkring 5 liter om dagen og ikke kun et glas.........

  14. Hvorfor er i alle meget imod at man ikke må spise mindre end 500 kcal under sit kalorieforbrug. Som jeg ved er kroppen jo bygget til at gemme på fedtet i tilfælde af at der er mangel på mad og den sulter , det er jo ikke sådan at de i gamle dage talte kalorier og måtte løbe ud på jagt fordi de lige mangler 100 kcal mere ....

  15. Hej jeg har oplevet at det er meget nemmere at tabe sig ved at spise max 500 kcal, jeg føler mig bare meget mere mæt og lysten til mad forsvinder helt, jeg ved godt det ikke er sundt men hvorfor føler man ikke lyst til mad når man spiser 500 kcal af fx protein, når jeg nærmer mig 1500 føler jeg mere lyst til at spise ....