theRock

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by theRock

  1. Kroppen skal bruge energi for at opretholde den masse man har (både fedt og muskler). Skærer man ned i den energi man tilfører kroppen, vil det ganske naturligt være sværere at opretholde den masse man har, da der nu er mindre energi til samme masse.

    Er man i såkaldt energi underskud vil man tabe sig. Hvis man samtidig ikke styrketræner, vil kroppen tro at du ikke har brug for musklerne, og begynde at tære energi fra disse, for at opveje for det energiunderskud du er i.

    Du vil i ovenstående tilfælde naturligvis ikke kun tabe muskelmasse, der vil også ryge fedt. I hvilket forhold det er ved jeg desværre ikke noget om. Men hvis du vil minimere dit muskeltab mest muligt SKAL du styrketræne regelmæssigt mens du er i energiunderskud.

    En tommelfingerregel for hvor meget man 'må' tabe sig i løbet af en uge, er ½ kg. Dette skal dog tages i betragtning af hvor overvægtig man er. Er man meget overvægtig, gør det ikke så meget om det er 1-2 kg om ugen. Men ellers vil jeg anbefale at man ikke taber mere end ½ kg om ugen, og samtidig sørger for at styrketræne.

    Jeg startede med en 7dages suppekur for at kickstarte mig selv. Der tabte jeg ca 4,5 kg. siden da har jeg ca smidt 5 mere. desværre alle sammen på brystet, hagen og benene. Mangler at smide nogle kg på maven.

    Jeg går ikke i fitness center. Løber en tur en gang i mellem plus jeg laver armbøjninger og maverulninger 4-5 gange i ugen.

    Desuden kan jeg gå lide gå ture osv.

  2. hvorfor taber man muskler når man sætter energi indtaget ned?

    jeg taber pt mange kg (10kg på 3 uger) pga jeg har lavet min kost om. spiser sund morgenmad, frugt og grønt i løbet af dagen og noget kød med grøntsager til aften. masser vand, lidt skummetmælk og et par kopper kaffe.

    sådan går min dag.

    kan jeg risikere at det jeg taber kun er muskler?? er en del slankere end for 3 uger siden.

  3. vægten viste 101,9kg idag, d.14 juni.

    16juni (idag) viser vægten 100,9kg.

    på to dage har jeg smidt endnu et kg...

    taber man kun fedt.. eller ryger der også muskler osv??? jeg drikker litervis af vand, så det er ikke vand jeg taber

  4. Men det gør grønsager tilgengæld! Plus en masse andet godt :tongue: Og så er kalorietætheden i dem lav, så man kan spise flere af dem end eks. pærer.. :4mewantfood:

    er bare totalt træt af kedelige grøntsager.

    jeg kan stadig nyde en stor pande med stegte grøntsager (gulerødder, peberfrugter, tomat, løg, spirer) og nogle oksekøds tern. det hele stegt i soya

    det gælder vel også som grøntsager :D spiser det til aftensmad og en lille portion nogen gange til frokost.

    kender i gode krydrede grøntsag retter?

  5. Tillykke med dit pæne vægttab!

    Vil anbefale dig en mere protein og fedtbaseret kost. Ikke at du behøver at drukne din mad i fedt, men en smule fedt er nødvendigt for dit helbred og vil ikke skade dit vægttab. Styrketræning vil også kunne være gavnligt da det vil bevare evt øge din muskelmasse, og dermed holde din forbrænding oppe.

    Mvh Andreas

    mere protein? dvs spise tun, bananer, kød?

    jeg går ikke i fitness center. men laver armbøjninger, maverulninger og rygøvelser flere gange i ugen.

    plus bruger håndvægte til biceps og skuldertræning.

  6. Jeg drikker nok 3/4 liter skummetmælk om dagen. Elsker mælk. Plus jeg spiser de rugfras og ind i mellem spiser jeg noget fedtfattigt hakkekød uden at stege i fedt. dvs jeg får jo noget fedtstof hist og her..

    jeg aner ikke vor meget energi jeg indtager. men de 80gram rugfras om morgenen med skummetmælk indeholder meget mindre end de 150 gram cornflakes med masser sukker og letmælk jeg plejede at spise til morgenmad.

    desuden spiser jeg ikke smør og brød og pålæg mere i løbet af dagen. spiser salat med groft pitabrød fx eller bare masse grøntsager og frugt. for slet ikke at nævne jeg ikke spiser pommes, pizza, cola mere.

    OG til aften sørger jeg for at spise magert også. før i tidne kunne jeg jo spise vold meget bearnaise sauce og remoulade osv opg tænkte ikke et sekund over hvordan kødet osv var stegt..

    plus jeg spiste slik og chips og kage som jeg havde lyst når lejlighede bød sig..

    nårman så tænker på jeg gennem de sidste 5-6 år nok har taget 2kg på om året, selvom jeg havde sådan nogle spisevaner, så tyder det vel på mit stofskifte er ok højt? så derfor må jeg da fortsæte med at tabe mig når jeg spiser så fedtfattigt som nu!!

    er igang med 3uge nu ialt. er gået fra 113 til 103 kg.

  7. hej.

    er 198 høj og vejet for 2,5 uge siden 112 kg. Har været overvægtig en del fedt omkring maven. vejer iøvrigt pt. 105,5 kg. kan se en del forskel, men skal stadig tabe mere omkring mave og hofter.

    har aldrig gået op i hvad jeg spiste overhovedet og spiste ret fed mad hver aften som sovs og kartofler. plus at jeg ganske ofte spiste en pizza eller pommes frites. og mindst drak 1/2 liter pepsi max hver dag. plus letmælk hver dag, cornflakes med ok meget sukker, meget rugbrød med smør og al slags pålæg.

    kage og chips når lejlighed bød sig...

    alt i vel lidt federe end almindelig kost, men meget normalt for unge ugifte fyre :D

    så tog jeg for 2 uger siden en suppekur der varer 7dage.

    og siden de 7 dage sluttede kunne jeg mærke forskel på korppen og også se på vægte jeg ca. havde tabt 4,5 kg på de 7 dage.

    siden da har jeg så spist ca. således hver dag:

    -80gram rugfras med skummetmælk tilmorgen og et æble eller en pære. evt en kop kaffe bagefter.

    -i løbet af dagen spiser jeg kun tomater, æble, pære, salat, masser vand, lidt kaffe og evt et glas skummetmælk.

    -til aften steger jeg to stykker kylling filet eller noget skinkeschnitzel uden fedtstof på panden. og ved siden af noget salat med fedtfattig dressing eller nogle stegte grøntsager og et groft pitabrød.

    i løbet af aften ryger et æble eller nogle cherrytomater ned eller noget i den dur for ikke at rende og være sulten...

    spørgsmålet er:

    -hvis jeg fortsætter sådan her, burde vægttabet mvel fortsætte??

    er ved at vænne mig ganske godt til at spise sådan istedet for de gamle fede vaner...

    Mvh