MyDingDingDong

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MyDingDingDong

  1. Arcus:

    At vægttabet er gået langsommere det sidste stykke tid er logisk / med vilje. Da jeg sluttede med min første "runde" af vægttabet, med -18,1kg valgte jeg at holde sommerpause med den helt sunde kost, men forsætte træningen. Så vægten er stået stille, men har stadigvæk både trænet og dyrket motion. Nu er jeg så startet på 2 runde - så nu skulle vægten gerne falde lidt igen.

    Har fundet et program, jeg overvejer at følge. Regner med at forsøge med et fullbody program fx. man-ons-fre også lægge lidt cykel/løb ind i mellem de dage.

    Ved ikke om det lovligt at linke? Men har fundet dette program, hvordan ser det ud? http://www.bodybuild...phytraining.php ----- også måden at træne på? Så du starter lavere, men konstant stiger i vægt. Håber at få noget respons, da jeg virkelig er hooked på at starte på det program. Men ville være dumt, hvis det ikke er optimalt. :)

    På forhånd tak :)

  2. Hej. : )

    Jeg står i et noget mærkeligt problem med mit vægttab. Jeg startede på 114kg og vejer nu 96kg - dette var igennem motion og kost. Jeg startede med en form som må betegnes som værre end værst. Det vil sige at løbe i 2 minutter var en præstation i sig selv, siden begyndelsen er min form gradvist blevet bedre og bedre og kan nu "uden" problemer løbe 5 kilometer uden pause. Undervejs i denne forandring begyndte jeg også i et træningscenter hvor jeg brugte maskinerne til kondition og kabelmaskinerne til den styrketræning jeg nu lavede - nu er mit problem bare at jeg den seneste tid(seneste måned) er gået over til frie vægte og jeg elsker det !! Problemet er bare at jeg stadigvæk har en velvoksen sæk og 15 kilos for meget - hvilket selvfølgelig er træls - men spørgsmålet er om jeg spilder min tid med vægtene frem for at bruge tiden på konditionstræning? Forsøger dog begge dele i øjeblikket -

    min sidste uges træning ser således ud:

    Tirsdag: Vægttræning 1:30 minutter (inkl. omkring 40 minutter på ro/cross/cykel)

    Onsdag: Vægttræning 1:15 minutter (Inkl. omkring 30-40 minutter på ..........)

    Torsdag: Vægttræning 1time (lille opvarmning)

    Fredag: Cykeltur 52 kilometer.

    Lørdag: Vægttræning 1 time (Lille opvarmning)

    Søndag: Løb 5 kilometer.

    Spilder jeg min tid ved at bruge så meget tid med vægtene, frem for at bruge dem på konditionstræning? Mener at have hørt det er godt at styrketræne lidt ved siden af så man ikke mister sin muskelmasse. Mit dilemma er lidt hvad pokker jeg skal gøre. Jeg nyder at træne med vægte, og i øjeblikket går det godt - jeg stiger ofte med hvor meget jeg kan tage, samtidig med at jeg stadigvæk taber mig - dog meget begrænset i øjeblikket. Er det her den forkerte vej? Burde jeg bare skippe en del af vægttræningen, få min røv ud af løbe det fedt af før jeg begynder at træne mere med vægte? Jeg er pisse meget i tvivl - vil helst ikke spilde tiden.

    Dilemma: Blive stærkere, fornøjelsen i at træne kontra. tabe mig ved løb og cykling osv - holder også af at løbe og cykle men i øjeblikket er lysten bare langt større til at hive i nogle vægte... Hvad ville være mest fornuftigt at gøre?

    Måske et lidt rodet indlæg, men det er sgu også fordi jeg er pisse meget i tvivl. Et er et sikkert, som er det vigtigste - det er at jeg har fået lysten og glæden tilbage ved motion, noget som jeg har haft i mange år, men desværre mistede i en håndfuld år som kostede 30-35 kilo.

  3. Hej!

    Super vægttab indtil videre! Jeg læste hele din blog og flere af dine måltider - og jeg må indrømme at jeg ville gå sulten i seng hver evig eneste aften hvis jeg skulle være omkring de 1000kcal - puha. Men jeg er begyndt i denne måned start marts, så er selvfølgelig lige startet - men jeg ligger altså omkring 1600-2200 hver dag, og jeg taber mig altså stadigvæk. (5kg siden 5 marts) - og det er altså uden sult fornemmelse eller lign. Bare nyd nogle af gode ting som stadigvæk er sundt (Torskerogn, æg, makrel!)

    Jeg spiser normalt havregryn m. rosiner til morgen, til frokost kunne jeg sagtens spise et par skiver rugbrød med 2-3æg m. lidt mayo og salt og peber, også noget frugt/knækbrød til mellemmåltider, og aftensmaden består af Kylling. grønsager og meget lidt kartoffel/ris/ hvis jeg overhovedet spiser det. Derudover drikker jeg stadigvæk Light sodavand, dog ikke vanvittigt meget - men lidt.

    Min pointe er, at du behøver ikke at gå sulten i seng eller spise så lidt for at få et vægttab. Det handler bare om det er det rigtige vi begge 2 smider i hovedet... :)

    Og et gæt.. Din liveret er Pizza, det er da vildt så tit du får det :D

  4. Hej.

    Har besluttet at søge lidt hjælp til forbedring af mit nuværende program. Jeg er meget i tvivl om hvilken fremgangsmåde som vil være den bedste for mig.

    Det primære mål er klart vægttab, men det der også lokker er en fornuftig grundform som vil hjælpe til man kan tage nogle lidt længere ture ude i skoven når vægten og konditionen selvfølgelig tillader det.

    Jeg begyndte mit vægttab start Marts og har nu tabt små 5kilo, hvilket i sig selv er fint nok. I begyndelsen af mit vægttab begyndte jeg på et løbeprogram, jeg stod og valgte mellem 2 forskellige - et for overvægtige / ældre eller et for begyndere. Til trods for kampvægt valgte jeg programmet for begyndere - oplever jeg problemer kan jeg altid regulere programmet så det passer til mig. (Skade, skavanker)

    Program: http://medlethed.dk/2010/08/19/begynderprogram-0-10-km-pa-16-uger/

    Jeg tilmeldte mig et træningscenter i Fredags og har været dernede 2 gange indtil videre, hvor begge gange har jeg cyklet 25 / Fulgt løbe/gå program 20 / også afsluttet med 15 minutters roning.

    Mit spørgsmål er så, burde jeg få lavet et program til styrketræning? Og hvilken øvelser tænker i - at en person i min situation kunne have stor gavn af. Jeg tænker bare lidt, at så længe mit vægt er så høj som den er i øjeblikket, skal cardio have min fulde opmærksomhed.

    Rent kostmæssigt fungere det umiddelbart fint nok, noget havregryn m. rosiner til morgen, også noget rugbrød m. æg / torskerogn / makrel eller magert pålæg, også aften kylling/bøf og grønsager og meget lidt kartoffel/pasta/ris - også noget frugt/knækbrød til mellemmåltider hvis jeg føler får det. Derudover drikker jeg lidt light sodavand(Det skader vel ikke på vægttabet?) / kaffe også lidt vand og ellers vand for resten.

    Derudover har jeg et lille side spørgsmål, nu hvor jeg skrev om skavanker tidligere. Da jeg begyndte mit løbe program udenfor (skov, asfalt) havde jeg ingen 'ømhed' eller lign. Men den første gang i træningscenteret på løbebåndet har jeg fået ondt på indersiden af begge knæ, hvilket jeg aldrig har haft oplevet før. (Har spillet meget bold tidligere, og også samtidig med samme overvægt) uden nogensinde have haft den fornemmelse i knæet. Det er faktisk slemmest i hvile og ved berøring. Mine første tanker er naturligvis overbelastning, også alligevel ikke - har aldrig oplevet det, så ved ikke om det er min teknik - eller hvad man kan kalde det på et løbebånd som har gjort det? Eller lyder det helt sindsygt?

    En anden grund kan selvfølgelig være jeg i træningscenteret har løbet i standard Adidas special sko, hvor jeg har haft løbet i løbesko ude i naturen. (Forsøger at tage dem med næste gang)

    Håber et par af jer kan svare på mine spørgsmål i forhold til styrketræning / og det med begge knæ.

    :)

    Stats:

    25år, 184 cm, nuværende vægt 106.

  5. Hej:-)

    Efter at have løbet en del i mine yngre dage fik lagt det på hylden, og dovenskaben og det usunde indtræf. For at gøre en lang historie kort, da den alligevel ikke er særlig spændende... Er jeg kommet op i noget af en kampvægt!

    Jeg valgte derfor at tænke tilbage på tiden hvor jeg nød at løbe ude i naturen, og dette ville jeg meget gerne igang med, selvfølgelig også for at smide nogle kilos. Men ser det mere som, hvis jeg kommer i form - så kommer kiloerne også.

    Jeg kiggede lidt på noget løbeprogram - og faldt dette løbeprogram: http://connery.dk/artikler/verden.10/loebeprogram-for-begyndere.5006.html .

    Jeg har så haft løbet 3 gange nu, dog havde jeg lige overset uge #2 var samme som #uge 1 men skidt pyt.

    07-06-2010: (Mandag 3kilometer – gå 2 min, løb 2 min) 24:40

    09-06-2010: (Onsdag 3kilometer – gå 2 min, løb 2 min) 23:16 (samme rute som 07-06-2010)

    10-06-2010 (Torsdag 3.55 kilomenter – gå 1min løb 2 min) 28:11.

    Det skal siges jeg holdte tiderne med løb kontra. gå - men som i kan se går det ekstremt langsomt men kan da mærke jeg får rørt mig i og med sveden da hagler af mig, men tror jeg kan få noget mere ud af et andet program.

    Jeg har før begyndt på jeres program (nybegynder programmet - så overvejer begynde på det, eller forsøge mig mig dette http://forsvaretsuddannelser.dk/Traeningsprogram/Documents/Kreds_JUN09.pdf . Egentlig hælder jeg mest til det sidste da det samtidig også lægger vægt på lidt interval i forløbet(så jeg får min puls max op) men tænker det måske vil skade mine led for meget her i begyndelsen?

    Mand & 23 år.

    182cm

    108kg.

    Men jeg er i tvivl om hvilket program jeg skal vælge, og derfor høre jer hvad i tror der vil fungere bedst for mig - i den situation jeg er i med overvægt og udfra tiderne (og - hvad jeg føler når jeg løber elendigere form end nogensinde...)

    Men det blev en lang smøre, måske lidt uoverskueligt - men håber en af jer kan komme med et godt svar og i hvilken retning i syntes jeg burde bevæge mig ud i.

    (Nu nævnte jeg ikke kost mht. vægttab, men jeg tænker på hvad jeg propper i kæften, så mere så emnet ikke kommer til at handle for meget om kost kontra. vægttab og ikke hvilket program i syntes jeg burde satse på og hvorfor)

    Håber at få et par gode svar... :)

    Sorry hvis det er smidt i den forkerte del af forum!