jakobojvind

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jakobojvind

  1. Fedt at få så mange tilbagemeldinger - tak for det.

    Jeg tror at jeg, set sådan lidt ind ad, at Keki's forslag om at træne når jeg får lyst, nok er det bedste for mig, kombineret med et mål om, det ene eller andet.

    Der er ingen tvivl om at der hvor jeg har sat et mål, hvad enten det har været DHL stafetten eller Vasaløbet, så har det i hvert fald holdt mig igang, og hold mig til ilden i perioden op til løbet.

    Men med min baggrund, som elite roer, så er jeg også klar over at det er altså bedst at træne efter en plan, da der jo er et formål med hvert enkelt træningspas. Så det støder lidt sammen med den "lyst" betonede træningsform, hvor der hverken er plan eller struktur, men bare lyst - for jeg vil altid stille spørgsmålet, hvad vil være bedst at lave lige nu. Altså der mangler jeg lidt inspiration.

    Så findes der egentligt et "træningsprogram" som tager højde den "lyst betonede" træningsform - i så fald hvor finder jeg sådan et, eller kan jeg bare tage et hvilket som helst træningsprogram og så bare "pick and choose"?

    Heldigvis så har Morten Z lagt en fedt skema ud med sådan nogle programmer, som jeg holder meget af - nogle interval programmer - Mest effektive intervalprogrammer - det kan i hvert fald give mig lidt inspiration, så det ikke ender ud med den sædvanlige 3,5 eller 8 km ned omkring mosen.

    /Jakob

  2. Hvad gør jeg galt? og hvordan får jeg motivationen igen?

    Situationen er følgende:

    I mange år trænede jeg som eliteroer og vandt medaljer til VM og andre internationale regattaer.

    I dag 10 år efter, kæmper jeg med at holde motivationen.

    Ofte får jeg startet rigtig godt ud, følger troeligt et træningsprogram i en måneds tid - men så går galt. Noget kommer i vejen, arbejde, nogle børn, en kæreste lidt husreparationer eller lignende. Det ene træningspas springes over og det ene tager det andet og mit træningsprogram hænger du der på køleskabet og stirre ondt på mig....!

    Der er pludselig mange træningspas som er blevet sprunget over (ok - jeg har pludselig fået lavet nogle andre ting som forhåbenlig gør mig glad) Men min træning går af helvedes til.

    Det ender som oftes med at jeg i arrigskab river mit træningsprogram ned fra køleskabsdøren, i frustration over en dårlig samvittighed der nager mig og en stor tvivl om hvilket et træningspas jeg skal lave idag. Jeg ved jo godt at det nok ikke skal være det der mega hårde program jeg skal tage fat på idag, da det er for mange dage siden jeg sidst trænede.

    Hvordan kommer jeg ud af det mønster - det gentager sig ofte, for jeg finder jo ud af med tiden, at min energi falder og jeg bliver nød til at gøre et eller andet. Men så løber jeg ind i den samme cirkel igen !

    Er jeg den eneste i verden der er så motivationsforladt og usikker på hvordan jeg skal gribe det an?

    Hvor finder du din indre motivation?

  3. Med hvilket mere specifikke formål?

    Hvilke økonomiske interesser er involveret? Og hvorfor får man intet for at give jer sin tid?

    Er man anonym, og hvem bliver oplysningerne videregivet til?

    Mere metodisk:

    Hvordan har i tænkt jer at sammensætte gruppen (alder, uddannelse, køn, løbeerfaring)?

    Formålet med fokusgruppen at analysere forskellige motivationsfaktorer i fbm med træning.

    Gruppen som vi ønsker at sammensætte, er 7-10 personer med en smule træningserfaring. Da vi desværre har erfaring med at det er meget få som signer sig op til sådan en fokusgruppe og iøvrigt kan deltage på samme dag, så er vi ikke så kritiske med sammensætningen, dog ønsker vi at finde frem til personer i alderen 30+ med i nogen grad løbeerfaring.

    Da vi er en lille nystartet virksomhed, har vi ikke midler til at betale løn eller transport for ulejligheden, men lover dig at hvis der kommer et produkt ud af vores anstrengelser, er du selvskrevet til at komme i den eksklusive kundegruppe. Dog trækker vi lod om et par flasker iblandt deltagerne.

    Økonomiske interesser, tjaa - hvis det en dag viser sig at vi finder frem til noget helt unikt og epolegørende, så kan der jo godt blive nogen økonomiske interesser ud af det, men indtil videre, så håber vi på at vi kan finde frem til nogen personer, som ønsker at hjælpe nogle iværksættere med at efterforske en idé.

  4. Hej,

    Er mere end 30 år gammel, træner 1-4 gange om ugen og har smagt på løbetræning?

    Så har jeg brug for dine holdninger og træningsoplevelser til en fokusgruppe i forbindelse med et nyt træningskoncept i rojabo.com regi.

    Fokusgruppen vil blive afholdt i København d. 23. eller d. 24. juni om aftenen hos firmaet Snitker & Co.

    Mødet varer ca. 2 timer.

    Registrer dig til fokusgruppen på dette link http://bit.ly/dcaFsP

    hilsen

    Jakob Øjvind Nielsen