RBJeppesen

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RBJeppesen

  1. Det er en våd torsdag aften, jeg går sammen med en flok kammerater og flytter rundt på borde og stole til et arrangement samme weekend, da et "skud" af smerte pludselig rammer min ankel. Det går væk igen efter et par sekunder og jeg tænker ikke videre over det.

    En lille uge senere, mens jeg sidder i en stol med benene oppe, vender smerter pludselig tilbage og da jeg prøver at støtte på foden føles set som om jeg for alvor har forstuvet min ankel. Det varer i godt og vel 30min hvorefter smerten forsvinder fuldstændig og jeg ka igen bruge gå normalt. Endnu en uge går uden problemer, indtil smerten for alvor kommer retur og den har ikke forladt mig siden.

    Jeg var nød til at hoppe på ét ben i lidt over en uge indtil min læge konstaterede at der var tale om et overbelastet ledbånd og gav mig en recept på noget smertestillende, samt en ordre på at holde foden i ro. Jeg har kunne forstå på andre, at det er omtrent hvad man kan forvente at få ud af et besøg hos hende.

    Det er så ved at være lidt over en måned siden nu. Min ankel er stadig lidt hævet, jeg kan ikke gå i længere tid af gangen uden at det gør ondt, og løb er helt udelukket.

    På trods af min lange post vil jeg egentlig bare gerne vide om andre har oplevet noget lignende og hvor lang tid det tog at komme over det, for jeg er ærlig talt ved at blive lidt bekymret.

  2. AndreasH: Jeg har ikke et helt unaturligt forhold til sukker og søde sager. Jeg føler aldrig et direkte behov for at kvæle en mars bar eller drikke en sodavand. Det er mere den der nagende tanke omme bag i hovedet der siger at jeg bare har mere lyst til en hindbærsnitte frem for et stykke knækbrød, eller for den sags skyld, hindbær.

    Det kan være du har fat i noget med at min kost er for energi- og fedtfattig, da det er de to ting jeg først kigger efter når jeg vælger mine produkter..og så spiser jeg generelt bare ikke voldsomt meget ad gangen, så det blir til en del små mellemmåltider og minisnacks i løbet af dagen.

    teddy: Jeg spiser sjældent mere end 2 "store" måltider om dagen. Morgenmad og aftensmad, alt derimellem er næppe mere end en klapsammen eller en banan...eller slik/kage/sodavand. Og hvis valget er der, så stemmer min mave næsten altid for de søde sager.

    HKerstein og Fit-Babe: Tak for tippet om den mørke chokolade, det lyder som noget jeg vil kunne håndtere.

  3. Det er vel naivt at tro, at lysten til søde sager vil aftage, hvis man ignorerer den længe nok?

    Hvis ikke så ka det godt være at jeg ska igang med blænderen, for jeg tror simpelthen ikke på at jeg vil kunne overholde nogen form for diæt, hvor jeg konstant skal nægte mig selv ting..det er bare ik en fed måde at leve på. Og jeg er desværre ikke typen der kan spise hvad som helst uden at badevægten opdager det. Det gen var min bror så heldig at arve.

  4. Jeg har, langt om længe, besluttet mig for at smide et par kg, så jeg er begyndt at spise sundt, samt løbe og svømme regelmæssigt.

    Men finten er den, at når jeg kommer hjem fra arbejde og efter jeg har spist aftensmad, så får jeg altid en utrolig nagende lyst til søde sager, hvad enten det er sodavand, slik eller kager.

    Så jeg mangler et sundt alternativ, for jeg har altid ment at hvis jeg skal gå og nægte mig selv ting hver dag, så er det bare ikke det værd, og æbler og bananer er efterhånden ved at hænge mig ud af halsen.

    Håber en af jer kan komme med nogle gode forslag, eller pege mig i retning af et forumindlæg, som jeg kan have overset.

    På forhånd tak =)