ThomasDK

Medlemmer
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Status Replies posted by ThomasDK

 1. Så er der sgu røget 10 kilo! men stadig 30 to go før målet er nået!

  1. ThomasDK

   ThomasDK

   En fantastisk fornemmelse. Godt gået og god vind med de næste seje skridt.

  2. (See 4 other replies to this status update)

 2. Hey venner - min skærm på min MacBook er efterhånden så langsom og fyldt med pixelfejl, at det er umuligt at bruge den. Jeg leder derfor efter en midlertidig computer, jeg kan bruge, indtil der kommer en ny MacBook Pro (ja, jeg venter) - er der nogen, der ligger inde med en bærbar, der er stabil? Det er primært pga. studiestart d. 1/9, jeg vil have en, så surf og Word er et must. Jeg vil gerne købe/låne/leje/have/whatever.

  1. ThomasDK

   ThomasDK

   ...erelt gode PCer. Har indkøbt disse til mine brugere i 14 år. Bemærk X200 er en lille og let chef / sælgerPC.

  2. (See 11 other replies to this status update)

 3. Hey venner - min skærm på min MacBook er efterhånden så langsom og fyldt med pixelfejl, at det er umuligt at bruge den. Jeg leder derfor efter en midlertidig computer, jeg kan bruge, indtil der kommer en ny MacBook Pro (ja, jeg venter) - er der nogen, der ligger inde med en bærbar, der er stabil? Det er primært pga. studiestart d. 1/9, jeg vil have en, så surf og Word er et must. Jeg vil gerne købe/låne/leje/have/whatever.

  1. ThomasDK

   ThomasDK

   Hvis du får den hjem, så overvej flg indstilling. (Oversat fra engelsk) Kontrol panel/ System og Sikkerhed / System / Avancerede systemindstillinger / ydelse + indstillinger/ og klik i "juster for bedst ydelse". Herudover kan du vælge Klassisk Tema.

   Så slipper du af med alt det WIN7 AERO fis der sluger processor og RAM, og det giver dig mere levetid på batteriet og en markant hurtigere og skarp PC som er arbejdsparat, og ikke en farvelade. Lenovoer er gen...

  2. (See 11 other replies to this status update)