Zilenca

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zilenca

  1. Ja kan jo ligeså godt spørge herinde, for måske nogle har specifikke råd :)

    De sidste steder jeg sådan mangler at få det overflødelige fedt væk er omkring lårene (dette forklares så ved at jeg cykler/stepper meget, så det kommer jo nok til allersidst når der ikke er mere fedt at tage fra andre steder)

    MEN!!!

    Vil gerne have et bud på gode hjemmeøvelser (træner ikke i center) som kan hjælpe mig med disse steder:

    - Maven/siderne, har lige en delle på nederste del af maven

    - Under hagen / er blevet noget mindre men vil gerne have det sidste væk

    - Under armene/ nærmest det der mormor arme tendens

    Jeg har vægte, hvis det hjælper, har også cykel, stepper og en wii. Har ikke sådan en bold men det var måske også en ide?

  2. Bare lige en opdatering :)

    Det har ved hjælp af min normale kost + motion, lykkes mig at tabe det ekstra kilo jeg tog på igen + 500g ekstra. Så nu har jeg i realiteten 21dage (kun 15 fordi jeg tager på ferie) til at smide de sidste 800g, for at have opnået mit mål på 10kg - ½ år.

    Derefter er det "bare" ned på de 78kg hvilket jeg jo godt ved kan blive lidt sværere når jeg ikke har helt så mange ekstra kilo.

    Jeg er glad for at den egentlige vægt ikke siger så meget, for der ved jeg ikke hvad den skulle have stået på. Er 178cm høj. Ifølge nogle bmi test m.m. kan den stå på alt fra 68-78kg. Men da jeg var 20 og tynd vejede jeg 72kg og har fået flere former siden da, så synes 78kg er et godt målsætning, så længe kroppen følger med, ellers må der jo modelleres om :)

    Men det var bare lige nyt :)

  3. Mine madvaner svinger ikke særligt meget. Der var faktisk kun den weekend hvor jeg vil sige at jeg syndede på en måde, så det kunne ses på vægten. Ellers er det faktisk gået støt og roligt de sidste 5½måned.

    Forskellen er jo også at det ikke er en kur, det er en livsstilsændring, og derfor vil jeg heller ikke forbyde mig selv at spise lidt usundt hvis jeg får lysten til det.

    heh og kan jo heller ikke se hvordan man kan sige at under en halv pakke chips er "husk med måde" for det var faktisk ret lidt, taget i betragtning af at jeg tit har set folk spise 1 pose selv.

    Det er på min wii at jeg har sat det mål at tabe 10kg på ½ år. Og havde jeg valgt at kæmpe noget hårdere for det /eller forbudt mig selv al usundt, så havde jeg for længst passeret de 10kg. Men nu ville jeg have muligheden for at slappe af en dag hvis det var nødvendigt.

    Det er jo så min fejl/valg - men så synes jeg stadig også at jeg har opnået en del på den tid, da jeg kan mærke det bedre, og når jeg også ved at jeg har taget muskler på.

    Når det ½år er gået helt, så sætter jeg mig ikke flere mål, så vil jeg bare ned på min "slut" vægt, og så tage den derfra :)

  4. Hvis det er, så synes jeg godt du kan erstatte noget at oksen/kalven med fjerkræ. Synes ligesom det glider lettere ind i kroppen, men det er måske bare mig :)

  5. For lige at spørge ind til det der med sundere snacks.. hvad så med de der forskellige barer fra cactus tror jeg det er? Hvor der bla. er med nødder og andet? Det ligner lidt sådanne fign pålæg. Så dem nemlig på tilbud igår og tænkte på hvordan det er med lige at indtage sådan en som mellem måltid?

    Eller hvad med lidt vindruer? ved der er sukker i dem også, men alligevel som alternativ til sukkertrangen?

  6. Heh jamen altså hvad kan jeg sige. De fleste af de ting som I har skrevet følger jeg allerede i forvejen. Jeg har en gang før tabt 20kg men tog den på igen bla. pga sygdom, men denne gang er det mere sundt og længere varende.

    Jeg ved godt at man faktisk kun skal veje sig en gang om ugen, og det plejer jeg også at følge hver onsdag morge (efter toiletbesøg som før skrevet)

    Idag sagde den så +1kg, så det er jo lidt trist.

    Jeg vil ikke påstå det er decideret vægttræning jeg har gang i, det er step + cykling (og har også motioneret fast i over 2 år)

    Og er ikke lige i "perioden" for tiden... :)

    Men i det mindste vil jeg ikke kalde mig overvægtig mere... jeg mangler ca. at tabe 6kg for at nå det mål jeg har sat mig, måske lidt mere, afhængigt at hvordan tøjet sidder o.lign. da tal jo ikke altid betyder noget.

    Når jeg har normale dage så plejer jeg også at spise 3 "store" måltider, og så 2-3 små bestående af frugt/knækbrød eller lign.

    Drikker også normalt 2-3L vand om dagen, især under motion og ved spisning.

    Motionerer ca. 40min om dagen, nogle gange lidt mere/mindre afhængigt af hvordan jeg har set, er hjemmegående pga. sygdom.

    Det var jo forresten også første gang i 2-3 måneder at jeg fik lidt chips, men det er jo den velkendte historie, når man lærer en ny fyr at kende, og så hygger sig lidt på den forkerte måde, men den gode nyhed er så at han også gerne vil være mere sund, så derved kan jeg jo sætte mine gode vaner ind i hans hverdag :)

    Men altså, i dag siger vægten 85,5kg, da jeg startede sagde den 98,8kg, så det er jo heller ikke så dårligt. Det eneste sted jeg ikke synes jeg kan mærke det er ved benene/numsen, men ved ikke om det primært er pga. min motionsform hvor jeg jo bruger benene? Bruger stadig samme str bukser fra jeg startede, men alle andre steder er jeg gået lidt ned i størrelse :)

    Men har i hvert fald valgt at "ignorerer" at jeg kun har 2½ uge tilbage til at tabe de 2kg, for ellers går der stress i den, og så ender jeg med at synes at motionen er irriterende, istedet for godt.. og ellers kan jeg jo også sige at 8kg på 6måneder hvor jeg HAR været usund (bla. en MEGET usund ferie) er godtnok, for ved jeg ikke har gjort det ypperste :)

  7. Nu har jeg generelt en sød tand, men prøver at lade være med at spise slik m.m.

    Så var det jeg tænkte.. nu er det jo sommer og ærte-tid. Min mor og jeg plejede før i tiden at købe en pose ærter hver(med skræl var der nok omkring 700gr) og så spise dem.

    Hvor usundt/fedende er sådan nogle ærter lige? For hvis det ikke er så slemt så vil jeg gerne købe sådan nogle som erstatning for det slik jeg vil holde mig fra.

  8. Hej alle.

    Jeg har på under 5 måneder tabt næsten 8kg ved mtion og sundere kost.

    Det sker dog at jeg nogle gange falder i, som her i weekenden.

    De første 4 dage i sidste uge havde jeg normal sund kost + motion og tabte 1kg i løbet af en uge. Så dummede jeg mig her fredag, med normal kost til morgen, 2 burgere kund med ketchup fra MacD til frokost, og til aften fik jeg kun nogle chips (hvad der svarer til en halv normal pose) + 2/3 cocio. Lørdag fik jeg ikke noget at spise før til aften. Igår synes jeg at jeg spiste normalt, og fik også motioneret ganske ok.

    Idag vejede jeg mig så, og havde taget 700g på siden onsdag.

    Kan det virkelig passe at min vægt er så lidt påvirkelig for tiden?

    I september sidste år vejede jeg 98,8kg, så små tabte jeg mig til 93kg her indtil feb, og i onsdags stod den på 85, idag er den så på 85,7. Og skal gerne indrømme at jeg er lidt slået ud.

    Jeg har hørt, at ligesom man har perioder hvor man kan stå stille - også kan have perioder hvor vægten svinger nemt.

    Er det det jeg er udsat for? Og kan vel ikke gøre andet end at spise sundt og så håbe jeg kan få vægten ned igen?

    Er der andre der oplever at vægten kører så hurtigt rundt som en rutsjebane?

    For det lyder nok dumt men havde på min wii (fit) sat mit mål til 10kg på 6måneder, og hvor jeg før fornemmede at jeg kunne nå det, så tror jeg ikke på det mere og det gør mig lidt nedtrykt...