Yodaz

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Yodaz

  1. Lamotta: det har netop med de "fuckups" ( :blink: ) de har lavet, da de nu er 6 point bagud med sværere kampe end barcelona. de har manglet stabilitet, og derfor tror jeg barca kører den hjem i år

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg er helt enig med Yodaz. Real Madrid har været for ustabile i løbet af sæsonen, bla., med nederlag til fx Getafe.

    Selvom jeg er glødende Madrid tilhænger, så tror jeg ikke at holdet har det der skal til at hente Barca. Det her Madrid hold er vel det dårligeste Madrid hold i de sidste ti år (det er vel kun sidste sæson de har været dårligere). Så nej det bliver nok ikke et spansk hold, der bliver spansk mester i år :mad:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det er netop det jeg siger med mit indlæg - jeg tror ikke Barca laver nogen fuck-ups i de resterende kampe. :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ikke for at ordkløve, men du siger: "Det har vel ikke så meget med de fuck-ups de har lavet tidligere. Når man kigger på tabellen er der 6 point - lidt gummi-ben hos barca, og en god stime fra Real, så kan det godt lade sig gøre. Tror bare ikke på det. "

    Jeg skriver at jeg ikke tror at RM vinder i år pga deres ustabilitet. Du siger så at de "fuckups" ikke har noget med det at gøre da der kun er 6 point imellem dem - det har da intet med barcelonas ustabilitet (hvilket de bestemt ikke har haft noget af) at gøre? - så jeg syntes du modsiger dig selv :wink:

  2. Lamotta: det har netop med de "fuckups" ( :blink: ) de har lavet, da de nu er 6 point bagud med sværere kampe end barcelona. de har manglet stabilitet, og derfor tror jeg barca kører den hjem i år

  3. Jeg mener det er for sent for Real Madrid,- hvis de ikke havde lavet de fæle missere de forløbne måneder kunne de have nået det.

    Herudover tror jeg tabet af Eto'o vil blive stærkt kompenseret med Deco's tilbagevenden, som giver et mere varierende hurtigt spil end Iniesta på banen - selvom han gjorde det godt i går.

  4. Playboy m.fl > og hvad så? er det ikke underordnet om han vejer 100kg eller 118kg? Essensen var, at i en alder af 17år var han allerede fantastisk langt fremme, og det ændres ikke ved om han vejer det ene eller det andet. :sleeping:

    Det er desuden heller ikke tråden til at diskutere dette, så nøjes med at poste billeder så tråden ikke bliver så forfærdelig lang med smisk-smask :innocent:

  5. Eftersom debatten igen på TV er taget op, at:

    kvinder, der tager sol i solarium mere end én gang om måneden, har ifølge ny forskning 55 pct. større risiko for at få modermærkekræft end folk, der sjæl­dent eller aldrig lægger sig i varmen.
    og
    Berlingske Tidende skriver, at for unge hyppige solarie-kunder mellem 20 og 29 er risikoen 158 pct.

    Jeg kunne godt tænke mig at høre, om dette vil have nogen påvirkning af jeres sol forbrug, -mere præcist sagt: Vil i stoppe eller i det mindste skære ned på jeres solforbrug pga. alle disse advarsler o.l imod solarier ?? :)

  6. Proteinen i nuke´t nakkeslask. fra svin - flæskesvær - har en helt elendig aminosyreprofil og er i særklasse voldsomt denatureret!

    Det bliver der IKKE bygget mange kvalitetsmuller ud af............... :lol: