ChristianVadPedersen

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ChristianVadPedersen

  1. Hej MagnumIs

    Tak for input - Kan godt læse mig frem til løb nok er mest effektiv, men har forsøgt at starte det op flere gange, og cykling siger mig bare mest.

    Vil klart finde ud af noget ang. min kost, ingen tvivl der.

    Nu håber jeg bare at få hjælp til at finde den rigtige cykel , havde som sagt set på: Kettler X3 som fåes til knap 5000 på nettet, er bare meget usikker på om det er en okay kondi cykel.

    /Christian

  2. Hej Loth

    Tak for input.

    Jeg er godt klar over at min kost har en masse at sige, og der skal jeg naturligvis også sætte ind, ingen tvivl om det.

    Jeg vil dog samtidig gerne dyrke motion, og så vidt jeg kan se må cykling være noget for mig. Jeg ved godt at de fleste vil sige at der er cyklen på landevejen der vinder - men jeg tror på at jeg har større chance for at få motion hvis jeg har en cykel indendøre jeg kan springe på og måske se lidt TV fra tid til anden.

    Håber lidt, der er nogle der har erfaring med med før omtalte kondi cykel?

  3. Hej.

    Først: Undskyld hvis jeg spørg om det samme som 100 allerede har gjort, synes dog jeg har set jeres fine forum igennem, og følger alligevel jeg har et par spørgsmål.

    Jeg er den uheldige ejer af en ølvom, som jeg i grunden gerne vil af med, jeg kan lige så godt erkende at jeg de sidste mange år ikke rigtig har dyrket nogen form for motion, så jeg skal nok til at starte fra bunden.

    Jeg har af flere omgange forsøgt at starte løb op, men det siger mig ikke rigtig noget.

    For at gøre en lang historie kort, tror jeg at cykling er det bedste for mig, men jeg er ærligtalt i tvivl om cykling kan hjælpe mig med at brænde ølvommen væk, eller i hvert fald tage en del af den?

    Som jeg ser mig selv vil en indendøre motions cykel være nr 1 for mig.

    Jeg er også villig til at poste penge i projektet, og er samtidig klar over at bare fordi jeg køber en cykel til 5000 så taber jeg mig ikke, jeg skal også have motivationen.

    Så derfor:

    1) Vil cykling også kunne brænde fedt af maven?

    1.1) Hvis nej: Hvilken motionsform er så bedre, når løb ikke er min kop the.

    1.2) Hvis ja: Jeg har set på en Kettler X3 til omkring 5000kr (hvilket nok er max beløb) er denne cykel et okay valg? Tænker også lidt på min højde (1.97cm) og min vægt (et godt stykke over 110Kg)