Lawman 2003

Medlemmer
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lawman 2003

  1. Godt gået champ med din ærlighed - jeg har selv en fætter, der ud over skizofreni også led af sygdomsangst, så jeg kender lidt til at ad den vej.

    Fra mig selv kender jeg det ved, at jeg stort set aldrig har været syg - der går i hvert fald ofte år imellem, men når jeg jeg endelig bliver syg tror jeg straks at den må være "HELT GAL" - altså det der i daglig tale kaldes "mande-influenza" som beskrivende for at de fleste mænd faktisk føler de er MEGEt hårdere ramt end alle andre når de har influenza.

    Men det er da virkelig frygteligt at have det som du beskriver det - for de fleste har det nok i en eller anden mild grad, men i ekstremerne hvor man ikke kan tænke på andet, ja der er det sgu noget lort.

    Det er nu godt at se du kan være åben om det og er kommet videre.

    BTW massiv gun!

    OVERALL: :devil::devil::devil::devil::devil::devil:

  2. Glem ikke drengen har glas-skulder...så væben jer med tålmod oh kære med-AUSere - Morten tryner os ikke totalt, thi hans skulder vil snart gå at krakkelere igen...muhahahaha :devil:

    :laugh::laugh:

    (EDIT: Nasty løft dog... :cooldance::blink: )

  3. Langt fra de 110...? :blink::blink::blink: OK, hvis vi tæller i milligram skal du da nok være et par tusinde fra... :laugh:

    Ad looket: Sorry mit pretty/baby face kan jeg jo ikke gøre ved...hvad kan jeg sige...the girls dig it... :cooldance:

    :laugh::laugh::laugh: (selvironi på højeste plan)

  4. Bænkpres: 1*60 + 1*90 + 1*100 + 1*110 - nemme! :w00t: Og skulderen var OK!

    Der er vist nogle, som skal til at stramme op; ellers bliver de hurtigt sat her, for jeg vil da prøve at lægge lidt singletræning ind i programmet :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    :4thumbup: Det er faktisk RIGTIG fedt at se dig blive i stand til at single med lidt under kropsvægt knægt...keep´em commin´... :4thumbup:

  5. tja ..... hvis min spotter ikke havde grebet ind, tror jeg den havde været der.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nu kender jeg tilfældigvis spotteren personligt og jeg tror han handlede i god tro.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg synes den tidlige indgriben var culpøs... :innocent::4smartass:

  6. Breathing Squat*

    21(½  )r x1s med 100kg (*udtrykket Squat bruges her løst, da alt efter det 11-12 rep havde mere tilfælles med en goodmorning end en egentlig squat)

    Synes sågar jeg så en smule side laterals og dumbell kickbacks - på mystisk vis - involveret i de sidste 9 reps... :blink::blink::blink:

    :4thumbup:

    Ja, det kan sgu godt være det er handskerne der holder mig tilbage...eller de sidste 3 dage i kalorieunderskud...hmmm....lad os se inden længe om ikke gejsten river en 180er af mig... :cooldance::bigsmile:

  7. Det løft med 200 kg jeg så lettede da slet ikke... :poking:

    :laugh: Pjat - det første forsøg hvor du missede var dælme tæt på...og havde du takket ja til at låne mine "levende" havehandsker...havde forsøg nr. 2 været der...frem for det lokumspapir du brugte... :blink::laugh:

    Men vild dødløft du river efterhånden... :4thumbup:

  8. SAS: Lige kort fortalt mener jeg Stian kræver omkring 1 mio. dollars i erstatning, men med mulighed for det tredobbelte - jeg har ikke bedt om at se anklageskrifterne i sagen før den har været for retten.

    Konsekvenser for andre atleter: Tja, det er lidt svært at sige. Grundholdningen i dopingreglerne har jo altid været at atleten selv måtte tage chancen for at det han indtog ikke indeholdte forbudte stoffer. Dvs. at selvom man måske købte 5 kg whey med neutral smag, men det af en eller anden grund var "forurenet" var og er det til dels stadig atletens eget ansvar ud fra devisen - "han kunne jo bare spise noget almindeligt mad".

    Der har da også tidligere været en sag for den internationale sportsdomstol CAS hvor en atlet påstod at hans positive test skyldtes hans storforbrug af oksekød og at de okser kødet stammede fra måtte have fået væksthormoner i opvæksten.

    Det kunne imidlertid ikke bevises at dette ville have ført til en positiv test hos mennesker, så atleten blev dopingdømt.

    § 6 stk. 4 i DIF´s dopingregulativ siger jo:

    Stk. 4. Hvis aktivitetsudøveren i en sag om overtrædelse af § 2, stk. 1. eller § 2, stk. 4, kan bevise, at han eller hun er uden skyld eller ikke har udvist uagtsomhed i forbindelse med overtrædelsen, bortfalder udelukkelsen. Når der er tale om en positiv prøve, skal aktivitetsudøveren også påvise, hvordan det forbudte stof kom ind i hans eller hendes krop, hvis udelukkelsen skal bortfalde. Hvis udelukkelsen bortfalder, har overtrædelsen ikke gentagelsesvirkning. (min fremhævelse)

    Sagen vil hvis Stian vinder nok først og fremmest få den konsekvens at producenterne vil træde ekstra varsomt - især hvis erstatningen havde været af en anden kaliber, men nu må vi se - det kunne jo tænkes at andre atleter der havde brugt Ribose-produktet ville følge trop med sagsanlæg såfremt Stian vinder, men lad os se.

    Det vil forhåbentlig også give en debat om kosttilskud og grundene til de anvendes. De fleste atleter bruger jo - i hvert fald - proteintilskud for nemhedens skyld, og hvor mange "almindelige" mennesker tror det er et helt specielt muskelfremelskende tilskud uden tanke for at en dåse tun havde været et reelt omend i længden måske kedeligt "naturligt" alternativ... :smile:

    Som sagt skal jeg nok søge at følge op på sagen,

  9. Der verserer pt. en sag i USA imellem den norske vægtløfter Stian Grimseth og Universal Nutrition.

    Sagen vedrører kosttilskuddet "Ribose", som Stian mener var forurenet og dermed grunden til at han blev testet positiv for nandrolon kort før OL i Sydney.

    Det er naturligvis en meget spændende sag og der er ikke uvæsentlige erstatningsbeløb involveret i sagen.

    I denne sag blev produktet testet efterfølgende på et uafhængigt tysk laboratorium og viste sig der at indeholde nandrostenedion og norandrostenediol, der åbentbart nedbrydes til nandrolon ved indtagelse. Disse stoffer stod ikke på deklarationen.

    Som rådgiver i idrætsjura er jeg naturligvis ekstra på dupperne og forsøger at holde mig informeret om sagen løbende og det sidste jeg hørte fra Stians norske advokat var, at sagen skulle komme for retten i begyndelsen af 2005.

    Jeg skal søge at holde folk herinde informeret, men ellers kommer der nok også en del medieopmærksomhed på sagen lige meget hvad udfaldet bliver. :smile:

  10. Ja, men hvis man nu foreksempel, gerne vil igennem et Sheiko pas på 1½-2 timer og ikke gider at bruge 3 timer for at få de samme gummiskiver på begge sider .. så bliver man nød til at prioritere et eller andet sted 

    Jeg erindrer at dig og din makker brugte 20 minutter på at stå og kæbe den imens andre kørte i squat-enden...den tid kunne have været brugt til nøjsomt at gå rundt og udse og høste sig de pæneste og bedste og matchende skiver...husk det...time is money...and appearance... :4smartass: :4thumbup: :laugh:

  11. Der må jeg give Clark ret...jeg går også i selvsving hvis jeg ser personer med en blå 20 kg skive på den ene side af stangen og en metalfarvet 10 kg skive, en hvid 5 kg skive, en blå 2,5 kg skive og en gul 2,5 kg skive på den anden side...

    = Rain(law)Man

    :clown2::nonono::4banned:

  12. EDIT: hej Heffe! Vægte lyver tit, ved du sikkert godt, så med det i ménte: 103...

    Vægten der lyver... :blink::blink::blink: aaajr du...mon ikke det er dig der lyver nu... :wink: ...men det er måske uden dunken du har opgivet vægt på, for så skal det jo nok passe... :jodler: