Sportine

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sportine

  1. Kermit, jeg er fuldstændig enig! F.eks kunne jeg aldrig drømme om at stille op til træning der hvor min kæreste træner hvor de kun er mænd. Jo hvis jeg var rutineret og jeg vidste at jeg kunne følge med så ville jeg måske, men så længe det ikke er tilfældet så er der for mange "spil" som gør at man som kvinde ikke har lyst.For det første gider man ikke være en klods om benet og man gider specielt heller ikke være til grin. Samtidig har jeg hørt en del lidt fordomsfulde udsagn om kvindecykling blandt mændende så det er ikke ligefrem fordi man starter ud med selvtilliden i top. Når jeg har været ude på racercyklen sammen med kæresten kan jeg jo også konstatere at jeg på ingen måde kan følge med, og det ville kun være pinligt at skulle ud sammen med ham og kammeraterne.

    Det er da en smule bemærkelsesværdigt at man som kvinde (med en omgangskreds af mandlige cykelryttere) synes det er næsten pinligt at gå i krig med raceren og i mit tilfælde faktisk holder det for sig selv, fordi jeg ikke føler der er er noget sted man kan få den rette start.

    Jeg håber det lykkedes at lave om på det før eller siden.

  2. Hejsa... Jeg er en af de piger der overvejer at starte på landevejen og er da også så småt på vej. Jeg synes lige jeg ville skrive et par da jeg også synes det er enormt ærgeligt at så få piger cykler på landevejen.

    Det er svært at finde et sted hvor man kan komme "godt igang" selvfølgelig er der klubber rundt om i landet som har enkelte kvinder og jeg er sikker på at man ville være mere end velkommen. Det er min overbevisning af jeg ville stoppe ret hurtigt hvis jeg skulle træne sammen med drengene fra begyndelsen af. Det vil helt klart være rart at kunne træne med andre piger på ens eget niveau. Specielt mens man er "begynder"

    Der er det med ustyret, det er jo vigtigt at man har en cykel der er i nogenlunde stand, nu er jeg selv heldig at have en cykel jeg kan starte på, men jeg har forsøgt at få nogle af mine veninder (som også kører meget spinning) med på ideen, netop for på den måde at have nogle at dele det med, men de er ikke rigtigt med på ideen da de ikke har cykel.

    Når jeg ser på min kæreste som også kører på landevejen, så ser jeg at det sociale er en stor del af motivationen, de hygger sig når de er ude specielt her i vintermånederne. Det er svært at tage sig sammen når man skal starte alene (for at lære det og komme i form) og så vælger man spinning cyklen istedet.

    Jeg har forsøgt at finde viden osv på internettet, men det er stort set umuligt at finde noget om kvindecykling på internettet. På sjælland virker det til at de seje sild har fået et super sammenhold, men der findes ikke pt. sådan noget der hvor jeg kommer fra.

    Og som også nævnt så er det måske svært at afsætte den tid til det som man godt ved det kræves for at blive god nok til at kunne køre med drengene osv, som pige har man måske lidt for mange jern i ilden og veninder der skal plejes osv.

    Ved ikke om ovenstående kan bruges, men det var lidt lidt fra en spinning pige som måske snart kan ses på landevejen også :o)