Mussen

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mussen

  1. Hej :)

    Nu kender jeg dig jo ikke så godt, men det er allligevel meget skønt at hører at de har fået bekæmpet noget af den....*krydser fingre for at de kan få bekæmpet lidt mere*

    Hilsen

    Mussen

    *Som selv har mistet tre som havde kræft*

  2. Hej Casper

    Ja, den historie om en såkaldte "her-brænder-du-mest-fedt-zone" er jeg også forlængst gået fra igen......men træner dog alligevel med pulsur, fordi jeg synes det er lidt spændende at følge med i hvad der sker med den :)

  3. Hejsa!

    Jeg har hørt det fra en centeret hvor jeg træner - hun havde gjort det & mente fuldt og fast at det havde haft en afgørende betydning for hendes vægttab - jeg har aldrig prøvet og havde svært ved at tro på det - men måtte lige spørger her....og jeg mener *men vil ikke hænges op på det* at hun havde fået det fortalt af en, som underviste på et hold for overvægte.

    Denne dame anbefalede også pulstræning ( så vidt jeg ved dog i lidt hårdere grad end ham fra DR ) så længe man ikke var i form :sneaky:

    Hilsen

    Hanne

  4. Hejsa

    Jeg har hørt en fugl synge om at hvis man cykler 20 minutter om morgen før morgenmaden vil det svarer til det samme som 1 times motion om eftermiddagen.

    Er der nogen der ved om dette er rigtigt eller om jeg skal skyde den fugls sang laaangt væk? :camper:

    Hilsen

    Hanne

  5. Hejsa!

    Så vidt jeg ved giver spinning en hel del - men jeg er usikker på hvor meget i forhold til løb. Jeg har gjort det et stykke tid efterhånden og kan tydeligt mærke en forskel på min kondition nu.

    Desuden synes jeg det er sjovere end løb, fordi man er smamen flere på en gang og musikken er drøn høj :) - så hvis du også er lidt social anlagt er den en god mulighed...især fordi der i nogen timer er indlagt at man "kører lidt imod hinanden", så man bliver presset endnu mere.

    Hilsen

    Mussen