Laukh

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Laukh

  1. Hej.

    Jeg har fulgt ganske interesseret med i dette indlæg siden første svar, men har ikke selv skrevet noget, da jeg ikke havde nogle løsninger eller råd at bidrage med, men mere var interesseret i hvad andres råd til trådstarter var..

    Men nu føler jeg lidt at jeg bliver nødt til at skrive, for det forekommer mig lidt sådan, at folk er begyndt med små-mudder-kastning, hvilket vidt overhovedet ikke er nødvendigt.

    JEg tror sagtens, at Sina kan have ret i det hun siger, men jeg tror måske også at hun har misforstået trådstarters's ønske. Jeg forstår det nemlig på en helt anden måde, end Sina.

    JEg forstår det sådan, at tråsstarterem gerne vil 1) finde en måde at tage på og 2) at det kan sammensættes med en måde, der kunne behjælpe at hendes træningsniveau kan holdes og også at træningsniveuaet ikke bliver skadeligt for hende.

    Jeg ved som sagt ikke meget om dette og skal ikke begynde at gøre mig klog på det, når vi har kloge folk som Mugge, men hvis trådstarter skal øge, måske fordoble, mængden af mad, skal det jo selvfølgelig ikke ske fra den ene dag til den anden!

    Vi skal jo helst ikke have en forskrækket mave på amager.. Forøgningen, ville jeg mene, skulle ske gradvist, for så til sidst måske at være blevet fordoblet. Nu ved jeg selvfølgelig ikke om det bare er lille uvidende mig, der er helt gal på den, men det er i hvert fald hvad min sunde fornuft siger mig.

    Et alternativ til den forøgning ville nok være at skære ned på motionen, men det er så vidt jeg forstår ikke det der er ønsket. Ønsket er vel, at ernæringen skal tilpasses motions-mængden..

    Derudover, så synes jeg ikke at du, Sina, ikke kan være bekendt at skrive på den måde. Du kan ikke bare skrive at det er usundt, at veje 40 kilo. Det kommer jo HELT an på hvor høj man er og hvordan man er bygget. Så vidt jeg husker, var tråsstarteren ret lav, og det ville så passe ret godt, hvis hun siger, at normale BMI-mål ikke kan bruges til hende fordi hun har en knoglesygdom, der gør hendes krop anderledes end normalt.

    I hvert fald synes jeg, det er forkert at skrive, at det er forkert at veje 40 kilo. Vi kan jo ikke allesammen gå rundt og veje et sted mellen 55 og 80 kilo. Nogle er bare meget små og andre meget store(ikke som i fede, men som i store. Høje og kraftigt bygget), og så er vi heldigvis bygget så dejligt fra naturens side, at proportionerne normalt følger rimeligt godt med, og vægten må derfor følge med, når man når ud til ydrepunkterne på højde og drøjte.

    Puha, det var en lang en! Men ja, som sagt, følte jeg at der lige var et par tråde der skulle redes ud og nogle misforståelser, der skulle konkretiseres..

    Jeg håber ikke, at jeg har fornærmet nogle ved at skrive dette indlæg - i så fald: undskyld, det var ikke ment på den måde!

    Mange venlige hilsner

    Laukh