Kriger

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kriger

  1. Hej Motion-Online!

    Jeg er en dreng på 16 år, der gerne vil tage lidt på. Jeg er 193cm høj, og jeg vejer 76kg. Men spørgsmålet er: hvor mange kalorier skal jeg have dagligt? Jeg har ledt efter svaret på internettet, men jeg har fået vidt forskellige svar. Jeg styrketræner fire gange om ugen (4 split), og jeg cykler en gang om ugen. Jeg har desuden besluttet mig for at droppe alt, der hedder øl, chips, slik, sodavand og andet skidt. Jeg har sammensat en kostplan, men for at fuldende den, bliver jeg nødt til at vide, hvor mange kalorier jeg skal indtage om dagen. Perioden jeg bulker i er tre måneder, og derefter vil jeg give mig til at cutte, da jeg har en del fedt på kroppen (Fedtprocenten ligger ca. på 17).

    I må meget gerne skrive, hvad mit daglige kalorieindtag ca. er, og hvor meget ekstra jeg skal spise for at opbygge muskler.

    På forhånd tak, og held og lykke med jeres fitness-mål i 2012 :)

    Hilsen Kriger.

  2. Hej Motion-Online!

    Jeg er en dreng, der er rimelig buttet, som mangler et træningsprogram så han kan tabe sig. Målet er at få lavet noget af alt det fedt jeg har på kroppen om til muskler. Det er næsten det vigtigste, så pyt med vægten. Vil bare af med fedtet.

    Her er lidt info omkring mig:

    Køn: Dreng.

    Alder: 15.

    Vægt 72 kg.

    Højde: 189 cm.

    Jeg er sådan en type der virkelig giver mig alt hvad jeg kan, selvom jeg godt ved jeg ikke kan holde til det. (fx når jeg løber ture, osv.)

    Jeg håber virkelig I kan hjælpe mig, da jeg trænger til at tabe mig og mangler et godt program til det.

    På forhånd tak!

    Kriger.