tinjus61

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tinjus61

  1. hey..

    undskyld jeg ikke har svaret før...

    Jeg er en dreng på 21, jeg ryger ikke og drikker rigeligt væske(vand) hver dag. Ved ikke om jeg får jern nok, jeg spiser rimelig varieret så det tror jeg.

    Jeg er bevidst om mit åndedræt så tror ikke det er problemet.

    Måske skal jeg prøve at sætte tempoet lidt ned, men det har bare ikke været noget problem før...

    Tak for svarene

  2. Heysa

    Ville høre om der er nogen gode bud på hvorfor jeg bliver svimmel af at løbe 6 km. Jeg bruger omkring 22 min. på det. jeg løbetræner ikke regelmæssigt, men har da altid været i nogenlunde form. For 1 1/2 års tid siden kunne jeg sagtens løbe de 12 km uden de store problemer.

    Det er ikke væskemangel da jeg drikker rigeligt, og heller ikke noget med blodtrykket da jeg har fået det målt..

    Er det simpelthen på grund af dårlig kondi oder was???

    Jeg er altså kun først i tyverne så det er sgu lidt skod...

  3. Hmmmm.... allright jeg tror jeg fatter den generelle holdning til denne kur, havde bare hørt fra en af mine bekendte at hun fik det bedre efter at have været på den... men kan da godt se at der er en del mangel på livsnødvendige nutrienter i løbet af..

    Men igen, tak for svaret :blink:

  4. Heysa

    Jeg ville høre om nogen måske har haft erfaringer med "Citronsaftkuren"?

    Mit spørgsmål går på, om det er en god ide at supplere kuren med noget protein-supplement?? Det har været omdiskuteret at kuren er farlig da manglen på protein-indtagelse medføre at kroppen tærer på egne protein depoter fra f.eks hjerte og andre livsnødvendige organer...

  5. Hej Luna

    Jeg tror ikke det er nødvendigt med proteindrik efter løbetræning, hvis du spiser varieret og får lidt gennem kosten. Det plejer som regel at være en god ide ved tung vægt-træning, da det indgår i muskelopbyggende arbejde. måske noget kulhydrat før og efter den lange løbetur ville være godt ;)