SoleFab

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SoleFab

  1. Du siger selv du ikke har det store budget, så for mig lyder det som om du har brug for at strukturere dine måltider.

    Brug lidt tid på at sætte dig ind i hvordan din kost bør opbygges, der er jo flere gode inputs i tråden.

    Lidl er desuden guds gave til studerende. Jeg kværner til frokost dagligt et bæger hytteost til 6 kr, pålæg af kyllingfilet til 8,5 kr pr. 100 gram og meget andet.

    Netto har ofte en rigtig god økologisk peanutbutter til 15 kr, uden tilsat sukker eller andre grimme ting.

    Jeg gør det at jeg laver aftensmad til mindst 2 dage. Ofte baseret på kyllingefileter der fåes på frost i 1-2 kg på tilbud, dertil grøntsager og groft pasta.

    Det kræver lidt planlægning, men jeg bruger bestemt ikke flere penge end folk der eksempelvis køber frokost udefra og jeg indtager generelt en hel del mere mad dagligt end så mange andre.

  2. Tak for det gode detaljeret svar, vil det begynde at hjælpe hvis man laver det 3 gange om ugen :)?

    Ja bestemt. Men nu er det lidt individuelt hvor langt tids restitution kroppen behøver, men prøv dig lidt frem og mærk efter. Og husk at når mængden af fysisk aktivitet øges, skal indtaget af den rigtige mad ligeledes stige.

    Kort sagt, at bruge energi kræver energi! :)

  3. Nu spørger du jo efter et HST-program i din overskrift. Prøv at læs denne artikel: http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_oevelser/hst_-_hypertrofi_specifik_traening/

    Der er faktisk også et excel-ark med eksempler på øvelser.

    Ellers kan jeg enig i Differ. Lær at udføre de 3 basisøvelser korrekt; squat, dødløft og bænkpres. Byg så dit program op omkring de 3 øvelser og læg diverse isoleringsøvelser på.

    Når du begynder at udføre øvelserne korrekt og der kommer lidt kilo på vægtstangen skal du nok se du vokser.

  4. I december-udgaven af magasinet FourFourTwo anbefaler Tottenhams chef for sportsvidenskab nogle øvelser til at forbedre hurtigheden.

    1. Single leg squats http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/BWSingleLegSplitSquat.html

    Gerne med håndvægte.

    2. Lunges http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/BWLunge.html

    Også gerne med håndvægte.

    3. Split Squat Jumps.

    Her starter man i slutpositionen som man gør i lunges. Så hopper man og skifter benposition i luften.

    Uden håndvægte.

    Alle øvelser laves med 6-10 gentagelser x 3.

    Ellers kan jeg også kun bakke op om at du burde finde en atletik-klub. Man ser flere og flere af spillere på topplan, der sagtens kunne gøre en hæderlig karriere i atletik. Hurtigheden og løbeteknikken jo blevet et vanvittigt vigtigt parameter for at blive en god fodboldspiller.

  5. Jeg sørger altid for at få noget langsomt optageligt protein inden sengetid dvs. mælk og æg, da der en lang periode indtil morgenmaden.

    Kulhydrater, især de hurtige kulhydrater, prøver jeg at undgå for tæt på sengetid, da jeg ikke har behov for et skud energi inden jeg får besøg af Ole Lukøje :superman:

    Tager også min fiskeolie inden sengetid, læste engang at det er hensigtsmæssigt at indtage dem inden man skal sove.