bonny1

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bonny1

  1. Jeg har også prøvet at være så træt at træning føles som en meget sur pligt, og den sædvanlige rute (jeg løber) blev længere og længere for hver dag.

    Indtil jeg ved et tilfælde fandt ud af at jeg fik forlidt salt. Da jeg spiser meget sundt, og laver alt mad selv. men tilgengæld svedet rigtig meget når jeg løber.

    Jeg kunne mærke en forskel i løbet af få timer efter jeg fik en god mængde salt. Og siden har har sørget for at få bare lidt mere salt i dagligdagen, og jeg har ikke haft problemer siden.

    Dette kunne jo måske også være i dit tilfælde. Da man ved spinning sveder meget, og du spiser meget sundt.

    En nem måde at at teste det på, er at prøve i et par dage at spise rigeligt med salt, og hjælper det ikke, så er det ikke det, også gå tilbage til at spise som før.

    For meget salt er jo ikke sund, men for lidt er bestemt heller ikke behageligt.

  2. Hej

    Jeg startede med at løbetræne for 1½ år siden, og har døjet en del med skinnebenet, hvilket er blevet meget bedre. MEN for 20 år siden brækkede jeg skindebennet i et ukompliceret brud, og nu har jeg ondt i brudet eller vævet omkring brudet. I hverfald i et område på størrelse med en fem-krone der hvor jeg havde brudet, når jeg har været ude at løbe, men det går hurtigt over.

    Er der nogle der har erfaringer med at gamle brud kan begynde at drille. Skal jeg bare trænne videre, jeg løber 4-5 km 2-3 gange om ugen. og blive ved med det og på den måde vende bennet til belastningen? Jeg har overvejet at anskaffe mig nogle super/duber stødabsoberende sko, og at det måske kunne hjælpe.

  3. Da jeg var yndre døjede jeg også en del med sidestik når jeg løb. Men efter jeg har været gravid har jeg ikke haft det.... hmmm. mon der er en sammenhæng, det har undret mig meget.

    Jeg har vist læst et eller andet sted, at sidestik er når de sener (har et fint navn som jeg ikke lige kan huske), som holder det hele på plads inden i en, bliver overbelastet. Min lommefilosofi siger mig, at når det hele har været tilpas udvidet under en graviditet, så er de sener vant til at blive strækt ud. Hvilket måske er grunden til at min sidestik er forsvundet.

    Nogle som kan af eller bekræfte min teori?

  4. Hej

    Jeg går og overvejer at anskaffe mig et par Gore-tex løbesko, da jeg ikke kan fordrage at få våde strømper. Jeg har et par alm. trekkingsko (salomon) i Gore-tex som jeg er utrolig glade for. Jeg havde tænkt mig at bruge dem om vinteren også mine alm, nike om sommeren.

    Så jeg tænte om der var nogle som have erfaringer med disse sko. Er de gode, og "koger" føderne over i dem, de er jo tættere end alm. løbesko.