Lordy

Medlemmer
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lordy

  1. i dag er det fredag.... og hva skal man så lave i aften?? planen var en bytur, hvor vi fyrede den af for vildt..... men så var det lige jeg kom til at tænke på alle dem, som siger man sætter sin tæningsform flere uger bagud, ved at drikke sig brand stifff..... kan det nu også virkelig passe????

    jeg er godt klar over at der er mange kallorier i øl og i alkoholden genrelt... men forbrænder man ikke dem ligeså hurtigt som de er kommet på????

  2. Jeg er begyndt at få en smule ondt ned langs skindebenet... nogle af mine kammersjuker sagde at det var skindebensbetændelse og at det bare skulle have lidt ro og evt en eller anden form for cream eller gel.... men hvad for en cream eller gel jeg skal have fat i ???? :unsure:

  3. Postet den 26. Sep 2003, 08:50

    Kulden påvirker slimhinderne så bakterieer lettere kommer igennem. Vi har konstant bakterieer og vira på slimhinderne, men pga. af den beskyttende barriere "smutter" de ikke igennem. Men hvis man ikke klæder sig ordentligt på og kropstemperaturen bliver for lav, påvirker det som sagt slimhinderne, så bakterierne og vira kan trænge lige igennem.

    Casper

    fuldstændig ening med Casper...det er slimhindernes produktion der går en smule i stå under køligt vejr... dermed får baktuserne lættere ved at trænge igennem det ydre imunforsvar....

    Desunden hænger det også sammen med at folk hober sig sammen indendørs og ikke får luftet ordentligt ud...

  4. Nåååå... nu er der både folk der mener jeg er en "spørge jørgen" og er ved at komme op på "hejder-stadiet"... hmmm det kan man så tænke over :tongue:

    Erligtalt så er det et problem at min næse er så fyldt med snot :w00t: .... og efter at have læst jeres bud på hvorfor min næse løber så meget.... må det vel have noget at gøre med, at jeg har nogle monster tophat store tårekanaler, der fører direkte ned i næsen... så jeg er lige ved at drukne.... :bubblebath: og det er der vel egenlig ikke så meget at gøre ved????

    Lordy :beatup:

  5. jeg har lagt mærke til at der er flere og flere der drikker alle mulige former for energidrikke... hvis man spørger dem hvorfor så siger mange af dem underligt nok at det giver underligt nok at de får mere energi....

    Men jeg synes at jeg har lært noget om det osmotiske tryk i maven der gør at drikke med fx et højt sukkerindhold... har en så negativ indvirkning på væskeballancen at det slet ikke kan opveje den energi man får ind gennem drikken....

    Det skal dog lige nævnes at dem jeg kender drikker det under træningen, hvor man jo har allermest brug for væske????

    er der nogen der kan fortælle mig om det derfor er bedst at drikke rent vand eller energidrik???

  6. Problemet med den to punkts test jeg lavede var at jeg endte med at have et højere konditionstal en Indurain havde... hmmmmm....:firebounce: vi fandt dog ud af at det var skolens dyrt indkøbte ergometercykler den var galt med.... :4police: