Loco

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Loco

  1. Hej Alle

    Jeg er ny til sporten og er blevet hooked på mere efter nogle gode ture i bjergene i Frankrig. Dernede har jeg kørt på en billigere model og fik tævet den en del med god succes.

    Jeg overvejer nu at købe en ny cykel herhjemme til brug i de svenske skove og i områderne omkring storkøbenhavn. Som forholdsvis noob har jeg ikke tænkt mig at bruge alt for mange penge på cyklen, og jeg overvejer følgende tre cykler:

    http://www.canyon.com/_en/mountainbikes/bike.html?b=1867

    (Den største hage på Canyon-cyklen vil jeg gætte på er, at det kun er derailleuren, der er Deore XT, men der er trods alt rimelig langt fra 500 euro op til 750 euro, der er den næstdyreste model)

    http://www.bike-discount.de/shop/k95/a10840/acid-2009.html

    (Der er de 150 euro ekstra umiddelbart godt givet ud for Deore gear over det hele, men den er ikke helt så flot som Canyon-cyklerne)

    http://www.canyon.com/_en/mountainbikes/bike.html?b=1763

    (Her ser det ud til at være i orden over hele linien, men det er selvfølgelig også den dyreste)

    Som et evt. fjerde alternativ, har jeg også overvejet en GT Avalanche 2.0, men den har jeg desværre ikke kunne finde på nogen af de tyske sider, der er nævnt herinde. Jeg forestiller mig dog, at den vil ligge i en lignende prisleje.

    Hvis jeg køber en cykel som viser sig at skulle udskiftes om et par år, er jeg egentlig godt tilfreds med at have en ekstra til at stå i sommerhus. Den jeg køber nu skal bare gerne være noget rimelig solidt noget, som ikke går i stykker hele tiden. Så gør det ikke noget, at der ikke altid er gnidningsfrit gearskifte, at det hele vejer lidt ekstra osv.

    Jeg er i øvrigt 175 med en skridtlængde på ca. 80 og en relativt lang overkrop, så jeg tænker at købe en stelstørrelse 18. Nogen der har nogenlunde samme mål, der har prøvet disse cykler?

    Det var sgu mange spørgsmål! Håber I kan/vil hjælpe en noob med i hvert fald noget af det!