Blondemoon

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Blondemoon

  1. Har ikke set dit link, og har ikke fået læst indlæggene, men vil lige give mine tanker med i denne sag, da det er noget jeg har tænkt ret længe over :)

    Jeg tror, der mangler nogle seriøse variabler udregningen.

    1. Kvaliteten af den mad vi spiser. Jeg tror, det har en større betydning end vi regner med, at kvaliteten af vores produkter (specielt de kulhydratrige) er optimal og naturlig.

    2. Glæden ved at spise mad af kvalitetsprodukter. De hormonelle forandringer i kroppen, kan vi godt blive enige om, at vi langt hen af vejen selv kan påvirke både positivt og negativt. Hvis kvaliteten af vores mad er høj, får vi en god smagsoplevelse. Hvis vi får en god oplevelse, bliver vi glade og udskiller nogle af de gode hormoner (serotonin, endorfin o.s.v.).

    Som en sidste kommentar, tror jeg også, at kvaliteten af vores mad har betydning for, hvor store portioner vi spiser. Uden at have nogen som helst undersøgelse eller videnskabeligt fakta at støtte mig til, vil jeg alligevel påstå, at en fyldestgørende smagsoplevelse, vil få os til at stoppe med at spise før end vi ellers ville.

  2. Hej!

    Jeg har tabt mig 15 kg! Er 168 cm og var oppe at veje 80 kg før jeg fik nok af det. Nu er jeg nede på 65, men det har virkelig ikke været nemt!! Fik desværre ikke taget et ordentligt før-billede, men det ville faktisk have været fedt, at se som sammenligning nu :).

    Jeg har aldrig været på slankekur, men valgte at tabe mig på den sunde måde i stedet --> kost + motion. Det har faktisk taget mig over 2 år at komme ned på min nuværende vægt, fordi jeg har haft perioder, hvor vægten stagnerede.

    Det vigtigste jeg har lært, mens jeg har tabt mig, er at der er forskel på, hvornår jeg er fysisk og psykisk mæt. De portioner jeg spiser nu, er kun halvdelen af, hvad jeg spiste før... Jeg er stadig mæt bagefter, jeg undgår bare al den oppustethed og den dårlige samvittighed efter et al for stort måltid.