webowl

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by webowl

  1. Jeg er godt nok lidt rystet over jeres tolerance over for DDV, jeg hører så til den gruppe der på deres program har tabt sig 55,5 kilo og nu så småt er begyndt med motion, jeg cykler 35 kilometer 1 gang om ugen og løber en 3 km rute en gang i mellem - det have da været umuligt for mig før mit vægttab! Nu har jeg jo så oplevet DDV "indefra" og synes jo heller ikke at et TV program kan fortælle hele historien om det DDV jeg kender - Jeg har været stabiliseret i ca. et år nu, og så længe jeg holder min vægt, så kan jeg gratis komme til kontrolvejning hos konsulenten - så det er da en ok deal, betal de 49 uger du taber dig og resten af livet er det gratis - jeg ser ikke DDV som en pengemaskine.

    Det med seddlen fra arbejdsgiveren...... Kan i få kontingentet tilbage fra motionscentret hvis i har fået beordret overarbejde - det kender jeg ikke nogle steder der tilbyder?

    Jeg håber ikke at de indlæg jeg ser her, er et udtryk for hvem jeg møder den dag jeg og mine ligesinnede dukker op som nybegynder i et motionscenter?