RDJ

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RDJ

  1. Nu var det ikke for at kaste med sten ....

    Hej FruJensen,

    Det med stenene...det var ikke om dig jeg talte...s'følgelig ikke! :) Jeg mente bare at folk der måske ikke var overvægtige men veltrænede ikke var perfekte alligevel...derfor skal du ikke bekymre dig om dit udseende men bare gå ud og få gjort det du vil gøre :) ok, nu tror jeg du forstår mig... :)

    og det med afhængighed: det kommer faktisk før du resultaterne...hihihi...også selv om man i langt tid ikke har været særlig glad for motion ;) Men det behøver vi ikke at snakke så meget om, det finder du forhåbentligt selv snart ud af :) take care :)

  2. Det er nu ikke så meget det med at folk måske griner, det tror jeg ikke de gør. Så megt selvdiciplin har man vel ;) Det er jo nok mere det med, at jeg godt selv ved jeg folder lidt rigeligt alle de forkerte steder !!!

    Hey FruJensen :)

    No one is perfect - derfor bør man ikke kaste med sten når man selv bor i glashus, right? Tænk ikke over hvordan du ser ud nu...men hvordan du vil se ud når du når dit mål :)

    Du skal bare i gang så hurtigt som muligt...vi har alle en tendens til at gøre det med motion + sund kost 10 gange sværere end det egentlig er...for når man først kommer i gang vil man blive afhængig af det...og så vil det køre derudaf ;)

    Jeg ønkser dig held og lykke :)

    :kickass:

  3. 1000 tak - intet kan i øvrigt glæde mig mere end hvis min log kan have den funktion :)

    Det har den :bigsmile:

    Jeg håber også at du er blevet helt frisk igen B)

    hey, jeg havde faktisk også tænkt mig at komme til morgenspinning...men jeg kunne ikke stå op hihi...nå, men jeg skal ihvertfald køre dobbelttime idag...:)

    take care :respekt:

    :bike:

  4. Tak RDJ :) Kom over og sig hej næste gang du ser mig i Parken.

    Det vil jeg helt sikkert gøre :) Vi ses nok søndag til Chris' cykling II hvis du også er der...ellers går jeg ud fra at du også cykler mange af dine timer i Parken...så vi snakkes nok ved i løbet af ugen ;)

    Take care :bigsmile:

    :bike:

  5. Hej Arne :)

    Skriver for lige at fortælle dig at jeg (som mange andre!) synes at det som du indtil videre har præsteret er imponerende ;) jeg træner selv i Parken så jeg tror faktisk at jeg ved hvem du er IRL ;) anyways... way to go, man!! Du er for sej ;) Keep up the good work ;)

    smutter igen.... :bike: