Catsy

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Catsy

  1. Rart med nogle nyttige svar .. og der vil nok altid være folk der kan skrive meget lange sider om hvor NEMT det at afholde sig fra bestemte ting er , osv osv ,men fuck det ;) vælger at finde en anden måde end bare fortælle mig selv at andre kan ;)

  2. Min hverdagsaftensmad er ofte: Frostgrøntsager på en pande, 1ds. flåede tomater over, og så en omgang tun på dåse/bønner/kikærter/whatever i.. Frokosten er gulerødder, broccoli, avocado, bønner/kød, marinerede hvidløg og solsikkefrø... de forskellige ting holder et par dage, så prisen er i bund.. det interessante ved maden kan så diskuteres, men så er der til lidt lækkert aftensmad i weekenden.. som så smager fantastisk!

  3. Goddag. Har søgt lidt men synes ikke, jeg fandt svar.. Men jeg er en pige, der gerne vil smide lidt kg (176, 71 kg) men mit problem ligger i weekenderne. Ved godt alkohol ikke er sundt, så det er ikke et spørgsmål om at give dét op ;P Men dagen derpå er jeg et endeløst hul, he he, og kan simpelthen ikke stille min sult: Som i en skål havregryn, 10 min efter - dødsulten. Så mangler noget mere "tungt", eftersom havregryn er for kedeligt og umuligt at leve af på tømmermænd.. har overvejet lidt proteinshaker men vil ikke smide penge efter det, hvis man bare tager på af det..(?) eller bare nogle sunde retter, der er nemme at lave?

    på forhånd tak ;P

    vh catsy

  4. Kan ligeså godt holde den herinde (:

    men er kommet igang med løb. ca. 4-4,5 km løber jeg på 35 min.. Går i starten til opvarmning og går også lidt imellem. Men får ondt i indersiden af låret.. Når det starter går jeg så resten af vejen. Men det kan godt fortsætte bagefter og mærkes mere som en forvridning (? ) eller lign end bare brug af ens muskler. Ehhh, dumt spørgsmål evt. men hvordan kan der laves om på det? er det for mange km at starte ud med eller "ska det bare løbes væk", eller noget helt tredje? Jeg løber 2 dage om ugen, hvor der ikke er bokse træning.

    håber på lidt hjælp fra nogen, der har lidt mere styr på det end mig ;P

  5. ved ikke lige om det er under rette kategori den er havnet...

    Men, jeg går til motionsboksning 3 gange om ugen og har gjort det ½ år nu, dog kun været de sidste 2-3 måneder at det har været 3 gange om ugen.. Ellers har det været lidt slattent.

    Men jeg vil gerne begynde at løbe samtidig, men det kan ikke passe med de resterende to dage. Så, er det for hårdt for kroppen/knæene/? at løbe en tur på en halv times tid om morgenen, også ta til halvanden times boksning om aftenen? eller er der noget specielt man evt. skal tænke på?

    håber på svar :)

    vh catsy

  6. Goddag goddag. Nu har jeg været lidt i tvivl omkring mellemmåltider i lidt tid, så håber der er nogen der kan hjælpe lidt : ) uden at synes mit spørgsmål er helt hjælpeløst : P

    Jeg starter morgenen med en skål havregryn kl 06.30 og så i pausen ved en 10.00 er det mellemmåltid-tid! Men nu bliver der jo sagt, man f.eks skal spise frugt og sådan men synes ikke et enkelt stk frugt mætter voldsomt.. Så spiser en hjemmebagt bolle til det ene stk frugt.. de andre mellemmåltider består af en ½-1 avocado eller et stk rugbrød med hamburgerryg... Jeg forsøger at tabe mig, så vil jo helst ikke spise for meget. Er det ok mellemmåltider eller skal det skæres ned?

    Jeg er ok aktiv i hverdagen og dyrker jævnligt motion.

    (kender godt madital.dk men kan ikke veje mit mad).

    vh catsy.

    ps

    pige, 22, 176, 78 kg