Awesome_Lieberkind

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Awesome_Lieberkind

  1. Hej, jeg har oprettet denne bruger for at få svar på et par spørgsmål..

    Jeg er en frisk, aktiv 17-årig fyr, som for kort tid siden udfordrede en kammerat til et halvmaraton-løb. Min BMI ligger på 18.5-19 og jeg har et konditionstal på 55-56 (ved den såkaldte bip-test).

    Vi lagde hårdt ud og skød en gennemsnitsfart på 10 km/t gennem de første 19.5 km, vi løb. Pludselig (det begyndte over omkring et halvt minut) kunne jeg føle en enorm svimmelhed, i kontrast til den på-toppen-følelse jeg havde haft gennem hele løbet. Hver gang jeg lukkede øjnene, kunne jeg mærke svimmelheden tage over og balancen forsvinde.

    Efter at have løbet yderligere 1 km i denne tilstand, og efter at have været ved at falde om et par gange, blev jeg nødt til at stoppe og lade min mere løbe-vante ven tage den sidste halve kilometer for sig selv; jeg tabte udfordringen. :(

    Jeg har fået fortalt at jeg var blevet helt -kridhvid- i ansigtet under den afgørende kilometer, og jeg tænkte om alt dette kunne skyltes at jeg gik sukkerkold?

    Jeg havde til morgen fået en medium-størrelse skål müsli + mælk, og under løbet 2 glas vand, et æble og en müsli-bar.

    Hvis det er fordi, jeg er gået sukkerkold; Kan man træne sig op til at undgå denne situation eller skal man under alle sine lange løbeture tage alverdens sukkerstads med? :)

    Hvis ikke, hvad så?

    Tak ;)