zori

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zori

  1. Pas på!

    Har lige været under kniven i foråret og er langsomt på vej op igen efter 1½ år med akillessene problemer.

    Problemet med akillessene skader er at du ikke mærker du har overbelastede den før dagen efter, og så er det jo forsendt at sætte farten ned. Faktisk har jeg oplevet at det er den akkumulerede trænings mængde over ugen. Så hvis du har haft en ekstra hvile dag kan du godt give den en smule mere, og modsat hvis du er blev grebet af stemning skal du ikke tror du kan gøre det igen 2 dage efter!

  2. Et mærkeligt problem.

    Jeg prøver at komme forsigtigt I gang med løb efter opration i højre akillessene (fjernelse af arvæv). Har igen problemer der mere, fantastisk! Nu er problemet venstre underben! Efter jeg har løbet 1-2 km i opvarmnings tempo kommer der en skarp smerte på ydersiden af læggen eller er det højt i akillessenen …der omkring. Det forsvinder så næsten helt igen efter yderligere 1 km, så jeg løber de ca. 7 som jeg tror jeg er i stand til for nuværende. Jeg har måske en lille smule ømhed lige efter, men aldrig dagene efter?

    Dette mønster har været rimeligt stabilt i 3 måneder, ~40 løbeture. Har i bud på smertens årsag og hvad man kan stille op med problemet?