JokerX

Medlemmer
  • Posts

    276
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JokerX

  1. Forsøg dig med at stå på et ben, og trække det andet helt op til maven og brystet.

    Det var noget vi brugte til badminton for en del år siden, og jeg husker det som om det virkede. Bruger det ikke længere selv, fordi jeg kun sjældent får sidesting, og fordi det ikke er fedt at stoppe op når man løber :smile:

  2. Er I startet med forberedelserne til burgerne på søndag?

    Vi skal have superbowlfest, og skal selvfølgelig have en Roethlis burger. Men så er det bare jeg tænker, hvilke ciabattabrød bruger I? Dem man kan købe for 4-5 kr,- i Netto og Aldi? Jeg har altid syntes de brød var lidt tørre i det, men det er måske mig som tilbereder dem forkert?

    Hvor lang tid giver I dem? Pakker I dem ind i sølvpapir? Bliver de svøbt ind i et viskestykke efter de er varmet?

  3. Hvorfor "må" man ikke, efter din mening, ikke spise store måltider 2-3timer før træning? Og hvordan mener du det går udover din præstation? :blink:

    lige inden træningen plejer jeg selv at indtage noget hurtigt optageligt men før det er det bare noget helt normalt mad, som variere meget...

    Men er faktisk også i tvivl om, om det er en god ide med de hurtige eller det lidt langsommere optagelige fødevarer før træningen? for alt for hurtige brændes af for hurtigt mens alt for langsomme bliver optaget for langsomt til at blive til nogen nytte? Hvad mener i?

    Det kan godt være det ikke forstyrrer under styrketræning, men det er meget ubehageligt i fx løb, og jeg kunne forestille mig det fungerer på samme måde i kampsport.

    Det kan give maveproblemer, og så findes der dem som mener det er skyld i sidesting. Det er vildt ubehageligt at bevæge sig i længere tid, hvis man lige inden har spist et stort måltid.

  4. Jeg spiser helst ikke noget 2-3 timer før træning, for det går som du siger, udover præstationen.

    Men hvis der engang imellem er gået for lang tid siden sidste måltid, og man er nødt til at have noget energi inden træning, har jeg gode erfaringer med en banan og et glas vand. Bananen moser jeg helt inden jeg synker den, og så ryger der vand med ned samtidig.

    Det lille måltid har aldrig givet mig problemer, og det giver lige en lille mæthedsfornemmelse, så man kan holde sig kørende.

    Hold dig specielt fra fiberrige måltider før motion, da de jo mætter i meget lang tid. En banan er relativt hurtigt optaget, men giver god energi.

  5. Det eneste der skulle blive et problem er fugtigheden og kulden, hvis man skulle have bronkitis og astma.

    Hej

    Jeg lider af astma, men jeg synes slet ikke det bliver værre, når man løber i frostvejr.

    Men det er selvfølgelig forskelligt fra person til person.

  6. I februar i år, benyttede jeg nogle af de koldeste nætter til at afprøve mig selv. Den koldeste tur, blev en nat hvor temperaturen kom lige under -15 grader.

    Jeg tog for en sikkerheds skyld et silketørklæde for munden, men jeg tror egentlig ikke det havde været nødvendigt. Det var i hvert fald en fed tur, og det føltes næsten som om man brændte, når man kom hjem i varmen.

    Bare kom ud og prøv det!

  7. Jeg har ikke nogen videnskabelig vinkel på det, men lyder det ikke ret usansynligt at lidt fugt i den aller yderste del skulle have nogen effekt på hvor godt huden trækker sig sammen?

    Rommel

    Jeg har heller ikke lige umiddelbart nogle videnskabelige beviser for, at det skulle virke :smile:

    Men generelt er det jo en god ting at give huden fugt efter sæbe og vand, ligemeget om det så hjælper på hudens elasticitet eller ej. Så det er vel næsten en win/win situation.

  8. Mht. den løse hud, er det så ikke også en god ide at give huden en masse fugt?

    Jeg bruger fx en creme efter hvert bad, som jeg lige smørrer mig med. Jeg har tabt en del kilo, og har indtil videre ikke problemer med løs hud (jeg er så også kun 22..)

    Hvis huden bare får lov at udtørre, mister den vel en del af sin elasticitet?

  9. Der er vidst et par stykker herinde, som har haft det lidt for nemt på dette punkt.

    Ja undskyld mig, men hvad fanden ligner det at tale sådan til en ung fyr, som tydeligvis er virkelig ked af sin overvægt? Det kan da godt være der lyder dumt i jeres ører, men nu er jeres største problem vel også om I skal spise 3 eller 5 gram protein pr kg kropsvægt.

    Det hjælper ingenting at få at vide man bare skal tage sig sammen, og stoppe med at klynke. I værste tilfælde kan vores unge ven sidde med en slem depression, som gør ham ude af stand til reagere på den stigende overvægt.

    Overvej lige situationen inden I dømmer andre til at være dovne og klynkende.

    Ikke alle er født lige heldige.

    EDIT: Jeg tror på dig Monse! Du kan gøre det!

  10. Gad vide om folk bare spiller seje på et internetforum, eller om der virkelig findes nogle som vil sige "luk røven" til en, der henvender sig i en god mening?

    Jeg får også af og til nogle rettelser. Nogle af dem er gode og andre af dem er åndsvage, men jeg svarer altid høfligt "Jamen det vil jeg da lige prøve" og i tilfælde af det var et godt råd, siger jeg selvfølgelig også tak for hjælpen.

  11. Jeg ved ikke hvorfor, men hun må have en eller anden enorm indflydelse på nogle personer. Jeg kender nogle piger (alle meget overvægtige!) som er fuldstændigt opslugte af hendes bøger, teorier og fjernsynsprogrammer.

    Har et par gange forsøgt at fortælle dem hvor tåbelige nogle af hendes teorier er, men de blokerer fuldstændigt og bliver ved med at opremse alle mulige åndsvage ting.

    Jeg har opgivet at omvende folk, fordi det ikke kun er spild af min tid, men åbenbart også deres. Jeg kan kun ærgre mig over at danskerne i 2005, stadig skal fodres med myter og opspind af den værste slags. Det bliver virkelig ædt rådt af de fleste seere og læsere. Men dem af dem jeg er stødt på ønsker ikke at høre andet, og så må de jo selv om det.

  12. Jeg bruger også musik når jeg løber. Det giver altså et eller andet som er svært at beskrive. Men turene føles kortere og sjovere med god musik i ørene.

    Det er nok en smagssag hvad man vil høre, men jeg synes at techno/trance passer godt.. Nåja, og så lige musikken fra Rocky 1 og 2 :wink::tongue:

  13. Ja du er blevet "snydt" (Du kunne jo reelt have undersøgt det, inden du købte..)

    Udo's i pilleform duer kun til rejser osv. hvor man ikke har mulighed for at medbringe olien i flydende form.

  14. Kan du ikke træne med en ven, kollega eller familiemedlem? Det virker altså meget godt, når man har lavet en aftale med en person.

    Derudover er du nok også nødt til at sætte dig ned, og tænke over hvorfor du egentlig gerne vil løbe og styrketræne? Er det fordi du har dårlig samvittighed? Er det fordi du vil have en pænere krop? Er det for at få mere selvtillid? Prøv evt. at lave en liste med plusser og minusser. Jeg tør vædde med at du kan lave flere sider med plusser, mens minusserne fylder meget lidt :smile:

    Du kunne jo også vælge at køre én ting ind af gangen? Fx. starter du med den sunde kost, og glemmer træningen for en stund. Når du så har fået den sunde kost på plads som en vane, kan du starte med enten løb eller styrketræning, og arbejde videre derfra.

    Jeg kender (kendte) den alt for godt den der.. "Ej nu vil jeg fandme i gang" følelse. Det endte altid med at jeg gik helt amok i en uge, hvorefter jeg droppede det igen fordi jeg var startet i et alt for højt gear. Det hjalp da jeg delte det op, og bestemte mig for at bruge den tid som var nødvendig.

    Men prøv at finde en træningsmakker. Det er nok den mest effektive måde at komme ud af døren :smile:

  15. Er der nogle som har set den engelske udgave af programmet?

    Jeg har set 10-15 min. i alt, og på den korte tid nåede jeg allerede at få et klart bedre indtryk end af den danske. For det første er 'værten' uddannet læge, modsat den danske som er "uddannet kostekspert i USA" uden yderligere forklaring.

    Desuden virker hende fra england også langt mere sympatisk, selvom hun også bruger "skræmme eksemplerne".

    De personer som bliver hjulpet er også noget længere ud i sølet, end dem fra Danmark. Jeg så lige kort at programmet handlede om en mand, som stod op om natten og LAVEDE rigtig mad! Ikke mivroovnsmad, men en rigtig ret som tog lang tid! Det var helt grotesk hvad han indtog på en uge.

  16. Nu har jeg også været storforbruger af Udo's i løbet af de sidste par år, og jeg har været mere end tilfreds med produktet. Desværre har jeg været nødt til at droppe det nu, fordi det simpelthen blev for dyrt i længden :dry:

    Alternativet er fiskeolie, tidselolie og nødder right? Jeg tager 6 gram fiskeolie hver dag, men hvor meget tidselolie og nødder skal man supplere op med, for at få hvad der svarer til 2-3 spk. Udo's om dagen?

    Udo's er et fantastisk produkt, og hvis jeg havde pengene ville jeg snuppe 4-5 spk. om dagen :blush:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvorfor var/er du så glad for det. Share your insights!

    Der står en flaske af det ensilage afkog ude i mit koeleskab. Jeg håber det kan hjaelpe mod oemme led ved meget dynamisk traening i vegtloeftning.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg har først lige set dit indlæg nu. Jeg var specielt glad for Udo's choice da jeg led af depression. Det var som om det gav et lille løft over længere tid, men det er selvfølgelig ikke noget jeg kan bevise som sådan.

    Jeg lider desuden af hudsygdommen keratosis pilaris, hvilket giver en grim tør hud. Når jeg fik Udo's forsvandt meget af den tørre hud, og den blev i stedet blød og silkeagtig.

    Jeg syntes desuden at jeg mærkede tydligere fremgang i løb, i de perider hvor jeg brugte meget Udo's. Det kan jeg dog heller ikke bevise, men det var noget jeg observerede da min løbetræning ligesom gik op og ned med mit indtag af Udo's.

  17. Der har da, ved Gud, været mange tosser på tv, der har villet belære danskerne om alverdens sundhedsforbedrende tiltag. Set i dette lys er der intet i vejen for at spørge til "rådgiverens" navn og baggrund.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja selvfølgelig har der været det, men hvad vil du bruge det til hvis det er Nikolaj Rasmussen fra Vanløse, eller Mogens Hansen fra Hvidovre der har studeret ernæring, og uddannet fitnessinstruktør...eller hvis det er en autodedakt "ekspert" som 99.9% af dem der er her på MOL.

    Det er jo næppe Klaus Styker eller Arne Astrup medmindre de er for alvor perverse på Rundfunk.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg synes ikke ligefrem det er fair at nævne Klaus Styker og Arne Astrup i samme sætning. Sidstnævnte er da i mine øjne en af landets største kapaciteter på området, sukkerhistorien eller ej.

    Well det er ikke et indlæg til selve debatten. Kunne bare ikke lade det være :smile:

  18. Det er faktisk ret humoristisk.

    Jeg elsker bare at de har en skuespiller med som skal forestille at være ismand.

    "Nu må du altså ikke spise nogle is mens vi tester"

    "Ok :confused: "

    Jojo.. Tv shop er såmænd god underholdning, men det er da synd for de naive mennesker som spilder deres penge på alle de latterlige produkter.