FruJensen

Medlemmer
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FruJensen

  1. Kan det ikke være, at han har sagt til hende, at kroppen har brug for enerig til at yde et vægttab, og får den ikke det, så taber hun sig ikke. Derfor har han måske rådet hende til at drikke sukkervand. Er sukkervand ikke bare den billige udgave af købe-energidrik ??

    Måske har hun brug for det, så hun energimæssigt kan klare motionen/træningen ude at få for lavt blodsukker. Er hun diabetiker ?? Hvis hun er diabetiker, så kan det være hun har fået "føling" efter træningen, og derfor har brug for det til at hæve blodsukkeret igen.

    Jeg ved det ikke, men det er da spændende hvad du/i finder ud af :)

    Hilsen

    Fru Jensen

  2. Hej :)

    Ice eye, nej light modellen sucks ..... den har jeg prøvet. Jeg vil da prøve din måde at drikke kakao på.

    Cilius, nå nej. Det er jo klart nok, så får han jo en lavere kcal indtag pr. dag end normalt, som du skriver.

    Fistandantilus, det var jo også det jeg tænkte. Det lyder lidt underligt at man kan tabe sig på den måde. Men selvfølgelig, hvis det er som Cilius skriver, så giver det jo mening.

    booing, muligheden foreligger.

    Tak for jeres svar.

    FruJensen

  3. Hej med jer,

    miss paradis, det kan du jo ha´ ret i. :) Det er sgu dejligt med nogen der kan åbne ens øjne engang imellem. Så kan jeg lære det :lol: Så tror jeg faktisk jeg til at starte med, vil følge programmet fra Vægt Vogterne. Det er jo også en måde at lære hvilke ting der er gode for mig B) Når jeg læser mit indlæg igen, kan jeg da godt se komikken i det ..... :lol: det lyder lidt fjollet at køre dobbelt !!!

    Takker for linket :4thumbup:

    Zena, som du skriver, så lærer jeg det jo hen ad vejen, hvilke ting der er færrest point i at spise. Jeg har fået en point-tabel, men ellers tak for dit tilbud om at skrive det ind og sende det til mig.

    Hilsen

    Fru Jensen

  4. Hej miss paradis

    Nej, det tror jeg heller ikke. Det var ment på den måde, at jeg gerne vil lære det, så jeg selv kan udregne mine behov af de forskellige ting. Så jeg ligesom kan stå på egne ben, så´ at sige. Programmet fra vægtvogterne skal blot være min guide først i forløbet. Jeg ville jo gerne kunne sammensætte mit eget kostprogram, og så stadig tabe mig. Altså uden at bruge brikker med point pr. dag.

    Det er nok bare mig der er underlig, men det ville være en sejr for mig at kunne det. At kunne sige til andre, "Ja jeg har tabt mig meget, og grunden til mit vægttab er, at jeg selv har sat mig så meget ind i tingene, og kørt efter min selv-gjorte kostplan" Det ville i mine øjne være en stor sejr.

    Det var på den måde jeg mente det ... :)

    Fru Jensen

  5. Hejsa,

    Jeg tror at tankerne er en vigtig faktor i et vægttab. Man skal ville det helt ind til benet, og kunne mærke de gode forandrene tanker indeni. :)

    Programmet fra Vægt Vogterne, har jeg også hørt rigtig meget om. Der er mange der har tabt sig rigtig meget ved at følge det. Derfor har jeg også valgt at prøve det. Programmet skal hjælpe mig igang kostmæssigt, indtil jeg har lært så meget om proteiner, kilojoule, kulhydrater, fedt m.m., at jeg selv kan sammensætte mit eget kostprogram.

    F.eks har jeg fundet en formel til at udregne energiprocent :

    Energiinhold pr. gram :

    Fedt 38 kj ( 9 kcal )

    Kulhydrat 17 kj ( 4 kcal )

    Protein 17 kj ( 4 kcal )

    Alkohol 30 kj ( 7 kcal )

    Varens indhold a nærringsstoffer pr. 100 g X kilojoule pr. gram af nærringsstoffet

    X 100%

    Varens kilojouleindhold pr. 100 g.

    EKS.:

    13 % skiveost

    Næringsindhold pr. 100 g.

    Energi 970kj/231 kcal

    Protein 29 g

    Kulhydrat 1 g

    Fedt 13 g

    Fedtenergiprocenten er da :

    13 X 38

    970 X 100% = 50,9 %

    ( 1 kilokalorie er det samme som 4,2 kilojoule )

    Sådanne formler, er der garanteret mange af jer der kender til hudløs-hed. Der findes jo formler for næsten alt. De formler skal jeg bare lære, så jeg kan begå mig i mad-junglen.

    Jeg skulle lige hilse og sige det er indviklet :lol: især når jeg aldrig har gjort i den slags formler og udregninger før.

    Ville bare lige komme med min tanke-teori, og se så et vandfald af bogstaver det fulgte med sig .... Sorry !!!

    Hilsen Fru Jensen

  6. Hej Clayman

    Tak for dit kærlige skub :bblush: Jeg blir jo helt flov over roserne !!!

    Jeg kunne ikke sige det meget bedre, det er hammer-sejt at skulle overskue et stort vægt-tab. Men jeg er jo ligesom indstillet på, at det skal vare ved. Derfor er jeg nødt til at lære mig selv gode kostvaner, og at begynde et aktivt liv. Så da jeg så dette fora, tænkte jeg at det måske var vejen frem.

    Jeg er blevet spurgt før, om det ikke var en idé at oprette en log .... men jeg har intet at skrive i den :unsure: . Jeg har aldrig trænet før ... så jeg tænkte jeg ville vente til jeg har noget at skrive om ;) Det vil også være med til at holde mig til ilden, at kunne skrive resultater herinde. Så har jeg ligesom noget der hjælper mig på vej, et regnskab til offentlig skue, hvis i forstår. Når jeg opretter den, håber jeg også der er mange der kommer med gode råd.

    Det med at skulle komme over den første hurdle, at tage de første skridt ind i sådan et center ..... jeg er så nervøs, men samtidig glad over at ha´ taget beslutningen.

    Tak for dit indlæg Clayman

    Hilsen Fru Jensen

  7. Jeg har et hav af spørgsmål, og håber nogen kan/vil hjælpe mig med at finde svar.

    Hvordan startede i op med at træne ?? Hvad gik i ud fra ??

    Det jeg tænker på er, hvilke øvelser brugte i, og hvor mange sæt af hvor meget ??

    Hvor mange gange går man som begynder i et center om ugen ?? Er der noget jeg skal tænke på, eller passe på ??

    Er alle motionscentre ens ?? Ment på den måde, er der nogen der er bedre f.eks. hvis man vil træne noget specielt, eller træne "all-round". Håber i forstår meningen :unsure:

    På forhånd tak for alle svar :)

    Fru Jensen

  8. Hej RDJ og Chrizz

    Det ville jo være fedt, hvis jeg kunne nå det stadie, at være afhængig. Men det kommer nok af sig selv, når jeg kan se resultaterne af mine anstrengelser :)

    Nu var det ikke for at kaste med sten .... på ingen måde. Jeg bor vist i et alt for stort glashus til at gøre det :lol: Men det bunder nok lidt i, at jeg som overvægtig er nået dertil, at min flovhed over mig selv, og min frygt for følgesygdomme, er blevet tilpas stor til, at jeg bare kan slå det hen.

    Bundlinjen er vel, at det faktisk er ligemeget hvad de andre tænker, det er jo mig, mit helbred og velvære det drejer sig om ;)

    Fru Jensen

  9. Hej Chrizz og JokerX

    Tak for jeres svar :)

    Det var ikke ment som en fisketur efter nemme løsninger :lol: , men mere som fiskeri efter tips ;) Jeg troede at det måske var noget der være gavnligt på en eller anden måde. ;)

    Grøn te .... Det må jeg notere mig. Det tæller også som væske på en dag med te mener jeg.

    Okay, det med mange, det var måske fejlformuleret. Men jeg har jo siddet og luret i nogen af brugernes "Log", og der er mange af dem jeg har set, påskrevet med et kosttilskud. Men jeg er sikker på du har ret, det er nok noget med proteiner og sån. Det er nok ikke noget jeg er ude efter, da jeg jo på ingen måde træner på deres plan.

    Fru Jensen

  10. Jeg kan godt hænge med næbet i vinterperioden. Det jeg gør er, jeg forkæler mig selv, rigtig meget.

    * Jeg begynder at gå i solcenter for lyset og varmen´s skyld.

    * Tager hurtige dusch, og laver et lækkert karbad bagefter med lækre olier og sån.

    * Tænder op i brændeovnen, sætter mig og mærker varmen

    * Går en tur i skoven med hunden

    * Laver en god kop kaffe, og læser en bog jeg har ville læse hele sommeren

    * Tænder stearinlys på morgenbordet og om aftenen

    * Fortæller mig selv hvor dejligt det er at være i live

    * Køber en buket blomster til mig selv

    Måske lyder det åndsvagt og Morten Korch agtigt, men på den måde kommer jeg fint gennem den mørke periode. Når bare man er obs på sig selv. Håber det måske kan hjælpe nogen bare lidt ;) :)

    FruJensen

  11. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om kosttilskud. Nu kan jeg se herinde, at mange af jer bruger det.

    Hvordan bruger i det ?? Er det specielt sammensat med netop den kost i spiser, for evt. at opveje noget kosten ikke indeholder ?? Eller på samme måde som f.eks. "Herbalife", der efter sigende også er et kosttilskud, altså som erstatning for et måltid ??

    Hvilke mærker bruger i ?? Jeg skal tabe mig meget, og ville høre jer, om i evt. kan anbefale noget. Er der noget af det der er mere velegnet til vægt-tab end andet ??

    Håber ikke det er for kryptisk skrevet :)

    Fru Jensen

  12. Hej med jer ....

    Hermed er stofskifte-kur droppet :) Jeg fik at vide, at kuren skulle stamme fra et hospital, og tænkte derfor at så var den nom iorden. Så naiv, så naiv !!!

    Det med motionscentret, det gør jeg altså noget ved. Det er måske også en god ting, at man kan se hvad det kan føre til. Desuden, så er flestedelen vel på min egen alder, omkring de 30 år. ( er selv 28 ). Det er nu ikke så meget det med at folk måske griner, det tror jeg ikke de gør. Så megt selvdiciplin har man vel ;) Det er jo nok mere det med, at jeg godt selv ved jeg folder lidt rigeligt alle de forkerte steder !!!

    JokerX, jeg kigger i din log. Det kunne måske gi´ mig noget at arbejde med, sån kostmæssigt.

    FruJensen

  13. Jeg er super inspireret .... :)

    Hvordan kan du se at der er får lidt i af det der skal være ?? De der "Lavglykæmiske Kulhydrater" .... Hvor finder jeg lige dem ?? Er det f.eks. i gryn eller brød ??

    Jeg er helt klar over at det er stilændring i kost vi er ude i, og det arbejder jeg også hårdt på. Bl.a. har jeg bestilt noget materiale fra Weight Watchers, det skulle være god ernæringsrigtig kost. Altså sundt og med de rigtige ting i. Det glæder jeg mig meget til at komme igang med. Jeg fik en alvorlig snak med mig selv, og er blevet enig med mig i, at jeg IKKE behøver piller og pulver. Det skal sågu kunne lade sig gøre med rigtig kost, motion og en masse motivation efterhånden som resultaterne viser sig på vægten.

    Nu er jeg jo ikke noget lille nips af en kvinde, tværtimod ;) så der går jo nok lidt inden jeg sån rigtig får noget ud af det. Men okay, det er også værd at oparbejde den rigtige metode for.