xzxzx

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xzxzx

  1. Forrige uge var fornuftigt 2x6km løb og 2x1 times hockey. Smidt 1½ kg (mangler en fedtprocent måler, nogen bud?)... Denne uge er også planlagt til 2x hockey, og et par løbe ture. I weekenden skulle jeg gerne nå en tur på 50km MTB.

  2. Jeg kan kun tage udgangspunkt i mig selv og min krop+den træning jeg laver. Det er umildbart det som passer til mig og min målsætning.

    Hvis du vil bulke op, og ikke tænker på det ekstra fedt som kommer med, så kan du sagtens prøve med et højere indtag. Efter min mening handler det om at prøve sig frem, og jeg vil hellere starte med et lavere indtag, og så bygge op hvis resultaterne udebliver.

    Ny men anyway, en omelet er super lækker som morgenmad :-)

  3. Det virker ret meget. G. prisen pr. protein i pulver svinger mellem 0,12 - 0,50. Dvs hvis du vil ramme det, så er det udgift på 12 - 50 kr. på pulver / pr. dag. Umildbart vil jeg sigte efter 1,5g pr. kg dvs. ca. 140g protein. Ud over dette ville jeg forsøge at få det fra kosten også. Du kan garanteret godt få puttet mere ind - en omelet til morgenmad en gang i mellem?

  4. Det skal jo også være noget du kan lide og spise. Nutramino proteinbar er min favorit, og de ligger også fornuftige iht. pris og indhold. Men det er et lidt dyrt alternativ til reel kost, og derfor vil jeg da prøve at fokusere på at få noget 'rigtig mad', og så have dem som en 100% backup.

  5. Jeg har en HTC telefon med app. Cardio Trainer installeret. Super fed app, som jeg bruger til at føre log over min træning. Der er gps tracking på løbe og cykelture, men det fungere ikke altid særlig stabilt. Den ene gang mente den jeg havde løbet 14 km ude i nordsøen (den rute jeg løb var 10km), andre gange starter den midt på ruten med at tracke, men har alligevel et for højt km antal med, og igen nogle gange tracker den slet ikke. Cirka 25% gangene virker det ikke.

    Det har jeg accepteret, og det bliver nok ikke bedre. Men kender i til nogle elektroniske dimser som fungere, OG hvor alt data bliver lageret på enheden. Det er ikke altid jeg magter at overføre det til pc'en efter endt træning.

    Nogle bud?

    /xzxzx

  6. Hej Joe,

    Nu har jeg selv været den tur igennem, som du så også ønsker. Under værnepligten bliver du målt og vuderet på hvordan du er som mennesker, dine holdninger og naturligvis din fysiske form. Efter endt værnepligt får du en karakter for brugbarhed & forhold i tjenesten.

    A. Meget brugbar

    B. Brugbar

    C. Mindre brugbar

    Her spiller ting ind som: Har personen kunne lære det teoretiske stof, lære praktiske militære færdigheder, klarer idræt tilfredsstillende, fysisk robust, udviser fysisk mod, udholdenhed og modstandsdygtighed over pres.

    Samt en karakter for forhold i tjenesten:

    1. Meget tilfredsstillende

    2. Tilfredsstillende

    3. Mindre tilfredsstillende

    Her spiller ting ind som: Opførsel (naturligt/utvunget), præcision i tjenesten (overholder 'deadlines'), orden i ejendele og udrustning, viser ansvarm, modenhed/selvstændighed, samarbejde med kammerater og foresatte.

    Du kan så få karakteren B2, C3, C2, A2, A1 o.s.v. Med en karakter på B2, vil det være sandsynligt at personen kan forsætte efter endt værnepligt. Jeg ved ikke om der er forskelle regiment for regiment, men umildbart kunne jeg forstille mig det er meget strømlinet. Jeg aftjente min værnepligt i Livgarden.

    Nu er jeg kommet med lidt konkrete punkter, så hvis der er noget af overstående du føler du ikke er så stærk i, så arbejd' med det allerede nu. Eksempelvis får du noget undervisning i det fonetiske alfabet, hvorefter der er en prøve i netop det fonetiske alfabet, hvor du ska vise hvor meget du kan huske af det du har lært fra de to lektioner. Det er en prøve som spiller direkte ind under 'Brugbarhed'. Et godt tip, di kan du lige så godt nu øve dig på det fonetiske alfabet, allerede inden du starter :-).

    Som ansat i forsvaret, skal du i øvrigt hvert år bestå en TTP. Du kan vælge mellem at løbe 3km indenfor 5min, cykle 20km på 50min eller gå 8km på 1timer.

    Jeg synes også du skal gøre dig nogle tanker om hvad du gerne vil være udsendt 'som'? Logistik? Infanteri? Militær Politi? Eskorte? Der er stor forskel på de forskellige arbejdsopgaver.

    Håber det kunne bruges.

    /xzxzx