Studenten

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Studenten

  1. Jeg føler mig drevet til at applaudere de pædagogiske og tålmodige svar :4thumbup:

    Havde selv et måske lidt mindre opbyggeligt i tankerne.

    Det kan sagtens ødelægge en slankekur at have en svineædedag. Tænk på en bodybuilder, der dagen inden konkurrencen drikker seks liter chokolademilkshake for at skylle en tredobbelt cheeseburgermenu ned. Så er den slankekur da ødelagt...Men det trådsvarerne mener, er nok, at hvis du i forvejen har en fornuftig kost, der er i overensstemmelse med din krops reelle behov, vil en enkelt dags træden ved siden af ikke ødelægge noget.

    Men hvis din slankekur nu for eksempel er to uger hvor du lever af et æble og to stykker toast om dagen for at kunne passe nogle besteme jeans, vil jeg være tilbøjelig til at mene: Ja :4mewantfood:

    Ved det er lidt off-topic og du har sagt, du er bevidst om din kost til dagligt og det der, men der er nok stadig en eller to ting at lære, siden du spørger, som du gør :cool:

    Der er altid mere at lære, hvis der ikke var, ville verden da være et kedeligt sted! :tongue:

    Jeg ville aldrig gå på en "To æbler om dagen" slankekur, det ødelægger langt mere end det gavner og man tager det dobbelte på bagefter, så den slags har jeg aldrig så meget som skænket en tanke. Jeg lever i stedet så sundt jeg kan: Har siden August 2010 droppet alle former for chips, slik og cola, dyrker motion i cirka 1/2 time dagligt, sørger for at spise masser af grøntsager og spiser fedtfattigt flere gange om dagen for at holde stofskiftet oppe. Jeg har allerede tabt mange kilo på den måde og mener selv jeg lever sundt.

    Mit problem er at jeg trods ´viljestyrken´ simpelthen ikke nænner at æde salat juleaften, eller nippe til gulerødder når der er en konfirmation i familien, derfor vil jeg gerne vide om jeg sætter mig selv flere uger tilbage, når jeg gør det (Mest for at bedømme hvor slemt det egentlig er) da jeg gerne vil tabe de sidste 3-5 kg.

    Jeg har nok meget at lære endnu, men den der ikke spørger får jo heller intet svar :wink:

    Umiddelbart lyder det som om det ikke er verdens undergang at ´Gå til vaflerne´ en sjælden gang ved særlige lejligheder

  2. Normalt spiser jeg sundt og tænker meget på den slanke linje, da jeg ønsker at tabe mig- men i dag stod den altså på guldbryllup med kage og hele fadæsen, og der blev spist masser af god mad, boller og kager :innocent:

    Den dårlige samvittighed satte snart efter ind og jeg står nu og tænker:

    "Hvor slemt er det egentlig?"

    Tager man bare ´wupti´ et kilo på af at have en enkelt dag, hvor der bliver spist masser af søde sager og usund mad, eller gør en enkelt dag ikke noget i det lange løb, når man er i gang med et vægttab.

    På forhånd tak for hjælpen :blush:

  3. Julen er ovre, ligesom ferien, tid at smide de kilo jeg tog på i julen.

    Jeg er begyndt at løbe (Ikke en god ide med al den is der stadig er på vejen, men jeg har intet brækket endnu så jeg håber heldet fortsætter) Det er utroligt så dårlig kondi jeg har fået efter at have holdt en måneds pause fra motion, og tilladt mig selv lidt juleslik.

    Næste år tror jeg at jeg vil vælge at holde træningen ved lige igennem december måned :tongue:

    Jeg er begyndt at drikke kaffe og fik netop i dag at vide at det er godt, for det sætter forbrændingen i vejret og er derfor slankende, nogen der ved om det passer?

    Uanset hvad, skal jeg have opnået bikini-kroppen til foråret når familien skal til Tyrkiet, så der er meget at gøre. Hvis det lykkedes mig at se ok ud i bikini til den tid, skal jeg nok lægge nogle feriebilleder ind, når vi kommer hjem igen.

    So long darlings

    - Studenten :wink:

  4. Mange tak til alle der svarede, men billederne beholder jeg stadig for mig selv indtil jeg er lidt mere tilfreds med ´muffin maven´

    Lad os lave en aftale. Hvis jeg nogensinde får den accetable bikini-mave jeg ønsker mig, så skal jeg nok lægger jeg et billede ud :wink:

    ______________________

    Jeg tror egentlig det er rigtigt nok, at jeg burde kunne klemme lidt træning ind mens jeg laver opgave, men jeg vil jo stadig ikke få lige så meget motion, som jeg gør på en normal hverdag. Skal jeg være ærlig har jeg ofte ved de størrer opgaver ingen energi eller overskud til andet end selve opgaven da det optager så meget af min tid og koncentration, jeg går meget højt op i mine karakterer så det skal gerne være prima-arbejde!!

    Ak ja, det skal nok gå. Jeg må bare smide de par kilo jeg tager på bagefter, hvor surt det end er.

    Til Dr.Duren der skrev; Øh, det er sgu da en mærkelig prioritering.

    Hvorfor det? Jeg stresser da ekstremt over opgaven og har læst op i flere uger til den selvom den ikke engang er begyndt endnu, men da dette er et motions/vægttabs forum og ikke et lektie/eksamens-angst forum, mente jeg at det var det mest relevante at skrive i en logbog der omhandler vægttab :wink:

    D.10 December-

    Mine forældre mener jeg er fint slank som jeg er, men at jeg blot er genetisk udfordret... Jeg er en aaaanelse bange for at de har ret. Samtlige kvinder på min mors side af familien har ret store maver, selv min moster der er tynd som et siv alle andre steder end lige bulen på maven. Jeg vil dog stadig gerne miste mere af mavefedtet, jeg ved jeg kan gøre det bedre, jeg skal bare kæmpe lidt hårdere for det.

    Det er ved at være ret svært at holde motivationen for motion oppe, jeg har altid og vil altid afsky alle former for motion/sport, men jeg fortsætter for formens skyld.

    Jeg skal nok få bikini-figur om det så dræber mig!! :devil:

  5. Til alle der vil have billeder: Not gonna happen pervs! Man ved jo ikke hvilke skumle typer der lurer :blink:

    Så er det den 10 december og SSO-opgave ugen starter denne Mandag, hvilket desværre betyder at jeg højest sandsynligt ikke får trænet hele den uge! Jeg er godt klar over at jeg nok ikke tager meget på af det, da jeg spiser under mit ligevægts-mål, men jeg er stadig bange for at en hel uge foran en computerskærm for at skrive eksamens opgave¨, vil resulterer i at jeg tager 1-2 kg på.

    Jeg krydser fingre for at det ikke sker..

  6. Hej derude, og glædelig jul nu jeg er i gang.

    Dette er historien om en pige (Mig selv) og min succes, samt fremtidens træning og rammersjak.

    I starten af august i år besluttede jeg mig for, at jeg ikke længere ville finde i mig at være buttet. Jeg greb derfor fat i nærmeste slankebog og begyndte en livstils ændring. Jeg begyndte at dyrke lidt motion, og tog en kold tyrker fra al sodavand, slik, junkfood og usunde fødevarer.

    Utroligt nok var viljen stærkere end resten af verden, for vægten begyndte hurtigt at falde og målebåndet kunne strammes lidt ind for hver måned der gik.

    Til tider var det hårdt, og nogle gange når der var fødselsdag i klassen og de andre nød drømmekage og cola, var det da også ganske trist at sidde med intet andet end en halv agurk og en drøm... Men det var det værd!

    Mit navn vil jeg ikke fortælle dig, men du kan kalde mig Studenten.

    Jeg er en 18 årig pige fra Sønderjylland. Jeg er 168cm høj og er gået fra 70kg ned til 57kg!

    Jeg kan nu smide mine gamle størrelse 44 bukser ud, for mine nye størrelse 36 bukser passer simpelthen perfekt.

    Jeg er gladere nu, men går stadig efter den bikini-krop jeg ønsker mig, og intet skal stå i vejen for mit mål! Den her tøs skal nok opnå den fulde evolution fra klassens søde pige til Sexy Kitty- rawr!

    Ønsk mig held og lykke :wink:

  7. Hej igen.

    Ja, endnu engang er jeg her for at få råd.

    Efter en succesfuld ændring i min kost har jeg over nogle måneder tabt adskillige kilo, og er ved hjælp af lidt motion i løbet af ugen godt på vej til en smukkere krop, men nu er både mine forældre og venner begyndt at give udtryk for en vis bekymring- De mener ikke jeg spiser nok. Min mor har endda sat sig ned og haft ´anorexi´ samtalen med mig :blink:

    Problemet er bare at jeg slet ikke mener jeg har et problem! Jeg elsker mad (Hvilket jo gjorde at jeg i en periode var helt oppe på 74 kg) Jeg er slet ikke spiseforstyrrelses typen; Jeg hader at føle mig sulten.

    For at finde ud af om det er ´de andre´ der er hysteriske eller mig der bør ændre min nuværende diæt, lavede jeg et skema over hvad jeg normalt spiser af KJ på en almindelig skoledag og jeg har også vedlagt et billede af hvad jeg fik til aftensmad i dag. Min vægt, alder osv står nedenunder :tongue:

    100g havregrød - 183 kj

    1 skive rugbrød - 490 kj

    1 skive magert pålæg - 21 kj

    100 eller mindre gram ris/pasta - 1200 kj

    Grøntsager - 200 kj

    2 Gulerødder - 225 kj

    1 æble - 216 kj (Dog ikke hver dag)

    2 liter vand/te - 0kj

    Aftensmad - 1500 (Men mere end det i perioder)

    Dagligt indtag på 4500´ish KJ (Rundet op)

    Jeg er en pige på 18 år, vejer cirka 60 kg, højde 168 cm, ganske buttet af bygning med brede hofter og timeglas figur.

    Jeg er ikke ret aktiv på ´arbejde´ da jeg er studerende/skoleelev med normale skoletider fra 8 til 15.

    Min motion består af gåture med hunden et par gange om ugen og 30 minutters motions-video hver anden dag (The 30 days shred og Zumba)

    Jeg er faktisk ganske tilfreds med min krop, men har gjort det til mit mål, at jeg vil se pæn ud i en biki :wink:

    Ser det ikke okay ud?

    I tilfælde af at nogen undre sig-

    Det her er oksekød, fedtfattigt og stegt uden fedtstof, med en mos af suppeurter serveret med meget lidt grovpasta, rosenkål og fedtfattig svensk pølseret. Yum! :4mewantfood:

    post-33890-034883500 1290459094_thumb.jp

  8. Jeg ville da gerne strammes op, men jeg er stadig ´buttet´ så det er vægttab jeg går mest efter. Da jeg tabte mig var det uden nogen egentlig motionering, der var flere gåture og en smule cykling men ikke mere end 3-4 halve timer spredt udover en uge i ny og næ. Jeg tabte mig ved hjælp af sundere madvaner.

    Jeg har ikke den bedste kondi, men klare mig okay. Mit egentlig problem er at da jeg har gigt kan mine led ikke tage alt for hård træning.

    Har du eventuelt nogle forslag til hvordan jeg ellers kan træne for at få en lidt bedre og sundere krop? :bigsmile:

  9. Jeg er en 18 årig pige der er 168cm høj som endelig er nede omkring de ønskede 61 kilo.

    Mit problem er at der stadig er nogle deller her og der jeg vil af med (Især ´muffin toppen´på maven) og nu har jeg så besluttet at motionere.

    Jeg har derfor nogle få spørgsmål som jeg ville blive ekstremt glad for at få besvaret:

    1. Jeg dyrker 20-30 minutters motion ved hjælp af en motions dvd jeg har købt, og begynder nok snart at skifte de 20-30 min ud med en zumba dvd i ny og næ, for at få lidt forandring i mit træningsskema. Er det nok at jeg gør det hver anden dag eller skulle jeg egentlig gøre det dagligt?

    2. Jeg laver adskillige maveøvelser hver dag inden jeg går i seng, men siden punktforbrænding blot er en myte, hjælper de mig så overhovedet med at få den acceptable bikini-mave jeg ønsker?

    3. Når jeg dyrker motion gør jeg det altid om aftenen cirka 3 timer efter aftensmad. Betyder dette at jeg bør spise et eller andet efter jeg har trænet og i så fald hvad?(Jeg er ikke interesseret i energyshakes)

  10. lav 50g havregryn om til grød og drik 1 protein shake ved siden af.

    Havregryn har større volume end rugbrød, og protein shaken giver et ekstra skud protein så du er mæt længere (:

    Mener du en shake man selv laver eller en form for købe shake?

  11. Fokuser på at få noget med både protein og fedt (ja fedt) det holder dit blodsukker fra at gå dramatisk op, som vil påvirke dit insulin til at lager overskyden energi (som fedt!) Ved ikke hvordan du ser ud og kender dig ikke, men syntes 60 kilo er lidt. Overvej at få noget muskel vægt istedet, husk at muskelvæv er energiforbrændene væv, det vil gøre det nemmere at holde en hvis fedt % og muskler er nu pænere at se på end skelet.

    Ang. gigten så er Broccoli en meget større calcium kilde end mælk er, mange der har problemer med gigt, led og knogler, har det problem fordi de har en dårlig syre/base balance i deres krop pga. kosten. kulhydrater bliver til syre i kroppen, mens protein er mere basiske, så typisk "kvinde" kost bestående af små mængder kød og masser kulhydrater skaber ubalance.

    Mange tak Steff, du har givet mig en hel del at tænke over.

    Jeg har ikke -meget- muskelmasse men jeg er fra naturens side allerede lettere kraftigt bygget (Men har store hofter og timeglas figur der gør op for det- thank god!) så skelet bliver jeg aldrig og jeg er ikke på vej til at blive det, der er endnu et godt lag polstring over ribbenene. Mange tak for dine gode råd :bigsmile:

  12. Nu har jeg jo aldrig været så glad for alle disse ´shakes´

    Kunne du ikke forsøge at spise mere kød, siden det er det du mangler?

    Jeg ville også anbefale at spise mere i løbet af dagen, det kan umuligt være specielt sundt for din krop kun at spise rigtig mad to gange om dagen :blink:

  13. Jeg har i en periode vaklet lidt imellem to typer ´sund´ morgenmad og vil derfor gerne høre de lærde folks meninger.

    Jeg er en 168cm høj pige på 18 år der på de sidste par måneder har formået at gå fra 70kg ned til 63kg ved hjælp af afstand fra alt slik,chips og cola, med 5-6 sunde måltider om dagen, fedtfattige produkter, mere motion, masser af grøntsager og et dagligt æble( :4thumbup: ) Men jeg vil gerne tabe mig lidt mere og komme af med maven.

    De sidste par måneder har min morgenmad været 1 stykke ristet rugbrød med en halv banan på og 1dl mager yoghurt (Varianterne svinger mellem 135 og 190 kj)

    Men slanker det mere at spise 50g havregrød lavet på vand med mager yoghurt ved siden af?

    (Jeg spiser yoghurt da jeg har ungdoms gigt og har brug for mælkeprodukter til mine led)

    Jeg syntes selv at havregrøden mætter bedre end rugbrød, men mine venner mener alle at havregrød feder mere end rugbrød gør.

    Hvad skal jeg tro? Hvad er bedst? Rugbrød eller havregrød? Eller en 3 mulighed?

    Mange tak til alle der gider svarer :smile: