AndreasB

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AndreasB

  1. Rumlepot,

    Jeg tror du misforstår mit indlæg lidt.

    Mit ærinde er ikke at finde et tal for, hvor meget energi hjertet leverer, men derimod at undersøge, om der er et nærmere (teoretisk) belæg for at anvende forholdet mellem arbejdspuls og energi-output (f.eks. målt ved joule/pulsslag) som indikator på disciplinspecifik formfremgang.

    Fsva. spørgsmålet om diverse usikkerhedsfaktorer (temperatur, vejrlig, træningstidspunkt, "dagsform" osv.), er det evident, at man aldrig kan opstille et testningsmiljø, der er 100% renset for disse faktorer, men netop ved anvendelsen af en cykeltræner (eller andre former for ergometre), har man da som MTBforever skriver, noget nær optimale forudsætninger for at mindske disse faktorers påvirkning.

    Kan ikke umiddelbart se, at "statisk muskelarbejde" skulle have nogen indflydelse på tallets anvendelighed. Hvis det statiske muskelarbejde er konstant over testperioden (dvs. der ydses det samme statiske arbejde under såvel test 1 og test 2), vil det jo ikke påvirke tallets udvikling (men derimod kun placeringen af "basislinen"). Hvis arbejdet ændres mellem testene, vil dette påvirke tallet i op- eller nedadgående retning, men så vil det vel også netop være udtryk for, at din disciplinspecifikke form er blevet dårlige eller bedre (du kan sidde på cyklen på en mindre eller mere effektiv måde). Hvordan mener du nærmere, det skulle påvirke resultaterne?

    Mvh

    AndreasB

  2. Hejsa,

    Postede lidt om dette emne for noget tid siden, men fik ingen respons, så nu prøver jeg igen.

    Når jeg træner på min cykeltræner, kan jeg aflæse både min gennemsnitspuls og mit gennemsnitlige energi-output (i watt).

    Jeg har tænkt lidt på, om ikke forholdet mellem puls og energioutput (f.eks. energi pr. pulsslag) vil kunne anvendes som en god indikator for min cykel-form - dvs. både for mit almindelige fittness-niveau samt min cykelspecifikke form.

    F.eks. kørte jeg idag et af flere intervaller med gennemsnitlig puls på 147 og et gennemsnitligt enegi-output på 355 watt. Det giver ca. 145 joule/pulsslag (355 joule/s * 60 s / 147 pulsslag/min).

    Til sammenligning har tallet (afhængig af træningstidspunkt og træningspassets længde) tidligere på sæsonen ligget omkring 130. Dette stemmer fint overens med, at jeg kan mærke, at min cykelspecifikke form er i fremgang.

    Nogen, der har noget begavet at sige om dette? Findes der allerede et tal for sammenhængen mellem energi og puls, som anvendes af de lærde?

    Mvh

    AndreasB

  3. Som de andre skriver findes der reelt kun en mulighed - en Concept2.

    Det skulle være muligt at finde en model C brugt til ca 5K.

    Sådan en har jeg, og det er det absolut bedste træningsredskab, der nogensinde er skabt.

    Hvs du køber sådan en, så har du en ven resten af livet - den er simpelthen ikke til at slide op.

    Du bør dog være opmærksom på, at hvis du evt. senere kunne tænke dig at koble den til en PC og ro online - en fremragende træningsform - så skal du enten have en model C med PM2+ terminal eller en model D eller E. Det kan så godt blive lidt dyrere.

    Den danske importør Reiner Modest (Modest Sport) sælger både nye og brugte C2 ergometre.

    Se at få købt en - det vil du aldrig fortryde.

    AndreasB

  4. Hejsa,

    I et forsøg på at undersøge nærmere, hvorvidt de formler, der ligger til grund for beregningen af VO2max ud fra 1- og 2-punkttestene på cykelergometer, har jeg forsøgt at lave nogle beregner for min effektivitet ved anvendelse af henholdsvis cykel- og roergometer.

    Min tanke var, at man som udtryk for, hvor effektivt kroppen arbejder på de to træningsredskaber kunne beregne tallet for leveret energi/pulsslag (dvs. avg watt * 60 / slag i minuttet). Ved at sammenholde de to resultater kunne man så lave en omregningsfaktor til anvendelse af 1- og 2-punktsformlerne på roergometer.

    I mit tilfælde fik jeg følgende to resultater:

    Cykelergometer: ca. 116 j/hjerteslag

    Roergometer: ca. 110 j/hjerteslag

    Altså er der faktisk ikke så stor forskel på den effektivitet, hvormed min krop generer energi under de to træningsformer.

    Alt dette leder mig til et par spørgsmål (eller måske nærmere oplæg til debat), som jeg håber alle jer, der har en mere videnskabelig baggrund indenfor træningslære, kan/gider besvare:

    Kan man bruge tallet for "leveret energi pr. hjerteslag" som et udtryk for kroppens effektivitet under træning, og således sammenligne disse tal over tid - altså aflæse en konditions- og/eller teknikforbedring i et sådant tal?

    Vil man i bekræftende fald få noget ud af at sammenligne dette tal mellem flere forskellige personer - altså siger tallet noget om en given persons kondition/effektivitet?

    Håber nogen gider bruge tid på at svare eller kan henvise mig til tilgængelige (online) kilder.

    Mvh

    AndreasB

  5. Hej Peter

    Ja, sådan et sæde har jeg liggende i skuffen. Har aldrig rigtigt vænnet min bagdel til det, men tror nu nok det er helt fint.

    Jeg bruger som sagt de almindelige billige skum-puder (sådan noget "liggeunderlagsskum"), som de har i de fleste roklubber.

    Tror det kostede 40 kr. eller noget i den stil.

    Har du PM2+ og internetopkobling kan jeg forøvrigt på det kraftigste anbefale RowPro, der giver mulighed for online-roning med ligesindede. Har roet mine sidste 2 marathons online, og jeg må sige det får roturen til at føles en del kortere, når man har nogen at dele oplevelsen med. Se evt. mere på digitalrowing.com

    Mvh

    Andreas

  6. Ja, ømhed i bagdelen er nok ikke til at komme udenom - ihvertfald ikke under de første marathons.

    Jeg sidder under mine træningspas på et stykke hård skumgummi, som er designet til formålet. Jeg har købt min rosædepude gennem min roklub, men ved at C2-shoppen på concept2.co.uk også sælger puder.

    Det er dog ikke noget, du skal bruge for meget tid på for modsat, hvad de fleste tror, så opstår ømheden ikke fordi du sidder ned (de fleste af os har prøvet at sidde ned mere end 3 timer i træk flere gange uden at blive ømme), men derimod fordi dine lår og ballemuskler bliver trætte/ømme. Derfor kan du slippe for den værste ømhed ved at være veltrænet på de lange distancer (men det er du jo allerede). Dertil kan du, når ømheden indfinder sig, forsøge at ændre din ro-stil lidt. Jeg har f.eks. på de lange ture haft held med indimellem at ro 1-2K med "dårlig form" - dvs. en rostil, som normalt ikke er optimal - prøv dig frem, når det gør ondt - det kan lindre den værste ømhed.

    Og så skal man jo ikke glemme, at ømhed vel er en del af enhver god lang-distanceoplevelse?

    Held og lykke med projektet.

    AndreasB

  7. Det lyder som et fint projekt.

    Jeg har både løbet og roet flere marathon, og min vurdering er, at det er langt mere skånsomt for kroppen at ro et marathon, end det er at løbe et, så risikoen for skader som følge af selve marathon'et behøver du efter min mening ikke bekymre dig om.

    Hvis du ikke har noget særligt mål for, hvilken tid, du vil gennemfør i, så lyder det efter min mening, som om, at du er klar til at gennemføre allerede nu. Det er dog klart, at du med et par lidt længere ture i posen vil have større chance for at gennemføre et "bekvemt" marathon.

    Husk at stille noget vand og lidt chokolade på et bord eller en stol ved siden af ergometeret, navnlig hvis du skal ro til sommer - jeg har et foto et sted fra et af mine første ergo-marathons, og på det ligger der bogstaveligt talt en sø under ergometeret.

    Der findes et produkt, der hedder C-breeze, som man kan sætte på sit ergometer, således at den luft, som ledes gennem ergometeret istedet blæses op i hovedet på dig. Jeg ror aldig om sommeren uden min C-breeze.

    God fornøjelse med roningen.

    AndreasB

  8. Ja, god fornøjelse med træningen.

    Concept2-ergo'en er simpelthen bare det bedste træningsredskab, der findes!

    Mit spørgsmål er dog - hvorfor vil du forbedre netop din 500 meter tid?

    Den "rigtige" konkurrence-distance er 2000 meter, og den er også både sjovere og ondere at ro (IMHO).

    Mvh

    AndreasB

  9. Hejsa,

    På maxims hjemmeside findes følgende udsagn:

    "Kartofter er slemme i forvejen idet de består af simpel sukker, som hurtigt omdannes til glukose, der får dit insulinniveau til at stige og kan ødelægge dit helbred."

    Jeg har ellers altid været af den overbevisning, at kartofler var en glimragende fødevare, idet den (udover at smage godt) indeholder relativt lidt energi pr. indtaget mængde, og giver en ok mæthedsfornemmelse.

    Hvad siger I?

    AndreasB

  10. Super...tænkte det nok, men har du en reference? :bigsmile:

    Btw - ville det ikke være mere hensigtsmæssigt at fastsætte indtaget ud fra lean-body-mass istedet for kropsvægt. Jeg mener, man har vel ikke brug for mere protein, fordi man slæber rundt på 10 kg ekstra vinter-fedt - eller har man?

    Andreas B

  11. Hejsa,

    Jeg synes at have læst at man kan forkorte/forbedre restitutionen efter høj-intensitets cardiotræning ved at indtage protein kort efter endt træning.

    Jeg synes også at erindre, at det var noget med, at man skulle indtage proteinet indefor 30-45 minutter eller så'n.

    Er der nogen, der kender noget til det og som eventuelt kan henvise mig til nogle studier, der dokumenterer den omhandlede effekt?

    Andreas B

  12. Hej Teddy

    Jeg ror på C2-ergometer 5-6 gange om ugen.

    Jeg har roet i godt 1½ år nu. For ca. 1 år siden fik jeg en korsbåndsskade, der gjorde, at jeg ikke længere kunne dyrke løb, som hidtil havde været min foretrukne motionsform. Roning i roergometer er meget skånsomt for knæene (og benene iøvrigt), så jeg har faktisk været i stand til at ro stort set siden jeg lagde krykkerne fra mig.

    Jeg blev opereret i knæet for ca. 20 dage siden, og på 13. dagen fik jeg ok til roning fra lægen, og har siden roet dagligt med relativt høj intensitet og uden nogen former for gener i knæet.

    Ved rotræning opnås træning af overkroppen, som man oftest savner ved løb. Du skal dog ikke forvente, at du vil tage særligt meget muskelmasse på som følge af roning.

    C2-ergometret er endvidere særdeles velegnet til intervaltrænig og lign., idet den påmonterede ro-computer giver rigtigt gode muligheder for at overvåge intensitet og kadance mv.

    Yderligere informationer kan du finde et hav af steder på internettet, men prøv f.eks.

    www.concept2.co.uk

    Andreas B

  13. Dvs. at du kunne have været i top-20 ved sidste indendørs-vm? Og være i stand til at slå danmarksrekorden.....
    Yepper - roede Sjællandske mesterskaber for nogle uger siden. Blev nr. 2 med 6.14,6.

    Har stort set ikke dyrket intervaltræning i år. Hvis knæet kommer sig godt (roede min første tur siden operationen igår - det gik alle tiders) og får jeg ordentligt tid til træning, mener jeg som sagt ikke 6:10 er urealistisk.

    Du må godt nok være i form  . Respekt for det. Held og lykke med træningen, og genoptræningen.

    Njoe - er nok i OK form. Men sagen er den, at indendørs roning er en relativt lille sport i Danmark. Den dyrkes primært af de "rigtige" roere som vintertidsfordriv. Ikke alle roerne stiller op til konkurrencerne. Mit bud er derfor, at der er betydeligt flere i Danmark, der kan trække sub 6:10, end det umiddelbart fremgår af sidste års resultater.

    Undrer mig forøvrigt, at der ikke er nogen, der tager anstød af mit ro-mål nr. 2 (9000m/30min). At dømme ud fra det statistiske materiale, der findes på nettet vil dette mål være en langt større bedrift. Dette skyldes formentlig, at der findes endnu færre, der ror 30 min.

    Anyhow - held og lykke med jeres mål for 2004 allesammen. :santa2:

    Andreas B

  14. Ergometer:

    2000 meter - sub 6:10

    Over 9000 mete rpå 30 min

    Løb:

    10K - sub 40 min

    HM - sub 1 tim 30 min

    At slå min rekord ved Hmtbk 24 timers mtb-løb på 242 km.

    Målene er måske en smule optimistiske, da jeg blev opereret i knæet torsdags.

    God jul

    Andreas

  15. De stribsede den (i forbindelse med ph-testen), og ud fra den her strib kunne de altså også aflæse proteinindholdet.

    Den test jeg lavede i sidste weekend, fik jeg min kæreste til at hjælpe mig med. Hun er dyrlæge, men dyrlægerne anvender tilsynladende almindelige "humane stribs" til test af dyreurin. På disse stribs kan man aflæse en hel masse forskelligt - bl.a. ph og proteinindhold.

    Den seneste test blev lavet på en dag, hvor jeg havde lavet noget LSD, men altså ingen høj-intensitet, og den viste helt normalt proteinindhold (dette på trods af, at massefylden var lidt over normal, givetvis fordi jeg var lidt dårligt hydreret som følge af LSD-træning).

    Jeg spørger ikke fordi jeg er nervøs - har jo nu konstateret at protein-niveauet i min urin til dagligt er normalt. Desunden er det min plan, lige at snuppe en efter-test om nogle uger for at være helt sikker.

    Er der nogen der kender noget til litteratur eller studier vedr. stigning i proteinindhold som følge af høj-intensitetstræning?

    Andreas B

  16. Hey,

    Jeg var for nogle uger siden til Sjællandsmesterskaberne i Indendørsroning. I den forbindelse var jeg så heldig at træffe de venlige mennesker fra Doping Kontrollen, hvilket faktisk var en meget sjov oplevelse, idet jeg ikke havde prøvet noget lignende før.

    De fik en sjat urin, og konsterede i den forbindelse, at der var et ret højt indhold af protein i min urin, hvilket undrede mig en del, eftersom jeg ikke har spist proteintilskud i flere måneder.

    Jeg er senere af en bekendt, der er læge, blevet rådet til at få testet min urin en gang til, idet han mener, at det kan være tegn på nyre-skade, hvis der er (meget) protein i urinen.

    Jeg testede derfor, og kunne konstare, at protein niveauet i min urin var helt normalt- super!

    Jeg har en idé om, at det høje proteinniveau kan skyldes, at jeg kort forinden den første test havde lavet en 2000 meter, som var blevet udført ved temmeligt høj intensitet. Jeg gætter mig til noget med, at proteinen stammer fra muskelnedbrydning eller noget.

    Anyhow - det er her mine spørgsmål kommer ind:

    Kender nogen noget til protein i urinen? er det normalt med protein i urinen? stiger indholdet af protein ved høj-intensitetstræning? stiger den ved lav-intensitet? kender nogen nogle referencer vedr. spørgsmålet?

    På forhånd tak :xmas:

    Andreas B

  17. Hey hey,

    Noget lidt andet - enkelte af de der jeg-elsker-grøntsager-og-frugt-helse-freaks har slået mig oven i hovedet med påstande om, at det slet ikke er dokumenteret, at vitaminer fra piller overhovedet kan optages i kroppen og at nogle undersøgelser tyder på det modsatte.

    Er der nogen, der kender noget til det?

    Vil så gerne kunne nøjes med en vidunder-pille, men på den anden side er der jo ikke mange andre områder, hvor den fidus virker.

    Andreas B

  18. Curly,

    Glemte at besvare dit andet spørgsmål. Nej, jeg kender ikke til andre afmærkede ruter i KBH-området. Ægeligt, da jeg synes det er supercool at køre på afmærkede spor.

    Der er dog masser af andre muligheder omkring KBH, og jeg kan henvise alle interesserede til de rare mennesker på rudemtb.dk. De kører ikke kun i Rude, og er meget venlige over for "nye", der vil med i skoven.

    AndreasB

  19. Curly,

    Mere info om det hvide spor på: http://www.sns.dk/Odsherred/nyt/mountainbike.htm

    Det er mere teknisk end det blå og det røde spor. Der er heller ikke de store muligheder for at køre rigtigt hurtigt, men især i vådt føre er der rigeligt med udfordringer, hvis man kan lide teknisk kørsel.

    Plarto,

    Jeg dropper dig lige en mail. Dine projekter lyder meget interessante :w00t: og det lyder somom du har godt styr på det basale vedr. langdistanceforberedelser.

    AndreasB

  20. Hej Plarto,

    Nej, faktisk havde jeg en del problemer i løbet af natten. Jeg var ganske rigtigt inde og ligge lidt i telte 2 gange, men fik ikke sovet meget. Jeg blev ramt af mavekramper og var temmeligt dehydreret. Alt sammen min egen skyld, idet jeg hverken drak eller spiste, hvad jeg burde. Jeg begik flere fejl - havde blandt andet kun en dunk monteret på cyklen, brugte ikke min camel-bak og kom et par gange ud på ruten uden fyldt drikkedunk. I år får jeg en ven til at kigge efter mig og sørge for, at jeg får, hvad jeg skal have.

    Derudover vil jeg i år forsøge at få nogle flere kilometer i benene.

    Hvis du alligevel er i området omkring KBH, vil jeg helt klart anbefale dig at trille en tur på den blå rute også. Deruover er du nød til at tage det røde spor i Haraskoven og det hvide spor ved bidstrup. De er begge superfede.

    Der er mange af de løb du nævner, der lyder rigtigt spændende. Har du overvejet Trans-alp?

    Jeg skriver din mail ned, og skriver til dig, når jeg kommer til øen næste gang. Skriv til mig, når du er i området. Om ikke andet kan jeg sætte dig i kontakt med nogle rare mennesker, der helt sikkert kan give dig en tur på 24T-ruten.

    AndreasB

  21. Hej Plarto,

    Jeg kan se, at du andetssteds på internettet har forespugt om muligheden for en prøvetur på ruten, og at du er blevet henvist til blot at køre en tur i området. Det synes jeg er noget pjat, idet jeg ikke kan se, hvorfor du ikke skal have de samme forudsætninger som de, der har kørt løbet før.

    Jeg deltog selv i løbet i år (og deltager forøvrigt igen næste år) og mener derfor nok, at jeg skulle kunne huske ruten nogenlunde :bigsmile: Jeg skal gerne tage en prøvetur med dig på ruten, hvis vi kan få det til at passe med en weekend, hvor jeg er i området. Du skal dog være opmærksom på, at arrangørerne har forbeholdt sig retten til at foretage ændringer af ruten, hvis de finder det hensigtsmæssigt.

    Derudover vil jeg bemærke, at jeg ikke er helt enig i, at ruten er teknisk krævende. Jeg er selv en rigtig amatør på mtb, og jeg havde ingen problemer med at køre ruten. Jeg kan dog medgive, at ruten nok vil have en ganske anden karakter, hvis føret er meget vådt.

    Ang. træning til løbet kan jeg nok ikke bidrage til meget, idet jeg desværre var relativt uforberedt i 2003.

    Anyhow - skriv til mig så ser vi, om vi kan finde ud af noget, hvis du stadig gerne vil kigge lidt nærmere på ruten.

    AndreasB

  22. Ups, Triathlon, var vist faldet ud.

    Her kommer listen med det hele.

    AndreasB

    -----LØB------

    --Coopertest--

    Roberto 3900 m næsten 10 omgange (62 kg)

    FastRunner 3810 m (64 kg)

    MultiCoach (3800m)

    Reni 3780 - 80 kg.

    Tenace ca. 3775m (67 kg, roede dengang )

    Saarndaars 3650m (73kg)

    Curly 3620 (78 kg)

    Quantanamo 3415 (løbet som yo-yo test og omregnet)

    The Bear 3400 m (72 kg)

    Tolle 3285 (71 kg)

    Incognito 3275

    airforce1 3150 (78 kg)

    DeerInHeadlights 3134 (80 kg)

    AndreasB 3100 (90 kg)

    homer simpson 3050m (83 kg)

    Tube 3000 m (52 kg)

    Joergen 2860 m (77 kg)

    mvp. næsten 2700 m (101 kg)

    allerup 2650m (71kg)

    Litopsi 2557m (67 kg, på løbstidspunktet)

    --400 m løb--

    FastRunner 52'10

    Hessel 56:16 sek

    Curly 58:8

    --800 m løb--

    FastRunner 1'54"57 ( årgang 1986 og 64 kg)

    Hessel 2:01:56 min.

    Roberto Baggio 2:02.00 min(62 kg)

    Saarndaars 2:07 (uofficiel tid)

    --3000 m løb--

    FastRunner - 9'09"10

    Hessel 9:14:8

    MultiCoach 9:15

    Reni 9:51 (75 kg.)

    Rommel 10:56 (ca. 82 kg)

    Tolle 10:58 (73kg)

    Tube 12:00

    airforce1 14:25 (78 kg)

    DaDane 14:41 (93 kg)

    xax 16:20 (95 kg)

    --Marathon--

    MultiCoach 2:30:30

    Hessel 2:49:49 (Debut)

    Curly 3:08:57 (Debut)

    Tolle: 3:14:37 (69kg)

    Saarndaars 3.17 (67kg)

    AndreasB 3.39 (90 kg)

    xjyden 4t39 (82 kg dengang)

    --1/2 Marathon--

    MultiCoach 1:12:45

    FastRunner 1'17"38

    Hessel 1:18:43

    Curly 1:20:08

    Reni 1:23:48 79kg.

    AndreasB 1:30:48 (90 kg)

    Rommel 1:31:16 (ca. 84 kg)

    Tolle 1:31:26 (73kg)

    saardaars 1:33 (78kg)

    homer simpson 1:35:56 (80 kg)

    Dillerman 1:44:32 (95 kg)

    Fozzy 1:48:00 (84 kg)

    Tulle 1.58.43 (61 kg) (21,5 km)

    xjyden (husker ikke helt tiden omkring 2 timer)

    Litopsi 2.05.48 (67 kg)

    meadow 2.06.33 (76 kg)

    --Eremitageløb (13,3 km)--

    AndreasB 56:39 (90 kg)

    Valdemar 1:10:51 (92 kg)

    --5 km løb--

    FastRunner 15'37

    Hessel 16:19:38

    Curly 16:58

    Quantanamo 18:07

    Incognito 18:45

    Tolle 19:39 (73kg)

    AndreasB 19:45 (90 kg)

    Tube 19:49(60 kg)

    Nightbringer 23:05 (83kg)

    Fozzy 23:28 (84 Kg)

    Litopsi 24.58 (67 kg)

    Tulle 25.18 (61 kg)

    Madman 25.40 (80 kg)

    DaDane 28:41 (96 kg)

    --10 km løb--

    Roberto Baggio ca. 32 min (62 kg)

    MultiCoach 32:45

    Hessel 34:47

    Curly 36:27

    Ranger 38:16 (78 kg)

    Saarndaars 38:20 (øhh det for længe siden)

    Reni 38:24 ( 80 kg. )

    AndreasB 41:00 (90 kg)

    Tube 45:44 (55 kg)

    airforce1 45:53 (78 kg)

    Tulle 52.02 (61 kg)

    meadow 55.17 (76 kg)

    Litopsi 57.44 (67 kg)

    --20 km løb--

    Hessel 1:11:59 timer

    ------CYKEL------

    --1000m rullende start flad vej--

    allerup 1:09 52 km/t, sidevind

    MR 1:15 eller 1:16

    Tolle 1:28 (gns. 40,9 km/t - kørt på MTB)

    --30 km enkeltstart--

    Vincent Vega 39min30sek

    Saarndaars 42:? (uofficielle europamesterskab for ikke-licens, Holme Olstrup 1999)

    Ziggymund 44min.30sek (den var altså lige over 30 km)

    allerup 47min40sek

    Sjælland Rundt (Jeg ved at jeg ikke bliver populær hos konkurrence folket)

    **Hvem har lavet denne**10t31 min (319Km 1999)

    --Højeste snit i et løb--

    Vincent Vega 49,5 km/t (180km)

    Ziggymund 42.7 km/t (105 km)

    Roberto Baggio 40,21 km/t

    allerup 38,767 km/t

    -- Flest løb i træk med præmiegivende placering--

    Vincent Vega +10

    Ziggymund 5 (2002 BEG)

    --Højeste snit på ruller--

    Metalman (40 minutter ~ 39.3 km/t)

    ------SVØMNING------

    -- 50m --

    Blitzer 0.25.39 (kortbane)

    Blitzer 0.25.64 (langbane)

    -- 100m --

    Blitzer 0.55.03 (kortbane)

    Blitzer 0.56.39 (langbane)

    --200 m --

    Quantanamo 1:59

    Blitzer 2.02

    Curly 2:04

    Blitzer 2.06 (langbane)

    allerup 2:56 (nu)

    --1000m --

    Quantanamo 11:32

    Curly 11:58

    allerup 14:30 (da)

    Saarndaars 14:56

    Reni 15:20

    --1500 m --

    Quantanamo 17.29

    Curly 17:56

    Blitzer 18:15

    -- 2000 m --

    Quantanamo 23.20

    Reni 33:37

    ---------------RONING CONCEPT-II------------

    --2000m--

    AndreasB 6.23,0 (90 kg)

    Tenace 6.52,4 min

    ---6000m---

    AndreasB 20.01,8 (90 kg)

    Tenace ca. 22min

    -- 10000m --

    AndreasB 33.59,0 (90 kg)

    -- halvmarathon ---

    AndreasB 1.16.9,5 (90 kg)

    watts 1.38.23

    -- Marathon --

    AndreasB 2.43.54,4 (90 kg)

    --------------------TRIATHLON---------------------

    -------Ironman distancen-------

    Multisport 10t.35m.27s Fredericia Ironman 1999