Yankiebabaren

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Yankiebabaren

  1. hej derude....

    Jeg er en fyr på 20 år, der for omkring 4 måneder siden besluttet at at styrketrænne herhjemme..... Har en arbejdsdag der lyder fra 12 til 21 om aftenen, så der ik overskud og tid til at gå i et træningscenter. Har 2 håndvægte på 14 kg hver. Hver gang jeg kommer hjem tager 2 x 50 bicepstræning med vægtene (ved ik hvad det hedder :lol: ) og derefter laver jeg brysttræning hvor jeg ligger ned på gulvet og lader armene strække helt ud og derefter tilbage igen. Træner selvfølelig ik det samme hver dag, men har heller ik overskud til det store træningsprogram, så derfor vil jeg gerne spørge jer om i har et godt effektivt træningsprogram der 100 % virker. Har lavet øvelser som mavebøjning, triceps, biceps, skulder, i omkring 4 månder nu, og kan også helt klart se resultater, men hvis der er en hurtigere nemmere måde, så kom endelig med den :)

    Og lad nu vær med at komme med alle mulige tekniske betegnelser, for er komplet ny inden for det her fag. Jeg håber der kommer mange goe forslag... B)

  2. som kok, er jeg ret imponeret over hvor meget i kender til krydderier når det kommer til wok, enten har i bare stjålet det fra en hjemmeside af, eller så har i i rent faktisk prøvet jer frem... :4thumbup:

    Forresten er jeg helt ny på det her board.. så hej til allesammen... :bigsmile: