lovgren

Medlemmer
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lovgren

  1. Fuldstændig enig i ovenstående. Jeg mener dog at det burde se således ud (efter Graver's afgang)

    Sørensen

    Jacobsen - Gravgaard - Laursen - Agger

    Jørgensen - Poulsen - Kahlenberg - Grønkjær

    Tomasson

    Larsen

    Krøldrup går for lidt med i det offensive på en eventuel back plads i min opfattelse, det på trods af at han forsvarer fint, gør at vi kommer til at mangle noget offensivt som vi har fået igennem Jacobsen. Han mangler dog bare lige dét ekstra i forsvaret når vi møder de gode hold. Derfor ryger Agger over på den anden back plads, da han har bevist både i Brøndby og Liverpool at han er sublim når det gælder at føre bolden op af banen.

    Af tidligere nævnte indlæg må jeg dog tilføje at især Würtz - på trods af sin alder - har skuffet mig gevaldigt.

  2. Set ud fra oddsne på kampen syntes jeg det er ekstremt vildt på trods af at Tyskland er værtsnation og har spillet godt mod mindre gode nationer, at de er så store favoritter at man får pengene 6 gange igen hvis man better på Sverige :smile::superman:

  3. For sati... Alt det jeg ville brokke mig over er allerede nævnt :devil:

    heldigvis bettede jeg ikke finalen, men hvorom alting er, går jeg stadig ud fra mit tip om barcelona går hjem.. tror på en 1-3 eller 2-4 - hvertfald for underholdningens skyld.. :cool:

  4. Dansk fodbold ligner pige fodbold kontra tysk/fransk/engelsk/spansk/italiensk m.v. IMO... Når det er sagt, så syntes jeg BIF kan spille det pæneste fodbold, omend noget naivt især på udebane som nok har været nemt at se det meste år. Modsat er FCKs mere defensive udebane taktik med langt mere tålmodighed klart mere effektivt, hvilket har kunne ses i deres mange udesejre som er kommet i land i de sidste par minutter eller i overtiden som mod Horsens for nylig.

  5. Tja, held og lykke - hvis der er en ting jeg har lært så er det at holde sig fra alt hvad der hedder skandinavisk fodbold... I marts havde jeg da et overskud på 2100kr :4thumbup: bare for lidt små betteri ... det hele tæller!

    Så skal barca bare lige holde føringen i endnu 45 min.. evt lige køre min anden bet hjem med minimum 1 mere mål fra dem af.. :superman:

    Lidt ærgeligt man ikke satsede på et hattrick fra Ronaldinho, for mulighederne inkl straffe har da været til det....... :nonono:

  6. Er ret sikker på Benfica bliver spillet ud af banen i aften mod Barcelona. Desværre mangler barca nogle vigtige defensive brikker (selvom Puyol dog er med i aftenens opgør) og derfor tror jeg godt med lidt held Benfica kan score.. Men jeg er ret sikker på den bliver 2-1 eller 3-1 til Barcelona. De har holdet til at gå hele vejen hvis de spiller optimalt.

    PS: Gladiator mener du helt seriøst at på baggrund af 1-1 kampen mod Real Madrid at Henke ikke er i top form? En så rutineret klassespiller som ham skal man aldrig vifte af pinden på forhånd. Desuden så kan en mand som Eto'o gå hen og afgøre det på egen hånd med Ronaldinho.....

    Derudover kommer hvor meget Henke giver til holdet med sine enorm arbejds-radius m.m. - tror der er en grund til at alle omkring holdet og i barcelona har tigget ham om at forlænge! Syntes han har været fremragende for dem i denne sæson når han har fået chancen :4thumbup:

  7. Yeps.. indeed

    føler mig nogenlunde sikker på

    Milan > Lyon

    Barcelona > Benfica

    Har ikke helt tiltroen til at Juventus kan slå Arsenal med de nødvendige mål, og tror faktisk Arsenal går videre.. de er også inde i en god stime..

    Villareal har også været for onde på hjemmebane i denne sæson.. og mon ikke de kan klare en minimum 1-0 sejr over Inter??? :innocent:

    :blink:

  8. Agree - sæsonen måtte dog alligevel gerne for min skyld vare længere, ikke nødvendigvis ligeså lang som fodbold med endnu flere kampe, bare lidt længere :laugh:

    Og ja - draften bliver spændende, og jeg kan ikke vente til næste season kick-off!!!!! GOOO COLTS! :crazy: