Austina

Medlemmer
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Austina

  1. På turen nåede jeg at læse den sidste krimi i Stieg Larssons trilogi, og den er nøjagtig lige så god som de to første. Muligvis er det ikke stor litteratur, men alle tre bøger er vanvittigt spændende, og ligger et niveau over de ellers meget populære femi-krimier (hvoraf flere faktisk også er ganske gode).

    Det er også interessant at se, hvordan SL dækker tre forskellige genrer inden for krimi-litteraturen af. Ærgeligt, at han er død - vi kunne godt bruge flere bøger af denne kvalitet.

    Kan kun give dig fuldstændig ret.

    Austina :tongue:

  2. hah ok.. men mente nu mere i forbindelse med rygestop har jeg hørt at den kan gå i stå... he he...

    Jooh... er bare ikk vant til det kan gå så langsomt.. hvorfor kan man blive så fed på så kort tid og så skal tabe sig på så lang tid.. det er unfair..

    Jeg var på et rygestop kursus og her fik vi afvide at hvis man ryger 20 smøger om dagen, svar det til en øget forbrænding på ca. 200 kcal. Det er derfor at mange oplever en mindre (1-2kg) vægtforøgelse ved et rygestop. Nå man tager meget på er det fordi, man "ubevist" kommer til at erstatte cigaretterne med noget usundt.

    Austina :tongue:

  3. Nu her i de halvkolde-kolde tider har jeg tre lag på. Det hele Craft. En svedundertrøje, en grå med en mystisk matteret overflade forpå. Så en overtrøje og dernæst en træningsjakke over. Og naturligvis tights. Det er noget værre lort, hvis jeg ikke finder ud af det i en fart, for jeg tror, jeg har pådraget mig en lille influenza på grund af kulde under løberiet, og jeg SKAL ud igen i morgen formiddag. Måske er det simpelt hen for meget tøj, jeg har på??

    Hvad vil du gøre til vinter ???

    Ja du har alt for meget tøj på. På den her tid har du kun behov for en løbetrøje og en løbejakke, det er først til vinter at du har behov for en langærmet skiundertøje, din løbetrøje og løbejakke, evt en vinterløbejakke og hvis det er rigtigt kold evt. en løbeflis. Det er ikke mening at man skal være varmt klæt på, men få jo meget hurtigt varmen ved løb. Men ellers gå ind og søg på Dourun.com

    Austina :tongue:

  4. Hej Tulle

    Jeg kondolerer.

    Du har min dybeste medfølelse.

    Selvom jeg ikke kender dig, sidder jeg faktisk med tårer i øjnene, måske også fordi jeg selv for nøjagtigt 9 år siden mistede min mor (5/12-97), kun 62 år gamle. Så jeg ved hvordan du har det.

    Knus austina

  5. Hej

    Efter langtids fraværd med motion, ville jeg den anden dag finde mit pulsur frem, desværre er det gået i stykker (skriven er smadret) og derfor har jeg besluttet at jeg skal indkøbe et nyt.

    Men hvilket et ??? Jeg har ikke så store krav til det og det behøre ikke kunne en masse, bare det er nemt at betjene, prisen har ingen betydning.

    Austina :tongue:

  6. Hej Austina og tak

    Det er godt nok år og dag siden man har hørt noget fra dig her på MOL. Håber du har fortsat med løberiet og de mål du ellers havde sat for 2005. Julen og nytåret er jo nær. :newyear:

    Julehilsen

    Jan

    Helt rigtigt, jeg har ikke været aktiv her på MOL, i meget langtid, har været lidt med fra sidenlininen. Desværre har en kronisk neuromuskulær sygdom sat en stopper for løberiet i år, men der kommer mere om det, når jeg på et tidspunkt starter en ny log op, en log der nok vil komme til omhandle at komme tilbage til livet igen og om at lev med en sygdom.

    Julehilsen

    Austina :nissetunge:

  7. Hjælp!!!

    jeg er holdt op med at ryge  :4thumbup:  træner 4 gange om ugen både cardio og let styrk. mit normale kcal forbrug er ca 1700  . Har taget 2 kg på på 4 uger er bange for at det fortsætter. efter jeg holdt op med at ryge er jeg blevet vildt sulten efter træning forsøger at lade være med at spise mere end jeg plejer. er der nogen der har et kanon trick til hva jeg kan spise som mætter godt efter træning uden jeg gainer 2 kg pr md

    på forhånd tak

    duenn

    <{POST_SNAPBACK}>

    Tillykke..........

    Er selv røgfri på snart 8. uge. I forbindelse med mit rygestop har jeg brugt noget tid på at læse en masse om at stoppe med at ryge, blandt andet også hvordan man undgår at tag på, har læst flere stæder at hvis man nedsætter sit kcal med 200 kcal om dagen, skulle man kunne hold vægten, enest er bare jeg har endnu ikek lige fundet udaf i hvor langtid.

    Austina :tongue:

  8. Hej Coq

    Hmm........tænke jeg troede du ville følges med mig og ikke oprette en Blog, jeg ender jo med at blive den sidst af dem hvis log (og nu Blog) jeg følger der opretter en Blog, for det har jeg ikke tænkt mig at gøre med mindre jeg bliver tvunget til det.

    Så jeg er da rigtig ked af at jeg nu skal følge din log to steder, for jeg tror ikke på at du kan hold dig kun til træning i logen :wink:

    Austina :tongue:

  9. INGEN vil have et tudefjæs.. De fleste piger vil have en selvsikker fyr der ved hvad han vil.. Man scorer intet på at sidde og være ynkelig og beklage sig over at man aldrig kan score, og at man har oplevet de og de dårlige ting i sit liv.. Ikke at den slags ikke er vigtigt at tale om, men det må man gemme til senere, når man har fået fat i den pige man vil have, har været sammen med hende et stykke tid, og er fortrolig med hende.. (Og man elsker hinanden selvfølgelig...).. Så kan man begynde at tale om den slags, men indtil da, må man gøre det med sine kammerater ;)

    Helt som jeg skulle ha skrevet det.

  10. Hej Jarvig13

    Nu har jeg gennem den sidste tid fuldt med fra sidelinien i din log, og der er sagt en masse gode ord.

    Jeg kender dig ikke IRL og derfor er det jo også svært lige at sige hvad du evt. har gjord forkert før, i forhold til os hunkøns væsner, men det lyder som du er ved at spore dig ind på den rette kurs.

    Men noget som godt kan skræmme selv den bedst væk, er når man meget hurtigt forære sig selv på et fad, for nogen kan det du har med i rygsækken godt være en stor mundfuld at få de først gange, jeg siger ikke at du skal være uærlig, tværdigmod, men hold igen med at fortælle om din ulykkelig barndom m.m. (siger som sagt ikke det forholder sig på den måde). I starten skal der være en mystik omkring ens person. Nå man så har fundet ud af det her er et forhold der vær at bygge på, så kan man åben sig mere og mere op.

    Nå jeg nævner ovenstående er det fordi :

    pyt ->

    QUOTE

    Har du prøvet at spørge en eller flere af de 800 kvinder (går jeg ud fra det er), hvorfor de ikke er interes-seret?

    Ja, selvfølgelig. Langt fra altid, men der, hvor det gav mest mening at gøre det.

    Og selvfølgelig kommer der nogen forskellige bud. Men grundlæggende så er de for uensartede, vage og usammenhængende til at man kan tage det seriøst (både samlet set og set hver for sig). Og her taler vi om de få tilfælde, hvor der overhovedet kommer noget så sammenhængende som artikulation over læ-berne - som regel er det bare et eller andet med at trække på skulderen eller "det ved jeg ikke". Øhhhhh nå!

    Da jeg læst det, var min tanke ………… jamen Jarvig, hvis du har fortalt dem hele din livs historie så er de skræmt væk.

    Austina :tongue:

  11. Nej jeg kunne ikke gør det bedre, men det er lidt underligt synes jeg at der langt i mellem at de dansk rekorder bliver ændret/ sloget, i år er der kun lavet to nye Danmarks rekorder på herre siden og 5 på dameside.

    Danmarks rekorden på Maraton distancen er fra 85 på herresiden og fra 89 på kvindesiden. Der er flere Danmarks rekorder der over 20 år gamle, bliver vi ikke bedre her i Danmark eller hvad ?

    Se evt Danske rekorder (atletik)

    Austina :tongue:

  12. Lige et spørgsmål til vores damehåndbold elskere, der er et par af jer der siger at I ikke kan lide damefodbold.  Øøøh hvorfor???? Er det fordi Danmark ikke vinder i sporten, den er jo trods alt rimelig populær i USA og Kina eller er det fordi i bare ikke kan lide fodbold generelt. For mig af se er den tekniske og fysiske forskel den samme som den er i damehåndbold kontra herrehåndbold.

    Baggrunden for at jeg ser håndbold, såvel dame som herre, er det fordi det har været en stor del af mit liv i over 25 år, både som aktiv spiller og som træner, derfor er det for mig meget naturligt at se håndbold.

    Genralt ser jeg ikke specialt meget fodbold i TV, men se det life, når manden har skaffet fribilletter til en kamp (kan godt lide stemning på stadion) og ellers ja så ser jeg rigtigt mange miniput ældste årgang kampe, da søn spiller.

    Men kan godt finde på at se et racerløb i tv.....var også i Le Mans og se Le Mans

    Austina :tongue:

  13. OL damehåndbold er elite indenfor damehåndbold.

    Det er vel kun Austina der tror, at et top damehold kan spille op mod et top herrehold.

    Skal, skal ikke....

    Nej det tror Austina ikke, men hvis du gad at læse indlæggende, blandet andet det fra 8/9 kl 12:49, så havde du også lagt mærke til at Austina havde sagt det som en modprovokation til et andet indlæg. Og derfor ikke er af den holdning. Er nemlig af den holdning at et top damehold er en del af den samlede elite.

    Arne og Austina er nemlig helt eninge.

    Så prøv at komme videre. :devil: det gør vi andre.

    Austina :tongue:

  14. Gentager :

    Slutlig.......så kan denne diskussion jo forsætte og for min skyld ingen alarm,men så forgår det via PM eller andet sted, men det er det vil det forkert sted at gøre det og vi bevægger os væk fra selv enmet, så lad os falde tilbage til hvorvidt damehåndbold er en del af eliten eller ej, eller lad os fald tilbage til hvad det oprindelig emne var.

    Austina :tongue: