Woman

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Woman

  1. Også jeg har deltaget i debatter med ESH i diverse fora og kan heller ikke tilslutte mig hendes holdninger...i hvert fald ikke alle. Jo, at vi lever nu og derfor selvfølgelig skal have et godt liv med gode oplevelser og et rimeligt selvværd ..... men at vi skal opretholde en meget høj vægt er for mig uforståeligt.

    Jeg er stadig overvægtig men har været 80 kg større og mærker derfor på min egen krop, at det er godt at tabe noget fedt....SELVFØLGELIG!!!! Livet bliver lettere...ikke nødvendigsvis lykkeligere, men at tage ansvar for sig selv og sine mange kilo giver nu noget mere selvværd, og det kan man sandelig mangle, når man har været overvægtig altid!

    En meget bedre side at kikke på kunne være www.fnuggeline.dk - foreningen for meget store piger, der vil være mindre! Vi har medlemmer over det meste af landet og forsøger at skabe en forening, der tager hånd om "Det hele menneske"...dvs. vægttab, hvor der fokuseres på motion, mad og psyke i hele forløbet. Og det lykkes altså for en del af os at tabe en hel del kilo!!