o0Sarah0o

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by o0Sarah0o

  1. Tak for jeres svar..

    Jeg har nu bestilt tid hos min læge, og så kan jeg sandsynligvis få en henvisning til en diatist eller lign..

    Men jeg er 20 år, 165 cm. høj og vejer 85 kg..

    Jeg træner enten step, andre former for hold eller cykler, løber og crosstrainer.. Er ikke meget for styrketræning, da jeg i forvejen har en relativ stor muskelmasse og helst ikke vil øge den.. Er det en fejl?

  2. Hej..

    Jeg har altid været en stor pige, men efterhånden er det ved at blive for meget og nu skal det være slut en gang for alle..

    Spørgsmålet er så; hvordan?

    Jeg har et lidt spøjst forhold til mad - Jeg er social spiser, hvilket vil sige at jeg som regel kun spiser når jeg er sammen med andre mennesker og på deres initiativ.. Jeg kan få lyst til mad, men jeg bliver aldrig rigtig sulten. Nu har jeg gennem det sidste år boet alene, og har flere gange taget mig selv i at gå op til 3 dage uden at spise overhovedet! Jeg sulter ikke mig selv, jeg tænker bare ikke over det.. Man skulle jo mene at det ville resultere i et vægttab, men det gør det ikke? og det er jo heller ikke sundt..

    Nu har jeg prøvet at trappe op og spise 3-4-5 gange om dagen og så sundt som muligt, men igen ender det blot med at jeg tager på?

    Nogen gode råd til at løse gåden?

    Min træning svinger meget, i perioder træner jeg ikke, andre træner jeg hver dag, men syntes det er super svært at få taget sig sammen til at komme afsted..

    Nogen gode motivationsteknikker?

    Håber at høre lidt fra jer derude..