AndreasT

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AndreasT

  1. Så et program på DR2 omkring effekten af protein / kulhydrat efter træning. Forskere havde fundet ud af at det gav ca 26-28% mere muskelvækst hvis man indtog en blanding af kulhydrater/proteiner umiddelbart (max 30 min) efter træning. Det har fået Team Danmark til at anbefale deres atleter at drikke en halv liter cacaomælk lige efter træning da det har en rigtig god sammensætningn.

    Så jo, det er bestemt noget at hente. Har selv forsøgt mig i 1½ måned med at drikke ½ l cacao, og udover at der er en verden til forskel på hvor hurtigt man føler sig restitueret, så kan jeg også mærke lidt massefremgang.

    Så skål for Mathilde ;-)

    Er det så også hensigtsmæssigt at kværne en mathilde efter styrketræning hvis man er på kur, en mathilde er vidst loaded med fedt? Eller opvejer det at få noget mere muskelmasse som kan arbejde fedtet væk?

    Det må også være ret godt for stimulansen at drikke en mathilde, når man er på kur :thumbwink:

  2. Tak for svarene, og i må undskylde hvis jeg ikke havde kigget ordenligt efter før jeg lavede dette topic, mener jeg nu jeg gjorde :)

    Jeg har som sådan ikke nogle tidsfrist til hvornår jeg helst skal nå mit mål, jeg ved det kommer til at tage lang tid, men bare det kommer og jeg kan se forskelle på min krop efter et par måneder :)

    Jeg er forholdsvis ny indenfor motions verdenen, så jeg kender ikke alle de smarte udtryk såsom "full body"? Er det bare at træne hele kroppen, igennem styrketræning? Der var en gut der for nogle mdr fortalte mig det idealle for mig skulle være at lave kondi 3 gange om ugen, og styrketræning 2 gange om ugen, hvordan lyder det?

    Hvad er det man omdanner til muskler, hvis det ikke er fedt?

    Grunden til at jeg ikke er begyndt i et center endnu er at for det første jeg troede det var til de hårdkogte motionsudøvere, og jeg har ikke lige en fast indtægt, får jeg snart dog.

    Tror jeg opretter en Log på det tidspunkt

    //AndreasT :headwall:

  3. Hej alle fornuftige motionsudøvere B)

    Jeg er en knægt på 17 der vejer lidt for meget, (185 høj, 102 kg). Min drøm er helt klart at få en generelt muskeløs krop, og jeg er klar til at lægge en god arbejdsindsats i det for at det skal blive en realitet. Men jeg mangler jeres hjælp til at få besvaret nogle af mine spørgsmål omkring fedt og muskler, så here goes;

    Jo mere fedt som man har på kroppen når man starter med at styrketræning, jo mere muskelmasse giver det? Jeg vil gerne havde en "pæn" krop med et lille vaskebræt osv. altså ikke noget vildt, skal jeg tabe mig først, eller har jeg lige det rette fedt på kroppen nu?

    Hvilke øvelser kan man lave hjemme?

    Hvor mange timer om ugen må jeg max træne om ugen for ikke at overbelaste mig selv?

    //AndreasT :unsure:

  4. Har selv smidt en ~20 kg det sidste halve års tid ;-) og jeg spiser sq meget godt for tiden :D

    Wow det er en del, dit trænings program/mad program gad jeg saft susme godt kigge nærmere på ;)

  5. Hej Motiononline.dk, fin side i har fået plantet på world wide web, med nogle hjælpsomme og venlige brugere ;)

    Til mit egentlige problem:

    Længe har jeg gået rundt med et overvægtsproblem, uden at få gjort noget ved det. Det er egentlig ikke så fedt når man kommer i teenage alderen :(

    Min motivation til at gå i motionscenteret har listet sig frem da en af min brors ven også længe har været overvægtig og "grim" til at få en meget muskeløs krop, jeg ved han har trænet hårdt, rigtig hårdt enda. Jeg har snakket med en venlig person på www.xplayn.com som stærkt fraråder mig at lægge hårdt mht til træningen, og som han siger som den klog person han er, de tre t´er: Ting Tager Tid.

    Har i en ide om hvor meget, hvor lidt jeg skal træne, og hvilke former for mad jeg skal spise for at komme i form??

    Jeg har 3 timer om ugen hver dag til at træne i.

    På forhånd, tak for hjælpen :w00t: