Nutellakrigeren

Medlemmer
  • Posts

    1,204
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nutellakrigeren

  1. Jeg har desværre fået en rigtig grim omgang influenza og kan se frem til en nytårsaften i sofaen med the!! :unhappy: Nå - det er nu ikke det værste.. Det værste er, at man jo bare sidder her og bliver slap og småfed - eller hva? Appetitten er jo ikke den højeste, men jeg kom bare til at tænke på, hvad I andre træningsfreaks gør, når I er syge og har feber? Jeg har jo mest lyst til at træne alligevel, men dette gør vel bare sygdomsforløbet længere - eller hvad? Har I nogen gode råd til mad, som jeg kan spise, eller noget jeg kan undgå, for hurtigere at blive rask?

    Det er altid godt at komme ud og røre sig... Jeg bliver sindsyg af at sidde indenfor hele tiden når jeg er syg, så en let løbetur eller et hurtigt kig forbi vægtene er hvad jeg gør når jeg en sjælden gang er syg (7-9-13). Desuden føler jeg også at en smule fysisk aktivitet gør at man får det lidt bedre.

    Mht. fødeindtag, så prøv at blende noget istedet for. Det er nemmere at indtage noget flydende selvom man ikk er sulten.

  2. Var på øvelse med mili for lidt over en måned siden, og fik allerede på første dag noget knas med det højre knæ. I starten var det sådan en lidt stikkende fornemmelse på ydersiden af knæskallen, men vi gik meget den øvelse og flere gang langt med oppakning - og til sidst var det sådan at jeg var nødt til at gå med benet næsten helt strakt ellers stak det utrolig meget. Knæet begyndte også at "låse" af og til, så det var ved at knække sammen under mig..

    Nogengange når jeg havde haft benet i samme stilling i lang tid gjorde det afsindigt ondt at bøje det eller strække det ud.

    Da vi kom hjem blev det lidt bedre efter et par dages hvile, men det kom frem igen ligeså snart jeg gik lidt langt eller forsøgte at løbe. Særligt hvis det var ned ad bakke!

    Det blev dog lidt bedre, og jeg kunne gå længere og længere uden det gjorde ondt. Inden ferien havde vi så en "jule o-march". Det var vel 18km i terræn, og her kom det frem igen! Det blev så slemt at jeg var nødt til at sidde en af posterne over, for at kunne være med til den sidste (det indeholdt også nogen holdkonkurrencer - vi vandt :tongue: ). Igen, efter hvile blev det lidt bedre - men jeg var stadig ikke i stand til at løbe mange 100 meter før det gjorde nas.

    Tog så til lægen efter noget tid da det ikke blev bedre. Han trykkede lidt, bøjede benet osv, men der var ikke rigtig noget der gjorde ondt - og fortalte mig så at jeg havde løberknæ.. Dette var lige før jul. Han sagde jeg sku skaffe mig en tube "voltaren-gel", og smøre knæet 3x dagligt. Holde en uges pause, og ellers starte forsigtigt op igen. Det har jeg så gjort, men jeg kan ikke løbe mere end <1km, før det igen begynder at stikke og knæet "låser" :devil:

    Nogen der har nogen tips og råd til, hvordan man hurtigt kan komme sig over det? Og hvor længe ska jeg egentlig blive ved med at smøre med det stads :unsure:

  3. Luftværn eller artelleri?

    Hvis det er luftværn, så hils.. :bigsmile:

    Er selv PL-R derfra.. :D 3 gode år.. Desuden er det et godt "motion-rum" de har i varde.. Ikke stort. Men der er ALT hvad man har brug

    for.

    Hvis M. Sørensen stadig er IDBM så kan du snakke med ham. Han er glad for BB.. Johansen hvis han stadig er der, er mere en løber..

    :bigsmile:

    Er kun derinde under HBU'en ligenu, men overvejer kraftigt at fortsætter i HRU'en bagefter til en gang udsendelse. :smile:

    Hvornår var du inde? Jeg kan ikke umiddelbart genkende nogen af de navne, men jeg er overhovedet heller ikke inde i det endnu hehe. Men ja, deres vægtrum og motionsrum er rigtig udmærket! De er igang med at bygge om på det hele, så vægtrummet er blevet flyttet over i nærheden af messen indtil videre.

    Derudover så er jeg så småt startet på det nye program. Har kun kørt vægtdagene indtil videre, da vi har haft FUT hveranden dag i denne uge, sammen med førstehjælpskursus. Er blevet rykket et løbehold op, og har samtidig fået noget knas med hasen/et-eller-andet-i-knæleddet. Det gør herre nas af og til, men jeg vil ikke melde det på INF endnu, da det vil resultere i at jeg ikke kan komme ud og springe i faldskærm fredag næste uge :tongue: Så det må blive efter det, og så må jeg prøve at aflaste det så godt som det nu lader sig gøre... Håber på det bare er noget mild overbelastning.

  4. Det ser ganske fornuftigt ud. Hvis du har energien til at holde det, er der helt sikkert meget at hente med det program. Mht. til jumpsquat skal du gå dybt ned og så ellers sætte af med fuldt eksplosion. Du skal ikke stoppe mellem gentagelserne, men hoppe kontinuerligt til du når det antal du har bestemt dig for. Prøv dig frem i starten mht. vægten. Den kan også laves med DB. Kombiner evt. med noget plyo hoppetræning. Brug fitnesskasser, plinte eller hvad i nu har i Varde.

    Lav en bane med 3-4 kasser. 1. kasse ca. i knæhøjde, 2. kasse ca. midt på låret, 3. kasse knæhøjde og 4. kasse midt på låret. 50-100cm mellem kasserne. Hop op på 1., ned på gulvet, op på næste, ned på gulvet o.s.v. Brug kun et afsæt mellem kasserne og prøv at undgå at få hælene i jorden. Kombinerer du denne slags øvelser med tung bentræning og jumpsquats vil du ikke kun kunne mærke det på dit løb (lettere afsæt=klar forbedring på din coopers og 3000m), men også på forhindringsbanen.

    God ide at køre det som cirkeltræning

    Tak skal du ha', det vil jeg prøve mig frem med.

    Plyo-træningen får jeg nok lidt problemer med i motions-rummet, men jeg vil undersøge hvad der er af muligheder i GYM-salen :smile:

  5. Hejsa

    Er selv soldat og idrætsbefalingsmand. Som du selv siger er en kropsvægt på 90-100kg ikke det bedste når der bliver smidt våben, basis, fragvest og rygsæk på oveni. Hvis du tænker over din kost til dagligt (kan være svært i Forsvarets CAF!!) og holder dig skadesfri, garanterer jeg at du nok skal tabe dig i løbet af din VPL.

    Som soldat kræves den rette kombination af styrke (ikke nødvendigvis BB) og udholdenhed. Mit forslag, med udgangspunkt i to dage om ugen, er at du træner med vægten på hypertrofi og styrke en dag og med vægten på det neurale og udholdenhed den anden dag. Til jeres første lektion i styrketræning fik i sikkert at vide, i skulle tage 8-10 reps med "2 i banken" eller noget lignende. Det er udgangspunktet for nye værnepligtige, men da du tydeligvis har trænet gennem længere tid og ikke skal bruge hverken tilvænnings -eller opbygningsperioder kan du sagtens træne tungere. Tal med din IDBM om det.

    Jeg ville køre helkropsprogram begge dage (evt. minus ben, hvis øvelseslisten siger meget SKYT, march m.m.).

    Mit forslag:

    Hypertrofi+styrke dag: Bænkpres, Dips, military press, lat pull, rowing/bent over row, squat/dødløft, diverse forside og rygside + noget triceps/biceps hvis du føler for det. I alle øvelser (ikke forside rygside) bør du ligge på 4-6 reps med tilsvarende RM x 3-4. Du kan evt. også lægge noget excentrisk overload ind i dette pas.

    Neural+udholdenheds dag: Armstrækkere med sandsæk, plyometriske armstrækkere, kropshævniger både med under -og overhåndgreb, Plyometrisk bentræning/jumpsquat, diverse plyometriske forside og rygside øvelser (medicinbold). I alle øvelser kører du til udmattelse. Er du på 15+ reps bør du tage noget vægt på. 3-4 sæt. Husk grundig opvarmning inden det plyometriske (skadesrisiko). Disse øvelser er meget funktionelle i.f.t. mange af soldatens opgaver.

    Prøv at høre din egen IDBM, måske er han uenig og har et bedre forslag.

    Mht. Laurent's forslag med de 200 strækkere m.m., så er stor forskel på art være "almindelig" soldat og at skulle gennemgå Patruljekursus og måske Aspiranten. Under disse kurser bliver man, dagligt, "belønnet" af instruktørerne med masser af strækkere/reaktionsøvelser m.m. + man bliver kørt til grænsen hele tiden. Laurent bør dog få fat i det seneste JægerNyt. Korpset har gennem de senere år fået øjnene op for andre træningsmetoder end "så mange som muligt og så langt som muligt". De er begyndt at kigge mere på tung træning end tidligere.

    Håber du kan bruge det

    Hej Stephen!

    Mht. Tung-/udholdenhedspas så er det også på den måde jeg har tænkt mig at gøre det. Hvis jeg kører den stil som PTpoul også foreslår så bliver det noget derhen ad :smile: Der skal næsten udelukkende fokuseres på styrken på de tunge dage for mit vedkommende, da mere masse uden en relativt kraftig styrkeforøgelse nok ikke vil være det optimale for mig, pt.

    Dagen hvor der ikke trænes med vægte vil der istedet blive gjort brug af diverse kropsvægtøvelser, som du også er inde på. Hvordan vil du forresten foreslå jumpsquats? Bare gå ned bunden af squat-stillingen, og så ellers hoppe så højt som muligt op? Disse dage vil blive kørt som en slags cirkeltræning

    Jeg tænker på noget i denne stil:

    Mandag

    Tung overkrop, højrep ben:

    Frivend

    Op til tung single med god teknik

    Militarypress

    Op til en tung 3'er, men med en smule overskud, og dynamisk træning op til som foreslået af ptpoul. Denne øges løbende indtil jeg når et plateu, hvorefter den skiftes ud med en anden presse-øvelse. Eksempelvis Sidepress, skrå bænk og lignende

    Yatesrows (Rows med underhåndsgreb; rammer mere den øvre ryg og nakke muskulaturen efter min mening)

    5x5

    Snatch highpulls

    4x6

    CG bænkpres

    5x5

    Frontsquat let

    1-2x15-20

    Hyperextensions

    3x15

    Tirsdag

    BW-øvelser, løb

    Cirkeltræning 3-4 runder, max reps

    Kropshævninger i bom/klatring i tov

    Strækkere med klap. Evt. med rygsæk for ekstra vægt/1-arm pushups

    Mave og rygbøjninger

    Sjipning/Jumpsquats?

    Løb af forskellige distancer og fart. Enten på deres løbebane, eller på løberuterne. På ruterne er der desuden forskellige stationer hvor der er mulighed for at lave chinups og andre kropsvægtøvelser

    Onsdag

    Tung ben, højrep overkrop

    OA. DB snatch

    Op til tung single med god form

    Squat

    Op til tung 3'er med overskud, og max pres gennem alle løft.

    Rumænsk dødløft

    5x5

    Skrå DB pres let

    1-2x15-20

    Chinups

    1-2xmax

    Evt. læg.

    Torsdag

    BW-øvelser, løb

    Samme som tirsdag

    Der kan blive byttet om på onsdag/torsdag alt efter hvad der passer bedst.

  6. 2 Yep, overkrop den ene gang, underkrop den anden. (1)

    3 Dynamisk arbejde: Enten hvor du øger hvert sæt og bare fyrer den max af på vej op til dit max.

    Eller hvor du laver det som en seperat øvelse, hvor du det ene pas kører 60%, det næste 65% etc..

    Du skal bare vælge de VL øvelser du kan lave, jeg gav bare forslag til lidt forskelligt.

    En øvelse pr træningspas istedet for det dynamiske arbejde.

    Upper body:

    OA. Dumbell Snatch:

    Op til tung single med smuk teknik.

    Incline pres: 20x15, 40x15, (opvarmning slut) 60x3x2sæt, 65x3x2sæt, 70x3x2sæt, 75x3x2sæt(dynamisk arbejde slut men pres stadig med max fart!), 85x3, 90x3, 95x3, 100x2 -fail på tredie rep.

    T-bar rows: 5x5

    Face pulls: 3x12-15

    Smal pat: 5x5

    Det kunne være et bud...

    Hvilke repranges der virker bedst for dig ved du. Hvilke øvelser der virker bedst ved du.

    Ryg lagt først, da det er der din største svaghed ligger.

    Cool nok, tror jeg har forstået hvad du mener nu :smile:

    1: Du siger selv i en tidligere post, at hvis jeg har problemer med skader eller ønsker at forebygge dette, så kunne jeg med fordel benytte højere reps. Kunne det laves på den måde, at jeg på underkrops-dagen kører 1-2 sæt highrep (15-20 reps) for overkropsmuskulaturen?

    Jeg prøver lige selv at strikke noget sammen, og melder tilbage med det senere idag :smile:

    Føj for den lede :gal: Så tror jeg nu bare jeg holder mig til min egen tun på dåse!

    Jep, MPér :superman:

    Tun får man skam også, bare rolig... Jeg var så heldig at få en pakke "Tuna - Lime & Pepper". Det smagte ganske fortrinligt. Prøvede også "Tun og basilikum"; ligeledes en succes. Men deres lakse-paté/mousse eller hva det er :gal: nej tak

  7. Ok -jeg er i Slagelse :wink:

    Vi skal på første øvelse på næste Mandag igen :crazy: har heldigvis fået lov at tage min egen mad med, kan sgu ikke leve af varm kakao og leverlej :laugh::tongue:

    Nåhja, det var noget med MP, ikke?

    Hehe, der er skam også andet end kakao og leverpostej... Jeg kan anbefale Oksesteg på dåse, blandet med ca 4dl vand og kartoffelmels-pulver :4mewantfood: :laugh:

  8. Grunden til du ikke træner lige så tungt for ryg er at min erfaring er at bedre effekt opnås med lidt højere volumen og lavere intensitet.

    Din volumen VIL være astronomisk med al den udholdenhedstræning du udsættes for.

    Det jeg har outlinet vil kunne vedligeholde din masse og samtidigt øge din neurale effektivitet.

    Neural effektivitet = større styrke og bedre bevægeøkonomi.

    Du beskriver selv at din effektivitet ikke er god nbok med din nuværende kropsvægt. Så må man vælge..

    Man kan ikke opbygge masse, styrke, udholdenhed, bevægeøkonomi, relativ styrke (styrke ifht kropsvægt) og lave meget fysisk arbejde på samme tid.

    I tillæg kræver dine "udholdenheds sessions" også en del restitution.(1)

    Jeg mente del op i underkrops dag og overkrops dag. Hvis du træner styrke 2-3gange om ugen burde det fungere fint med denne opdeling. Det er alligevel ikke gavnligt for de fleste at lave neuralt krævende træning for mange gange om ugen (eksplosiv og især max træning kan være meget krævende neuralt). (2)

    Max øvelse: enten skifte hver anden uge, eller lave en progression der hedder 90% uge 1, 95% uge 2, 100% uge 3. Omkring 5-10 løft over eller @ 90%.

    Dynamisk arbejde er det fornuftigt med en wave: 60%, 65% 70% af dit max i den givne øvelse, er et fornuftigt udgangspunkt. (3)

    Hvis du vil lave mere kan du lave det som en seperat øvelse. Her kan lette plyometriske øvelser bruges eller øvelser som cleans/high pulls/dumbell swings/jump squats etc.

    Plyo pushups og kast med medicinbolde er bud for overkroppen.

    Mht dit svage punkt så træn området hver gang du styrketræner. High pulls, og div rows skulle hjælpe.

    1: Det er jeg klar over, og jeg har affundet mig med ikke at blive større pt, men at fokusere på en mere funktionel fysik :smile:

    2: Det forstår jeg stadigvæk ikke :blush: Overkrop mandag, underkrop onsdag?

    3: Hvordan vil du implementere det dynamiske arbejde i træningsdagene? med 60-70%, mener du så en stigning over træningspassende, eller gennem selve træningspasset?

    En anden ting er at du foreslår brug af 2 forskellige VL-øvelser; pt er jeg kun i stand til at lave powercleans i en rimelig okay stil. Træk tør jeg sq ikk give mig i gang med :laugh: Kunne en idé være at skifte mellem 1-arm DB cleans, og BB powercleans?

    Kunne du eventuelt lave en hurtig sketche, så jeg kan se hvordan du foreslår volumen og antal øvelser på de forskellige træningsdage?

    Miss: Er i varde :smile: Det er pisse fedt! :devil: Er godtnok glad for at jeg ikke er på diæt samtidig... Skal i også ud på øvelser? Glæd dig til feltrationerne - de består af ca 60% fedt :laugh:

  9. Hep hey...

    Du skal gøre op med dig selv om du vil være stor (BB), eller du vil være stærk og uholdende, som kan benyttes til mili. Har selv været i mili og kom hjem fra udstationering her i marts.

    Personlig erfaring siger at det med vægte ikke giver så meget, til det jeg vil. Søger til JGK til feb' 08.

    - Armstrejkere - Se hvor mange du kan tage. Det tager faktisk ikke så længe er bygge det op, hvis du prøver hver dag, eksempelvis inden du går i bad. Når du runder de 200, kan du smide en sandsæk på ryggen og så "starte forfra", og kan du tage 200 med en 20-30kg på ryggen er du sku godt sat. Tager selvfølgelig noget tid med sandsækken.

    - Kropshævninger - Endnu en god ting til mili. Igen, ta' så mange du kan. Brug forskellige greb, og træk også til nakken.

    - Rygbøjninger - En vigtig ting. Her kan du evt. benytte en vægt (0-15kg), når du træner. Kører selv med 25 gentagelser, og så langsomt flere kg.

    - Mavebøjninger - Giver sig selv. Evt. lig på ryggen og lav "sakse" med benene, som du nok får lavet i mili. Giver godt til de nedre mavemuskler. Hæng i en rib og løft benene højt op og tag dem langsomt ned. Kør gerne benene rundt i cirkler (langsomt), for ligeledes at få de skrå og øvre mavemuskler med.

    - Power Push-Ups - Den er god til skuldrene. Stå på hænder op ad en væg. Langsomt ned og røre med næsen, og skub dig så op igen. Efter lang tids træning med denne, kan du også stå frit, som når man står på hænder. Når du først dette stadie af balance og styrke, er du også godt sat.

    Bemærk at det at kunne tage 5x5 kropshævninger med vægt mellem benene, er ikke så godt som at kunne tage 5x20 som du er. Det er ikke vægten du skal bygge op, men antallet af gentagelser.

    Det tager længere tid at bygge styrke op på denne måde (gentagelser), men til gengæld får du en masse udholdenhed med dig, så du har konstant styrke og ikke "syre til" når der bliver trænet hårdt.

    Håber det kan bruges til noget.

    Laurent

    Hej Laurent! Alle de øvelser du nævner er i stil med dem jeg har tænkt mig at køre på dagene med kropsvægt og løb :smile: Er enig i at de også er vigtige, men jeg mener samtidig også at det at være stærk og have en okay kropsvægt bag sig er en kæmpe fordel. Jeg forsøger at bibeholde den masse/kropsvægt jeg har opnået indtil nu, og så ellers bygge videre på styrken :smile:

  10. Mit bud:

    1. overkrops dag hvor der:

    -först arbejdes op til en tung single i en valgfri VL bevägelse.

    -Abejdes op til en tung trippel i en pres bevägelse. På vejen op fokuseres på fart. Opvarmningen er "dynamisk träning" i sig selv.

    -Muskel og styrkebalance sikres igennem hjälpeövelser for overkrop, husk cuffen, men tänk funktion ikke bodybuilding.

    Hvis du er skadespräget skal der en del arbejde til i lettere rep ranges for at sikre dit bindevävs sundhed.

    Har du det godt kan du arbejde med färre reps med fordel på dit hjälpearbejde, 5reps er et rigtigt godt bud.

    2. Underkrops dag hvor der:

    -Först arbejdes op til en tung single i enaanden vl variation end det förste pas.

    -Arbejdes op til en tung trippel i ben bevägelse.

    -Muskel og styrkebalance sikres igennem hjälpeövelser for underkrop og mave/ryg, men tänk funktion ikke bodybuilding.

    Hvis du er skadespräget skal der en del arbejde til i lettere rep ranges for at sikre dit bindevävs sundhed.

    Har du det godt kan du arbejde med färre reps med fordel på dit hjälpearbejde, 5reps er et rigtigt godt bud.

    De tunge löft er ikke maksimale men må gerne stige gradvist hvis det er muligt.

    Det er mit bud :smile:

    Du kan give et bud ud fra det, og så kan vi sammen rette det til?

    Det lyder spændende! Men mener du så eksempelvis overkrop mandag, og underkrop onsdag? Og så ikke mere? For bliver volumen ikke for lav så? Eller er det bare min BB-side der spiller ind? :tongue:

    Presse- og benøvelsen; skal øvelserne rotere ugeligt? (lidt ala WSB?) Eller er det okay at bibeholde den samme øvelse over længere tid?

    Det er ikke nødvendigt at køre efter det samme system til ryggen, med en tung 3'er?

    Mht. skader så er det ikke rigtig noget jeg mærker noget til - min lænd/balle gør dog nogengange vrøvl.

    En ting der skal styrkes er ihvertfald mine trapz, og midter-ryggen lige under skulderbladene (kan ikke huske hvad det hedder); det var de steder der først bukkede under da vi var ude og gå med tung oppakning.

    En anden ting der også skal styrkes er min core-styrke. Den har altid været bagefter synes jeg.. Kunne være fedt hvis jeg kunne få lov at tage nogen af deres håndvægte med ud på deres 400m bane, og gå noget farmerwalk - ville det være en god idé? Vil ihvertfald prøve at undersøge det.

    Detaljer omkring det dynamiske arbejdes periodisering og det tunges ditto kan beskrives

    Det må du meget gerne :smile:

    Mange tak fordi du gider se på det her :wink:

  11. Hej MOL'er!

    Sagen er den at jeg er startet inde ved mili pr. 1. august. I starten havde jeg planer om blot at bibeholde mit gamle program (3x BB-fullbody pr. uge, med relativt høj volumen), men jeg kan godt se at det kommer til at knibe nu - særligt nu hvor jeg overvejer at forsætte efter de 4 mdrs værnepligt. Derfor mangler jeg nye fif. Har hidtil kørt diverse styrke-orienterede programmer, men massen har også altid været vigtigt. Dette punkt er jeg så småt ved at droppe nu. Har indset at en kropsvægt på 90+ ikke er fordelagtig for mig pt, ihvertfald ikke før jeg er blevet en del stærkere, eksplosiv, og udholden. Så jeg har besluttet mig for at min nye vægttræning næsten udelukkende skal være for at blive stærkere og mere eksplosiv, samtidig med at jeg skal have forbedret mit løb væsentligt (2.2km på en coopertest er satme ikke godt nok).

    Jeg har mulighed for at træne ca 2x pr uge, mandag og onsdag - nogen dage også torsdag. I weekenderne er jeg for det meste også hjemme, så her kunne der være plads til lidt løb og evt. noget kropsvægttræning?

    Havde tænkt på en ugeplan der så sådan ud:

    Mandag: Styrke

    Tirsdag: Forskellig kropsvægt øvelser. Rebklatring, OAPU og lignende. Løb

    Onsdag: Styrke

    Torsdag: Evt styrke eller løb (sikkert bytur om aftenen)

    Fredag: FUT (De VED at 80% af de værnepligtige tager i byen torsdag, så der er altid dømt fut fredag :tongue: )

    Weekend: Kropsvægt, løb

    Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal sætte programmet sammen.. Eftersom der er øvelser osv. af og til, er det ikke sikkert at jeg kan komme til at træne fast på de nævnte dage, hvilket besværliggør en egentlig progressions-cyklus.

    Der er mulighed for alle de gode øvelser, dog er dødløft skiftet ud med power cleans - både fordi de har en rigtig underlig platform til dødløft, hvor stangen ikke ligger fladt på jorden, men hvor man står på en forhøjning, og stangen så ligges død på 2 tværgående metal-arme - men også fordi jeg har haft lidt problemer med noget i min højre balle der gør temmelig ondt når jeg dødløfter. Dette mærker jeg ikke noget til, ved cleans

    Jeg kan desuden se mere idé i at milipresse, istedet for flad bænk. Derudover bør bentræningen ikke være alt for krævende, da mine ben lige skal vende sig til at jeg næsten hele tiden står op, alt løberiet osv.

    Håber på nogen gode input :smile:

    Edit: Der skal forresten nok lige nogen stats på.

    All time PRs:

    Dødløft: 205kg (nok ca 190 pt)

    Squat: 140kg

    Bænk: 140kg

    Militarypress: 90kg

    Pushpress: 100kg

    Chins: 5x5 +30kg

  12. Når jeg løber mærker jeg intet til knæet. Det er tværtimod mine skinneben som generere mig mest når jeg løber. Kan godt være ømme i skinnebenene efter en hård løbetur. Men det er nok heller ikke det sundeste at løbe på asfalt-belægning, i et par billige løbesko, og så med 113 kg kropsvægt. Men hvad, hvad du ikke dør af, gør dig stærkere :tongue:

    Nu ved jeg godt der er forskel på 90kg og 113kg kropsvægt :tongue: Men jeg er selv lige startet med at løbe, ved siden af vægttræningen.

    Jeg fik selv temmelig ondt i skinnebenet de sidste par gange, men idag prøvede jeg at starte ud med at gå et stykke først. Gik selv 8 minutter, mener jeg det var, før jeg begyndte at løbe - og mærkede absolut intet til skinnebenet idag :smile:

  13. Takker, PT.

    Jeg er spændt på at se, om 10 x 3 programmet virker. Det brænder i hvert fald hårdt med de 10 sæt, når man squatter og dødløfter :devil:

    Hr. K

    Yeah, kan huske det da jeg kørte TJ's alt. hypertrofi. Det sygeste var i dødløft, hvor jeg bestemt mig for ikke at køre trippels, men istedet køre 30 singels da jeg ikke mente jeg kunne holde en god form gennem alle reps :crazy:

  14. Det er nok forbudt at snakke om her på siden, så lad os bare stoppe snakken med at det er (H)uman (G)rowth (H)ormone.

    Tror skam ikke det er forbudt, men det er ikke noget folk her er helt tossede med :tongue:

    Men svjv. så skulle hgh speede healings-processerne op.