Skype

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Skype

  1. Hej.

    Jeg er ny her, men håber meget på, at i kan være lidt behjælpelige med, som overskriften lyder at komme med inputs til hvordan man optimalt forbedrer sin tid på et 5km løb .

    Situationen er den, at jeg til en fest kommer til at vædde med en af mine venners venner om hvem der kan løbe 5km hurtigst. Først bagefter kommer jeg til at tænke på at jeg absolut intet aner om mandens evner inden for løb, men bare at han virkelig ikke virker som typen, der løber særlig hurtigt. Han siger dog efterfølgende at han for en måned siden løb 4,6 på 16:50, hvilket lige fik hjertet til at slå et ekstra slag. Jeg tror nu nok måske at han kunne have krydret den lidt.

    Løbet skal løbes om 3 måneder ca.

    Her er lidt oplysninger om mig selv:

    Jeg er en mand på 23 år, jeg har altid været relativt god til at løbe uden at gå specielt meget op i det. Dvs aldrig løbet med pulsur, eller tænkt over hvad jeg spiser i fbm mit løb, ej heller løbestil osv.

    Jeg løb for lidt over en måned siden 3,4 på en coopertest (løbebånd), og ca en uge inden dette 5km på 19:30, også på løbebånd. Mit niveau nu er måske lidt lavere, men ikke markant.

    Mvh

    Morten