nøb

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nøb

  1. Jeg har tænkt mig at løbe hver dag i 4 måneder ehh og spise sådan ordenligt ja hmm og det bliver nok omkring 1 km jeg løber her i starten og det bliver nok sat op men ehh tror i jeg taber nogle KG ved det?? og plz ikke kom med alt jeres kloge ord hehe fatter ikke en pind af det :S

  2. hej hej..

    Jeg har styrketrænet i over et halvt år nu.. Hmm og vejer for meget .. Skal jeg droppe styrketræningen og istedet klø på med motionen istedet for??.. For kan vel bare opbygge muskler efter jeg har fået den gode krop :D :D :D ?

  3. Hejsa :) jeg er begyndt og løbe hver dag nu.. Men jeg løber dog ikke mere end 1 kilometer kan ikke løbe mere.. Men konditionen kommer vel ??.. jeg har skiftet min kost .. således at cola bliver erstattet med vand mælk etc.. franskbrød ud med rygbrød osv ? ved ikke hvad jeg rigtig skal spise.. Men jeg spiser vel frugt hvis det er i huset osv osv osv... jeg er ca 1.77 til 1.80 og vejer 93 kg ca.. Har styrketrænet i lidt over 6 måneder nu og har gjort rimelig fremskridt mht til form osv.. Meen skal sku smide noget fedt af kroppen så jeg kan få en pænere mave og form osv osv.. Har i nogle gode råd til hvordan jeg skal tabe mig eller er det fint det jeg gør ?

  4. har skiftet over til at løbe synes det er bedre og det skulle vist os være det bedste ik ?? hmm men kan ikke løbe særlig langt endnu løber bare indtil jeg har en god kondi og så løber jeg ellers bare længer og længere eller bare løber længer når jeg føler jeg kan :tongue:

  5. Hmm hvis man fx cykler 3 km hver dag med moderat intensivitet.. og spiser ordenlig altså frugt og spiser generelt sundt.. har styrketrænet i snart et halvt år.. jeg er 1.77 og vejer 93 kg det er meget højt enda og jeg vil gerne tabe de 20 kg ca.. hvor lang tid går der ca til man har tabt 10 kg og cykler de 3 km om dagen...

  6. Jeg skal tabe mig... NU!! hvor meget skal jeg dyrke af motion.. og hvilken slags ting skal jeg spise og ikke skriv at jeg skal spise det jegi kke spiste før kom med råd og hvad de hedder de ting jeg skal spise... Jeg skal til at begynde at cykle en 4-8 km om dagen sååå ;)

  7. hey hvad siger i til hvis jeg dropper alt fedt mad og spiser sundt og holder mig fra chips,cola,slik og alt det lort i ved nok og løber hver dag ELLER cykler end 4-8 km hvor lang tid går der så før jeg taber hmm hvad skal vi sige omkring de 5-8 stykker :)?

  8. Hejsa jeg vil gerne hvis der var en venlig sjæl herinde der gad sætte et program op for mig herinde altså ... Motion - Kost - Styrketræning.. jeg vil nemlig gerne tabe mig 20-25 kg jeg er 1.75 og vejer 93 kg og det er riiimelig meget... sååå hvis der var en der lige gad sætte det op så ville det være fedt

  9. Hej med jer...

    Jeg har tænkt mig at købe noget af det der therma power.. Men jeg er bare usikker på om det er noget som man kan dø af eller om man får nogle meget GALE bivirkninger ved at tage dem... Jeg vil gerne hvis i gad skrive herinde hvad jeres erfaringer med therma power er ;D og om de virker. :w00t: